Tatil & Seyahat Bir haftalığına Uludağ’a gidiyorum! Kaç valiz alayım yanıma? tomie1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ayyy bir sürü fotoğraf çekinmem lazım o yüzden bol bol kıyafet götürmem gerek. Şimdi 6 tane farklı montum var onları koysam çok yer kaplar değil mi? Ne yapsam, kaç valiz yeter bana? Bir haftalığına Uludağ’a gidiyorum! Kaç valiz alayım yanıma? Cevapla Fotoğraf Soruları Mont Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Bir valiz yeterli. Zaten aynı montu falan giyeceksin. Islanmaya karşı pantolon ve sweet veya kazak götürsen yeterli olur. 0 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl 2 valiz al birde onları taşıması için beni çağır xd 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kardeşim sen evi temelden al bence. Bakarsın yine bir şey unutursun. Evi valize koy tamamdır. 😂😂😂 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl 4-5 tane valiz al bence lazım olacak :D :) 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Bir haftalık kıyafet ayakkabına göre 0 0 Yorumla
BalkonnSeksisi Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Geldiğin zaman haber ver, gelirim fotonu çekmeye. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir sürü al bir sürü 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 464 cevap paylaştı. Bana 1 tane yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir valiz yeterli. Zaten aynı montu falan giyeceksin. Islanmaya karşı pantolon ve sweet veya kazak götürsen yeterli olur.
2 valiz al birde onları taşıması için beni çağır xd
Kardeşim sen evi temelden al bence. Bakarsın yine bir şey unutursun. Evi valize koy tamamdır. 😂😂😂
İç çamaşırı ile de kar üzerinde fotoğraf çekinecekmisin, 😉
4-5 tane valiz al bence lazım olacak :D :)
Bir haftalık kıyafet ayakkabına göre
10 Valiz anca yeter sana
10 valiz anca paklar seni
Kaç valiz aldın meraklandım
Geldiğin zaman haber ver, gelirim fotonu çekmeye.
2 3 valiz al.
Bir sürü al bir sürü
5 valiz yeter snsk
Kızların bu resim merakı beni öldürecek:@
Kölen olabilir miyim efendim?
Allahim soruya gel
Bir valiz bir sırt çantası yeterli
Vay anasına be bir fotoğraf için
hic alma valz
Bana 1 tane yeter
1 yeter