Aramızda Azerbaycan da yaşayan gidilmesi görülmesi gereken yerleri hakkında bilgi sahibi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bakü'ye gidin mutlaka. Azerbaycan'a aşığım resmen. Her yeri ayrı güzel...
Ben zaten bakuye gidiyorum tarqovi vs dolastim gezdim burada 5 6 ay kalacagim ben daha çok kış olduğu için ne bilim nerede oturmalı nerede yemek yemeli gece gezmeye biseyler içmeye nereye gitmeli tarzında şeyleri merak ettiğim için sordum yoksa genel anlamda çoğu şeyi öğrendim ama mekanlara uzağım biraz ne olduğunu bilmiyorum acı tecrübelerle öğrenmek istemiyorum ☺️☺️ teşekkürler
ehitler Yolu, Halı Müzesi, El Yazmaları Müzesi, Nizami Caddesi, TV Kulesi, Nariman Narimanov Evi Müzesi, Dom-Sovyet-Tagiyev Tarih Müzesi gibi müzelere ne dersiniz? Gördünüz mü?
Yok havalr o kadar sogukki disarida hiç duramıyorum Mart Nisan gibi tarihi turistik yerleri görmeyi düşünüyorum daha rahat olucak şimdilik çevre edinme ülkeyi tanıma aşamasındayım
Çevre edinme kısmını biraz arka planda tutun bence.
Yani soyle çevre edinmek derken ben tekim tek başına hiç bisey olmuyor öyle hergun birileriyle takılım tarzında değilde arada bir sohbet edebilecegim insanlar olsunn tarzı her ülkede iyi niyetli insanlar olduğu gibi kötü niyetliler de oluyor tabiki ama çok rastlamdim ne kadar Türk olsakta yeni bir ülke yeni bir kültür insanların düşünce ve yaklaşımları farklı alışmaya öğrenmeye çalışıyorum diyeyim şimdilik
Ya Azerileri çok severim aslında ama yine de belli olmaz dikkat edin.
Bir kaç muhtelif olay geldi başıma ama küçük şeyler mazur görülebilecek konular olabildiğince dikkat ediyorum zaten kültürünü bilmediğim bir yerde 2 defa düşünüp hareket etmek gerekir
Bakü'de İçerişeher denilen yer var mesela orası güzel, tarihi bir yer gibi. Targovıy çok güzel
Evet teşekkür ederim çok sağolun ne yemeli mesela hangi mekanda eylenmeli
Park Bulvar var bizdeki avm gibi. Orada restoranlar falan var.28 Mall var, Ganjlik Mall bunlar hepsi çok güzel. Restoranlardan Gate 25,64Rest, Telequlle Baku, Chayki bunlar çok iyi.
Teskkur ederim ☺️
Rica ederim
Bakü çok güzel gelmiştim oraya 'da. Sanırım gezmediğim ülke kalmadı :D
Vallahi çok güzel bir şey keşke imkanımız olsada tüm dünyayı gezsek bir fanusta tikanip kalmasak kısmet ve imkan meselesi
Daha kötü ülkelere bile gittim. Yardıma muhtaç olanlar dahil Kızılay ile :)
Azerbaycan hakkında tek bildiğim yer bakü oraya git mutlaka.
Zaten bakuyu biliyorum ama bana daha spesifik mekan isimleri lazim teskkur ederim ☺️
bilgim yok ama ben gidecek olsam derin araştırma yaparım
Ben de gitmeyi çok istiyorum
Çok guzel yer insanlari zaten söylemeye gerek yok herkeze tavsiye ederim ☺️
Hiç gitmedim önce Türkiye
orada olduğum için su an 🤣
Azerbaycan çok güzel bir ülke. Elbette pek çok gezilecek yerleri vardır. İnternetten gezilecek yerlere bakıp fikir edinmeniz daha doğru olur.
Zaten baktım kış aylarinda olduğumuz için daha spesifik hangi cafeye gidilme nerde yemek yenilmeli hangi clupte birseyler icilme li tarzı bir soruydu aslında diğer yardımcı olan arkadaşlarada belirttim cok teşekkür ederim yardımınız için 👍
Bakü'ye git.
Yani zaten bakuye gidiyorum ama tarqovi felan geziyorum ama nerede yemek yemeli özel neyi var hangi eylence mekanlarına gidilir netten baktım ama pek yönlendirici bişey yok genel geçer şeyler
Bakü
Nereye gitmeli orada mekan olarak yemek icme fiyat olarak çok abartı olmayacak şekilde
Ne amaçla gidiceksiniz oraya gezi mi iş falan mı?
Zaten oradayım iş için bulunuyorum 4 ay gibi bir süre daha buradayım
Ne işle meşgulsünüz ki?
