AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Ya bırak hadi dolar olmuş ne kadar euro olmuş ne kadar strelin olmuş O kadar senin paran oraya gidince çerez parası gibi olacak kendi ülkende tatil yap
Eğer çok paran varsa farklı bir ülke gezmek tabi ki de güzel olur ama tüm birikimini de üç gün için harcamak saçmalıktır, ekonomik durumuna bağlı yani tamamen
Ya bu maasına baglı birsey , maasın sana yetiyorsa hatta artıyorsa ya da birikiminle yapacagın bi planın yoksa borcun vs , gidebilirsin , sonucta gezip gormek kulturlenmek guzel birsey , ben olsam giderdim acıkcası , eglenceli olurdu
20 000 liraya Londra bence mantıksız, 10 000 e 10 gün Tayland tatili yapabilecekken
aylık kazancına bağlı. Ben doktorum ve aylık 25 bin tl kazanıyorum. Yani 20 bin tl öderim. ama aylık 5 bin tl kazanan birisi için tabi ki xptallıktır
Uzman mı
20 bin e londra yı gezmek çok ekonomik bir gezi olur zaten tadı çıkmaz
Parası bol olup cebine ırmak gibi para akan kişiler için belki gerekli olabil, ama benim için gereksiz ve anlamsız geliyor, Limitsiz param olsa bile.
Sterlin 13 lira. 1500 sterlin ediyor topu topu. Az bile. Bizim gözümüze çok geliyor.
3 güne değer mi allah aşkına ya sanki ne yapacaksınız orada 20 binlik. Kişi başı 20 değil sanırım bölüşeceksiniz
Sen gidene kadar bu miktar 30.000 TL olacak gibi. :D
bunu düşünüyorsan eğer zaten olay bitmiştir londrada 3 ay kaldım 20 bin vermezdim
O kadar para hayatta vermem 3 gün icin bi hafta 10 gün desen ok
enerji krizi. her şey karışık. pandemi. 20.000 iyi para
Bacım demekki maddiyatın yetiyor ki bunu düşüneniliyorsun. Bu dünyanın yarını yok harca gitsin anasını satayım evde otur otur nereye kadar 😅
Londrada petrolde yakıt yok gidicem oraya para harcicam boş iş bizimkilerde anca dolar su para bu para oldu boş muhabbet yapsın dünya anasininkini görmüş
Tabiki. Git gez. Sonrada gizliden açım diye burada dövün dur.
maddi durumun iyiyse çerez parasi degilse tüm birikimini burada harcamak pek akllica değil
Londra'nın her tarafını gezip 20.000 tl vereceğinize bir kısmını gezip 10.000 tl verin.
paran varsa git gez eğlen. ama bu parayı zor bulduysan durumun ortaysa yazık olur, bu parayla Türkiye'de 2 haftalık bile tatil yaparsın en iyi yerlerde
Para siciyorsaniz gidin aptallık değil. Birikim ise yatırım yapın para yerinde sayıp durmasın
Kredi çekeceksen aptallık, bunu buraya yazıyorsan bence şimdi gitme...
20 bin tlye günümüzde böyle güzel bir tatil yapmak ne yazık ki mümkün değil yani güzel bir fırsatmış ve değerlendirmiş olursunuz iyi tatiller diyelim o zaman
Ben olsam o 20 bini sermaye yapıp, bi 20 bin daha kazanırdım
Yaş fazla ilerlemeden bunları yapabilmek önemli para kazanılır
Maddi durumun elverişli ise aptallık değil ama uzaya gitseydin iyidi
Bence sen o parayı daha iyi bir yerde harca ayırca 20.000 tl yi kaç ayda kazandığını düşün 3 günlük bir tatil için değmez bence
İ phone 10 bin veritolar neden gerkesiz olsun ben yurtdısına gttim ve kesinlikle gitmelisin hayata bakış açın gerçekten çok fazla değişiyor
Allah akıl fikir versin millet parayı nereye harcayacağını şaşırmış
Böyle bir şey yerine riske girer ticaret veya başka bir iş ile uğraşmaya çalışırım.
Ölüm var ölümmm
Sevişin.
