1 haftalık tatil için 3 battal boy çanta dolduranlar saklamasın kendini... :D
Tatil hazırlığı yaparken kaç valiz/çanta dolduruyorsunuz?

1 haftalık tatil için 3 battal boy çanta dolduranlar saklamasın kendini... :D
Tatil hazırlığı yaparken kaç valiz/çanta dolduruyorsunuz?
Vakıfbank worldcardın Trendyol kampanyasını görünce yaklaşan tatilimiz için yapmayı düşündüğüm alışverişi daha fazla ertelemedim. Tatile çıkarken bavul düzeni bizim evde neredeyse değişmez. Büyük valizi her zaman kendi kıyafetlerim, plaj havlularım, ayakkabılarım ve tatil boyunca ihtiyaç duyacağım ürünlerle doldururum. Orta boy valizi eşimin eşyaları için ayırırız. En küçük valizi ise dönüşte lazım olabilecek kişisel bakım ürünleri, yedek kıyafetler, kozmetik ürünleri ve yolculuk sırasında elimin altında bulunmasını istediğim ihtiyaçlarım için hazırlarım. Bu nedenle eksiklerimi tamamlamak adına Trendyoldan tek seferde alışveriş yaptım. Valiz, düzenleyici organizerler, güneş kremi, plaj çantası, terlik ve yazlık ürünlerimi aynı siparişte almak hem işimi kolaylaştırdı hem de kampanya sayesinde worldpuan kazanacak olmak alışverişimi daha avantajlı hale getirdi. Tatil hazırlığını yaparken hem ihtiyaçlarımı eksiksiz tamamladım hem de bütçeme katkı sağlayan güzel bir fırsattan yararlanmış oldum. Kampanyayı zamanında görmüş olmak gerçekten doğru zamanda yapılmış bir alışveriş oldu.
Aldığım kıyafetleri tatilde beğenmeme olasılığım çok oluyor o ihtimale karşı çok fazla kombin değiştirdiğimden 2 valiz kesin olur 5 günlük tatil için.
En az iki valiz valla
Hem de en az. :D
Bı valiz ayakkabı ve makyaj malzemesi
Bı valiz kıyafet bikini şu bu
Eğer kışın gidiliyorsa tatile daha fazla sonuçta kalın kiyafetelr çok yer kaplar kalın kazaklar kaban deri ceket etek su bu
Kış tarifesi farklı tabii..
Ama maşallah diyelim. :D
😄😄 güzellik başa bela.
Keşke erkek olsaydm bı valiz iki pantolon iki tişört tamam
Yakışıklı oldukça daha da azalıyor valiz zaten bizde. 😁
😄😄😄
Cevap
7Cevap
Bana bir tane çanta yetiyor çok fazla eşyam yok zaten telefon kulaklık para kimlik bunlar oluyor zaten yedek kıyafet alırsam biraz dolu olur
Bir Jumbo boy valizim olsaydı o bana yeterdi; ama maddi imkansızlıktan dolayı 1,5 spor çantası doldurmak zorunda kalıyorum.
1 vqliz elimle bana, 1 valiz çocuklara, 1 valiz de ıvır zıvır. Hepsi battal boy değil iç içe giriyor büyük orta küçük...
1 valiz 1 minik çanta bir el çantası birde kol çantası djdnxn
Kabin boy bavulla dünyayı dolaşabilirim. Daha fazlasına gerek yok.
Günü birlik gidiyoruz arabaya koyarız gider geliriz
Bir gün tatile gidersem gelip bu soruya cevap verecem 😂
Tatil için valiz hazırlamayı özleyen ben.. seneler olmuş..
Hava durumuna göre değişir de 1 hafta gittiğim bir yere kışın değilse eğer sırt çantasıyla bile gidebilirim kışınsa orta boy bir valiz yeterli olurdu
Kendime 1 eşime 1 çocuklara 1 😂
Yine iyi bence. :D Gayet eşit bir dağılım.
1 orta boy valiz iyidir
Bir valiz yeterli bana taşıyamam zaten
Bir tane valiz yeterli.
Getir torbasını alır çıkarım 😂
1 valiz yeterli oluyor 😅
hiç yapmadım ki tatil :D
1 yeterli.
İçe içe giren bavullarin ortancisi tek yeterr
1 buyuk canta tamam
Bir valiz sadece
1 bavul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?