Otel Mi? Havuzlu Villa Mı?
Tatıl ıcın sızce hangısı en ıyısı? ayrıca beyaz tenlı olmamdan dolayı gunes ısınlarına alerjım var bundan dolayı havuzlu vılla daha ıy gıbı ancak butce yetersız
Otel Mi? Havuzlu Villa Mı?
Tatıl ıcın sızce hangısı en ıyısı? ayrıca beyaz tenlı olmamdan dolayı gunes ısınlarına alerjım var bundan dolayı havuzlu vılla daha ıy gıbı ancak butce yetersız
D ) hepsi yani şöyle otel içinde havuz var +denize gitmek istersen sabah araba seni götürüyor ve geri getiriyor +yemek yapma gibi bi derdin yok otelde sınırsız beyaz tepkiler için ayrı bölümleri var havuz için yani bence otel:)
Otel fiyatları da Temmuz ortaları için ucmus durumda geçen sene geceliği 2 bin liraya kaldığım otel gecelik 7 bin dolaylarinda olmuş... Üstelik en az 4 gün konaklama şartı getirmiş bir cogu...
Villayı düşünmek dahi istemiyorum.
Kesinlikle haklısın ben kışın yaptım yüzde yüz karliyim Şu an
Otel de daha rahat edersin ama villa da kafan çok rahat eder tatile ne için gittiğime göre değişir kafamı dinlemek istersem villa bedenen dinlenmek istersem otel
Cevap
16Cevap
İmkan var ise eglenmesini biliyorsan havuzlu villa. Otel de temiz olduktan sonra iyi, aktivite anlaminda da iyi. Bütçelerden dolayi bu yıl yerli turist cok fazla olacagini düşünmüyorum.
Otel isterdim galiba, zaten hep evde oluyoruz havuzlu villa ilgimi çekmiyor pek. Tatildeysem gezip tozmak isterim neden villaya tıkılıp kalayım ki
Village oteller var ultra her şey dahil.
O şekilde tercih etsen daha iyi.
Otel ismi vs merak edersen sorabilirsin
kesınlıkle havuzlu vılla cok rahat hatta tam korunaklı ıse tadından yenmez verdıgınız paranın tam hakkı dıye bılırım
Bazı oteller villa tipi zaten yani villada konaklıyorsun o yüzden otel
Kalabalık arkadaş ya da aile grubuylaysam villa kalabalık dglsem otel olur.
Otel'den otel'le değişe bilir. Dandik bir otel varoş işidir Ama genel olarak havuzlu villa tabiki favori
Villa çıplak girmek için harika
bır cok vıllacının dusuncesı
havuzlu villa bence
Otel
Bu soru bana tanıdık geliyooooo
Otel
Havuzlu villada yapmak isterdim
Havuzlu villa
Otel daha rahat
Ayder yaylası
Villa
Havuzlu villa