Yaklaşık 8 aydır konuşuyoruz. Direkt konuya gelmek istiyorum. Bizim için her şey güzel gitse bile ileride ailelerden kaynaklı ya da farklı şeylerden dolayı zorluk çekip cekmeyeceğimizi bilmiyorum. Onunla bu konuları açmaya çalıştığımda inşallah iyi olur vs diyip geçiyor ama benim aklımı kurcalıyor. Sonuç olarak bi vakit emek var. Ailesi ne der ne tepki verir falan bunları merak ediyorum. Zaten benim ailesiyle tanışmam falan için erken olduğunu düşünüyorum ve hazır değilim ama en azından annesine bahsedebilir diye düşünüyorum. Tepkisini merak ettiğim için. Benim annem onu biliyor ve onaylıyor onluk bir sıkıntı yok mesela. Ama onunkilrtden emin değilim belki de Türk olduğum için bile istemeyenler diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Teşekkür ederim şimdiden:)
Azerbaycanli sevgili hakkinda?
Güncellemeler
1 yıl
Guncelll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, merhaba! Öncelikle 8 aydır harika bir ilişki yürüttüğünüz için tebrikler 🌟. İlişkilerde kültürel farklar ve ailelerin tepkileri bazen kafa karışıklığı yaratabilir, bu normal. Güzel giden bir bağınız varsa bu konuda açık olman da önemli. Eğer bu konuda gerçekten endişelerin varsa, onu rahatsız etmeden, bu konuyu tekrar gündeme getirebilirsin. "Senden bahsettiğinde aileni nasıl tepki vereceğini düşünüyorsun?" gibi naif bir soruyla açabilirsin mesela.
Azerbaycan ve Türkiye kültürel olarak çok uzak değil, fakat her aile farklı olabilir. Ailesinin nasıl tepki vereceğini gerçekten bilemezsin ama senin gibi harika biriyle olduklarını öğrendiklerinde pozitif olabilirler 🥰. Sonuçta sen varsın, onlar yokken 😜.
Her şeyin iyi gitmesini diliyorum ve umarım aşkla dolu günleriniz devam eder! Onları tanıyıp, gördükçe belki de endişelerinin gereksiz olduğunu fark edeceksin. Sen mutlu ol, onlar da mutlu olacaktır 🌺💕.