Mühendisim burada kalacağım yani tam dediğim gibi 3 ay 4 ay buradayım
Anladım ben de daha öncesinde bir ya da iki kez olması lazım gittim ve resmen Bakü’ye aşık oldum Azerbaycan’ı da genel anlamda çok beğendim o yüzden sorunuz dikkatimi çekti o açıdan sordum 🙂
Çok güzel bir yer her yönüyle anlatamam tek derdim yalnız oldugum tanıdığım olmadığı için spesifik olarak ne yaparim nereye giderim bilmiyorum o biraz sknti biraz bilmek bir bikenle zaman gecirmek daha sağlıklı gibi geliyor özellikle kış olması nedeniyle dışarda durulmuyor hangi mekanlara gitmeli bunalri keşfetmeye calsiiyorum şu an yani bir Türk kahvesini güzel yapan yer bulmak için 5 mekan gezdim öyle buldum ☺️
Evet tabiki oralar yalnız çekilmez ben de yalnız gitmemiştim zaten, yanınızda bir arkadaş bir bile veya bir eş olması lazım öyle tadı çıkar oraların 🙂 ama internetten bakabilirsiniz orası size yardımcı olur diye düşünüyorum..
Çok baktım doyirucu bir bilgi yok olanlarda çok eski maalesef burada metro olduğunu 1 ay sonra öğrendim çünkü hiç bir yerde metro işareti tabelası yok 🤣 yalnız her yer zor yabancı bir yer daha zor kültüründe bmiyorum insanlara nasıl yaklaşmak lazım vs bunalrda çok önemli
Yabancı diliniz vardır herhalde?
maalesef burada geçerli bir dilim yok arapça biliyorum bir miktar anlasabilicek kadar burada Rusça olmalı ama o bende yok 🙁
Hımm o zaman işiniz biraz zor Allah kolaylık versin..
Yok ya burada Türkçe bilmeyen yok ki o konuda hiç sknti çekmedim ortamlar zaten iyi Otto diye bir clube gittim bakalım daha zamanım uzun yavaş yavaş Rusça öğrenmeye başladım ☺️
Anladım keyifli zamanlar dilerim orada size güzel yerdesiniz iş için de olsa değerini bilin 🙂
Yani elimden geldiğince Türkiyem de çok güzel İstanbul'da bir baska ya ☺️
Aslında bende merak ediyorum
Avrupa yı düşün ne Azerbeycan ı
Şirvanşahlara gittin mi?
Yok orası nedir
Şirvanşahlar sarayı var Bakü de. Turistik bir yer yazın çok güzel oluyor orası ama şimdi bilmiyorum ben Azeriyim ama bakü de pek tavsiye edeceğim farklı yerler aklıma gelmiyor
Yani kış olunca pek biseyde yapilmiyor birde aşırı soğuk var zaman bulunca ancak clup cafe felan ufak tefek geziyoruz ama ancak bu kadar birde bizim TL nin 8 katı olunca manat ☺️ mesela 200 manat harcıyorum 1600 TL yapıyor zor oluyor biraz
Aynen biz Türkiye'ye gelince nasıl rahat ediyorsak sizde bir o kadar zorlanıyorsunuz :)
Evet aynen öyle ☺️ ama yabancılık çekmiyorum sadece güvenilir mekan bulmak zor oluyor nereye girilir oturulur yaz olsa zor olmayacak ama bakalım
Yok ya çekmezsin kardeş ülkeyiz :) Zaten birbirimize çok benziyoruz her anlamda. Sonuçta Azerbaycan türküyüz bizde :) İnan ben her yeri sevmiyorum ilgimi çekmiyor diye tavsiye etmekte zorlanıyorum Ama elbet güzel yerler vardır sana göre Yaz aylarında gel sen şehir dışına da çıkarsın Zaten yaz olunca bakü de yerli halk kalmıyor herkes şehir ülke dışına çıkıyor Turistler Baküye geliyor en çokta araplar
Ooo onu gordum ya Otto Club diye bir yer var oraya gittim dolu burayida kesfetmisler 🤣
Her yerdeler ya. Kendi ülkelerinde oturmazlar zaten
Tabiki Türküz bolta biniyorum Turk oldugumu anlayip para istemeyen bile oluyor sağolsunlar
Bizde Türkiye de bir otelde kaldık ailecek. Otelin kaç günlük parasını almadılar. Gerçekten çok misafirperver ülke Bizde size karşı öyleyiz tabi ama diğer ülkelere öyle değiliz. Ruslar çok bizim ülkemizde ama ne Ruslar ne biz onları severiz. Bu yıl üniversite okumak için gelicem Türkiye'ye 4 yıl umarım iyi geçer
Mutlaka hiç problem yaşamazsınız ben de bir 4 ay Azerbaycan'da kalacağım işte ufak ufak çevre edinmeye calsisiyoruz mekanlar da Turk olunca giriş parası olmuyor felan dediğim gibi iş için geldim ama çok memlun kaldim benim için çok iyi bir fırsat oldu burdan güzel dostluklar iyi anılarla ayrılacağıma eminim
Hiç gitmedim
Neden?
Ney nedenn
Özelden yaz gitmedim bilgim var.
Burdan bilginizi söyleseniz bizde bilsek