Gelir durumunu bilmediğimiz için ne dersek havada kalır
Yeterınce bırıkımın varsa git gez dolaş, belkı bu yaptıgın son tatıl olblr ama paran kısıtlıysa git o paraynan altın al derım
2 ay önce 2500 tlye 5 gün ukrayna gezidi yaptım. Uçak ve barınma dahil bu paraya. En büyük hayalin değilse bence çok fazla bir miktar
bedavaya gezmişsiniz. nasıl oldu bu ki? arkadaşımla beraber bende düşünüyorum ukraynaya gitmeyi
@refleks22 isterseniz mesaj atabilirim
@RedVelvettt olur, sizin için de sakıncası yoksa
Mesaj attım umarım yardımcı olmuştur:)
teşekkür ederim :)
O parayı kazanacak bir isim varsa gonul rahatligiyla harcarim tabi ama turkiye sartlarinda zor beee 🙄
Durumun yetiyorsa aptallık olmaz. Hayatında bir kez de olsa yaşadığın güzel bir tecrübe olur. Sürekli yapacağın bir gezi olamaz çünkü.
Benim en buyuk hayalim Japonyaya gitmek ama uçak biletleri çok pahali turla gidersen barinma dahil 24 bin tl tutuyor 4 gün ama değer bence
Turla gitmek çok mantıklı. Fiyatlar çok uyguna denk geliyor. Ben bir haftada hem Belçika hem Fransa’yı çok makul bir fiyata gezdim. Doğru planlamayla gezilerden çok güzel keyif alınabilir. Eğer bütçen uygunsa kesinlikle hayalini gerçekleştirmelisin 😇
şu an çalişmiyorum iş ariyorum ama iş bulduktan sonra birikimimi bu turlar için yapicam
Evet çok güzel bir yatırım olur kendin için !
Ben bu soruya cevap verirken tatil maliyeti 25bin oldu
Aynı paraya çok daha uzun geziler planlayabilirsin. 20000 TL, 3 gün için çok fazla.
Hayır. Hatta daha fazla harcanabilir ☺️ Hayata 1 kez geliyoruz harca gitsin
Belki o 3 gün, hayatın için bir dönüm noktası olacak bunu bilemeyiz o yüzden ben gitmeni isterdim :D
Bence harika olur kaç defa bu şansı yakalayabilirsin
O parayı biriktireyim de motor alayım diye düşünüyorum, hayat işte.
Uygun bile. Paunt olmuş 13 TL. Tatil detayı verir misiniz. Bende gitmek istiyorum
Bende gittim londraya 3 gunluk ama asla bu kadar harcamadim. En fazla 600/700 pound harcamisimdir
ne zaman gittiğin de önemli ama
Ekonomik durumuna bağlı. Kısa sürede yerine koyabileceğin bir tutarsa git gez.
Saçmalık değil kur yüksek diye sadece ülkede mi gezilecek? Bir yerden sonra dünyaya açılmak lazım.
Sen o parayı bana ver seni Türkiyenin her sokağında gezdireyim :))
Bana kalırsa gereksiz başka şeylerde değerlendirmek daha cazip geliyor
3 gün icin gercekten cok sacma olur ücde biriyle Türkiyede cok güzel tatil yaparsin
3 gün Londra'yi 20 bine gezmissen daha ve istiyorsun
gayet güzel olur imkan varken yaşamak lazım
3 gün diye gidip gerigelmezsen akıllılık olur
Dolar olmuş 10 lira tabikide aptallık
Londra da yaşayıp Türkiye’de tatil yapmak daha iyi olurdu ah ahhhh
Alt üstü 2000€ ne var bunda evet diyenlerin hepsi varoştur 😂🤣
Normal 20.000₺ şimdi 2 bin euro yapar zaten
birikimin fazlaysa ve zar zor kazanmıyorsan değer
Hadi 1 hafta olsa anlarım da 3 gün çok az ya.
Gelirin ne kadar onemli olan o
Paran varsa git. Seneye daha da pahalı olacak
Kesinlikle gitmelisin, değişik bir deneyim olur.
Param varsa neden gitmeyiö
Hayattaki felsefem bu:ÖLECEZ ZATEN" o yüzden git gez eğlen ye ben öyle yapıyorum
3 ayda o parayı amorti ederim dersen mantıklı