Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Otobüs için hangi firmayı tavsiye edersiniz? Wow, doğrusu çok süper olmayı beklemiyordum bunu sevdim :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ikinci güncel. Dönüşü Uludağ turizmle yaptım. Koltuklar gayet rahattı ve yol gidişe göre daha kısaydı fakat sanırım bunun firmayla değil, şehirlerle ilgisi var. Antalya'ya gelişte çok yere uğranırken Antalya'dan dönüşte yakın bir şehire gidiliyorsa neredeyse hiç durmuyor, böylece de vakit kaybedilmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pamukkale daha iyi sanki burdur yakın ama bende antalyadayım
Minimum 9 saat ztn , kamilkoç ya da ısparta , pamukkale iyi.
Pamukkale en iyisi bu alanda
Lüks artvin iqkdjjwydysg
Pamukkale iyi ben gittim memnun kaldım
Bla bla. car
Varan
Nereye gidiyorsun
Antalyadan burdur'a dönücem
Nerelisin aslen
şakamı bu antalya burdur dip dibe hangi firma oldugu önemlimi, antalya İstanbul gitsen pamukkale kontur falan tavsiye ederiz
5 saat sürdü..
antalya dan burdur mu 5 saat , yok artık , antalya kütahya 5 saat bu terste de bi işlik var
Anlamıyorsun herhalde. Heryerde durdu ve dümdüz Antalya'ya gitmek yerine ora bura gitti. Sinir oldm zaten dümdüz gelse işim çok rahattı
Bu bazı şehirlerarası hatlar belediye otobüsü gibi midesi bulanıyor artık insanın yolculuk esnasında
1,35 dk yazıyor kamil koç, antalya bucak burdur ,,, sen yanlış otobüse binmişsin
Yaw he tamam tartışmayalım ok
tm tartişmayalım 😉