Tatile bir yolunu bulup giderim
Tatile gitmem
Hiç tatil yapmadım, beni etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tatil favorimiz Erdek'ten yana. Erdek, orta direk ve dar gelirlilerin en uygun fiyatta tatil yaptıkları yer. İkinci sırada Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Kumla sahilleri. Büyükkumla ve Küçükkumla sahillerinde çok ucuza tatil yapabiliyorsunuz. İsteyen apart daire kiralar (pansiyon), isteyen geceliği maksimum 500 lira civarında ailecek veya arkadaşlarla kalabilir. Bu yüzden Erdek ve Küçükkumla'dan birinde ucuza tatile gideriz. Malum pandemiden dolayı bu sene Küçükkumla'yı tercih ettik. Gecelik konaklamamız 300 liraydı.
Her zaman bir çözüm bulunabiliyor işte, tatil bir ihtiyaç zaten yoksa insan stresten çıkamaz...
Doğru. Bazıları gittiğimiz yerleri beğenmeyip, direkt Ege ve Akdeniz sahillerine akıyor. Asgari ücretli nasıl oluyor da, 10 bin liraya Antalya'da tatil yapıyor anlamış değilim. Ben düğün yapmak için para biriktireyim diye pahalı yerlere tatile gitmeye üşeniyorum. 20 yaşındaki arabamla Eskişehir'den Erdek'e 5 saatte gidiyorum. Asgari ücretliye bakıyorum, sıfır Fiat Egea'sıyla tatile gidiyor. İçimi bir gariplik basıyor. Asgari ücretle çalışıyor olsaydım, asla bir gün bile tatile gitmezdim. En alternatif tatil yerim, Eskişehir'in Mihalgazi ilçesine bağlı Sakarıılıca Kaplıcaları veya Kütahya Yoncalı/Göbel hamamları olurdu.10 senede bir 3-4 yaş artırarak düşük modelli araba alırdım. Asgari ücret maaşımla bugün 84 model Renault 12 SW kullanırdım.
Kesinlikle katılıyorum çok doğru...
Millet olaraka hep aciz ama her yil hekres tatilde.
Birakin artik su zamlardan sikayet etmeyi, Dünyanin her ülkesi su an ekonomik krizde, Türkiye ekonomisi Şu an ayakat durmasi dahi bir mucize.
Dogal Gazi satin aliyoruz, Petrol, Dogalgaz, Cereyan Avrupa'da 1 sene iceriisinde inanilmaz zamlara ugradi, yüksek, %40 lara varan zamlar oldu ve Almanyada asgari ücrete 2 yilda bir gelen en yüksek zam %3.
Yurt disindan gelen Turistler, bir aile gecen sene 5 yildizli Otelde 10 gün tatile 6000€ ortalama ödüyorsa, bu busene 9 Bin Euro ödedi..
Yani baslik atip insanlari gercek disi yalanlarla kandirmayin
Çoğunluğu iş hayatı, memuriyet ticaret vs kaynaklı ülke içi gurbetçi bir millet olarak, öncelikle anne baba memleketine gelebilme alışkanlığı arzusu daim olsun, sıla-i rahimler gene aynı güzelliği ile eksilmesin de😊🌹
Tatiller olsa da olur, olmasa da👍🧿
Tabiki yabancılarda olduğu gibi ciddi anlamda önemli olan Tatil kavramının nimetlerinden faydalanacağımız, deşarj olacağımız gene güzel günleri de görebilmek ümidi ile🌹
Ümitler solmasın💐🌼😉
Aynen öyle, çok isabetli açıklamışsınız...
Kamp yapmayı tercih ediyorum , hem maliyet düşük olabiliyor hemde doğa ile iç içe yaşıyorum .. ya da koylarda kamp atıyorum Zamanı daha değerli hale getiriyor
Bence de en güzeli bu...
Cevap
0Cevap
her şey zarar ederken neden THY inanılmaz kar yapıyor sanıyorsunuz tüm avrupa Türkiye'de tatil yapmak istiyor devletin de işine geliyor döviz açığını kapatıyor domates, fındık ve yabancı turist 3 tane döviz kaynağımız var bırakın gelsinler. Sizde tatil yapmayın nolmuş gidin adalara günü birlik yüzün gelin.
Dışarıdaki turist el bebek gül bebek tüm her şeyin acısını kendi vatandaşından çıkarmaya çalışan bir hükümet. Buna hala göz yuman vatandaş. Ne denir bilemiyorum
Maalesef aynen öyle, güzel ülkemizin nimetlerinden yine kendi vatandaşı yararlanamıyor...
Giderim belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?