Tatil & Seyahat Otelde mi yoksa deniz manzarası olan bir yatta mı tatili geçirmek istersiniz? Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Korkmayın bu büyüklükte deniz tutmuyor, seçim yapmanız rahat en azından. Güncellemeler+1 yıl Bunu da cüncelliyorum v2.0 Güncellemeler+1 yıl Soruyu beğenenlere teşekkürler... Otelde mi yoksa deniz manzarası olan bir yatta mı tatili geçirmek istersiniz? Cevapla Tatil Soruları Deniz Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 611 cevap paylaştı. Şöyle bir yerde olabilirdi 1 0 Yorumla
özgürkenben Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Küçük bir karavan kiralayıp ve birkaç da çadır alarak , sevdiğim insanlarla ege tatili yapmak. üfff be ateş gibi hayal kurdum yine. 1 2 Yorumla Mesmerize_Me +1 yıl Evet böyle bir tatil de eğlenceli. Neden olmasın tabi. Yorumla özgürkenben +1 yıl Yani tabi Yorumla
Xuenix Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl yat :d otele gittim ama yata binmedim sdfjlksdfhsdf 1 0 Yorumla
MRTSYKN10 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl deniz manzarası olmayan yat tam olarak nerede duruyor bu ağrı dağının eteğindemi :) 1 3 Yorumla Mesmerize_Me +1 yıl Wow bunu düşünememiştim gerçekten, zeki insanlara bayılıyorum, haklısın abi.Teşekkür ederim. Yorumla MRTSYKN10 +1 yıl zeki insanlara bayılmanı sevdim her ne kadar kinayede olsa :) ama zekayı bi kenara bırakırsak sorun saçma abicim kabul et :) Yorumla Mesmerize_Me +1 yıl Olur öyle şeyler abi , takma kafana. Sen de haklısın tabi. Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Deniz manzarası bu harika kesinlikle. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fark etmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şöyle bir yerde olabilirdi
Küçük bir karavan kiralayıp ve birkaç da çadır alarak , sevdiğim insanlarla ege tatili yapmak. üfff be ateş gibi hayal kurdum yine.
Evet böyle bir tatil de eğlenceli. Neden olmasın tabi.
Yani tabi
yat :d otele gittim ama yata binmedim sdfjlksdfhsdf
deniz manzarası olmayan yat tam olarak nerede duruyor bu ağrı dağının eteğindemi :)
Wow bunu düşünememiştim gerçekten, zeki insanlara bayılıyorum, haklısın abi.
Teşekkür ederim.
zeki insanlara bayılmanı sevdim her ne kadar kinayede olsa :) ama zekayı bi kenara bırakırsak sorun saçma abicim kabul et :)
Olur öyle şeyler abi , takma kafana. Sen de haklısın tabi.
Deniz manzarası olan yat tabi ki
Deniz manzarası bu harika kesinlikle.
Doğadan ve kamptan yanayım her zaman için
Böyle olacaksa yat derim
Deniz manzarası olan yat
Fark etmez
Yat derim
Tabikide yat