+1 yılDoğu Ekspresi turu gibi bir seyahat deneyimi kesinlikle kişisel tercihlere ve bütçeye bağlıdır. 6 günlük bir Doğu Ekspresi turu için 14 bin TL gibi bir miktar oldukça yüksek bir fiyat olabilir. Bu nedenle bu tura bu kadar yüksek bir miktar ödemek, kişisel finansal durumunuzu ve diğer ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanızı gerektirir.
Seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek ve farklı kültürleri deneyimlemek zenginleştirici bir deneyim olabilir. Ancak bu deneyimlere yatırım yapmadan önce finansal durumunuzu dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Yüksek bir miktar ödeme yapmadan önce, başka önemli ihtiyaçlarınızın olup olmadığını, acil bir durum için biriktirmeniz gereken fonların olup olmadığını ve genel olarak bütçenizi gözden geçirmeniz önemlidir.
Ayrıca, bu tür bir seyahatin sizin için ne kadar önemli olduğunu ve size ne tür bir değer kattığını da göz önünde bulundurmanız önemlidir. Eğer bu deneyimin sizin için unutulmaz bir anı olacağını düşünüyorsanız ve buna değecek kadar önemli buluyorsanız, bu durumda bütçenizi buna göre ayarlamanız mantıklı olabilir.
Ancak, diğer ihtiyaçlarınızın göz ardı edilmesi veya mali durumunuzun büyük ölçüde zorlanması durumunda, bu kadar yüksek bir meblağı seyahat için harcamanız riskli olabilir.
Özetle, 6 günlük Doğu Ekspresi turu için 14 bin TL ödemek kişisel tercihlere bağlıdır. Bu tür bir seyahatin size sağlayacağı deneyimlerin ne kadar değerli olduğunu ve buna harcamak istediğiniz bütçeyi dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Ayrıca, acil durumlar ve diğer finansal gereksinimleriniz hakkında gerçekçi bir değerlendirme yapmanız da önemlidir. Bu şekilde, bu tür bir karar verirken daha bilinçli olabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen onun turistleri kazıklamak için var olduğunu sanıyordum 😅 hesaplamadım ama arabayla hiçbir programa tabi olmadan kafana göre gezsen bence daha iyi olabilir gerçi hayatta bir defa denenmesi lazım bence trende yatıp kalkcan yemek felan ordan çok farklı bir tecrübe olur bide kış mevsimi karların içinden geçen tren, sen içerde sıcak çayını yudumlayarak dışarıyı seyrediyorsun çok ikonik bi sahne değilmi şu an öğrenciyim ama ilerde yapılacaklar listesine eklendi tabi hayatımın sonuna kadar yalnız kalırsam yapmam tek kişi gitmek istemiyom🥹
00 Yorumla
+1 yılSaçma değil ama gelir gider ihtiyaç durumuna bağlı. 3 günlük dünya ona buna vermeyeceğiz de ne yapacagiz parayı. Ortalama bir gelirin varsa borç vs gibi durumun da yoksa yap turunu. Para durunca 10 sene sonra aa param vardı diye anlatmazsin ama vay be şu tura da katıldım deyip anlatıp hatirlarsin.
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda bu pahalılıkta çok saçma ha ama zenginsen o ayrı konu yani parasının sayısını bile bilmeyen bir insan için bence mantıklı ama öyle biri değilsen çok saçma benim görüşüm yani siz bilirsiniz yine de
03 Yorumla- +1 yıl
Boş ver o zaman tadını çıkar demek ki annenin birikmiş parası varmış senin için harcamak istemiş sen de kıymetini bil ne güzel işte insanların dediklerine takma ve üzülme 😉
Soran+1 yılHerkes endi parasını oayımı ödeyecek ama
Soran+1 yılHerkes kendi parasını payına düşeni ödeyecek. Kira geliri de başka yatırımı da var ama ben yine de para veriyorum. Kendim de yatırım yapmam lazım. Bu zamana kadar çok harcadım ona ama sorun olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke şu lanet olası para kullanmasını bilendede olsa. Böyle büyük paraları otele tur şirketine tutuşturupta onlardan bir şey beklemeyi saçma buluyorum. Ben o parayla en az 7 8il gezip üstünede en kral yemeklerdende yiyip hamam keyfi vs yaparım. Daha fazlasıda olur yani.
28 Yorumla
Soran+1 yılProgram çok güzel ama uyarlarsa
Soran+1 yıl5 il ayrıca :D
Cevap sahibi+1 yılSen onların belirlemiş olduğu programa göre bence uyacaklarsa bile gittiğin ilin doğru düzgün sokaklarını bile gezemezsin.
Cevap sahibi+1 yılİptal ettirebiliyorsan iptal et bence
Cevap sahibi+1 yılGezmeyi biliyorsan hayal değil
- +1 yıl
7-8 il cok zor bir otel parasi 500-600, yol parasi sadece bir ile 300 den başlıyor. Daha bunun yemegi var, sehir icindeki yol parası var, gittigin muzelerin vs paralari var. 3 bin tl sadece bir ile veriyorsun, o da en ucuz yerlerde harcayarak. Ve zamandan da tasarruf edemiyorsun, arayip bulacaksin her seyi. Son anda bulunan otellerde genelde pahali yerler olur veya alakasiz bir tarafta, pis bir yer olur. Gerek yok bunlara. Ozellikle kadinsan tur en iyisi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılParan gelirin varsa gezmekten daha mantıklı bir şey yok artık, parayı biriktirsen ev mi alabileceksin araba mı alabileceksin, bunlar hayal artık çoğu insan için. Kendini gecindiriyorsan gezmeye de paran varsa gez, bu yaşlar, bu günler bi daha geri gelmez gezmek insanın ufkunu genişletir
10 Yorumla
+1 yılNeden saçma olsun?
Bugün Antalya ya da Marmaris’te orta şeker bir otelin geceliği 10.000,00 tl.
Eğlenceli olur doğu ekspresi ve Kars turu.
Tadını çıkar.00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı. Bu ara bende çok bakiyordum Doğu Expres turuna. Her an bir çılgınlık yapip gidebilirim. Maddi olarak uygunsan git keyfini çıkar bence. Kim ne derse desin eylen.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Otel parasının bin ikibin olduğunu düşünürsen ucuz bile ama paranın alım gücü düşük toplumun yüzde yetmisi asgari ücret alıyor ona bakınca da pahali
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buradan alıp götürüyor sonra orada otele alıyor uçakla geri getiriyor saçmalığın daniskasi.. Tren ile gidip gelmek olsa değer derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTrenle gidiliyor uçakla dönüş
+1 yılHayatta bir kez tecrübe edeceğim değerli bir şey olduğu için bir sefere mahsus veririm ama yanımda birisi olacak ☺
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle gideceğim
Soran+1 yıl2 kişi 28 bin
- Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yıl6 gün çok uzun sıkılır insan. Turun tek güzel yanı karda yolculuk etmek başka olayı yokki ben Allahın Kars'ında otelde kalıp napayım değmez.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç doğuya gitmedim ve köken olarak da değilim. Bence 6 gün için 14 bin tl aşırı fazla.
12 Yorumla
Soran+1 yılAkşam yemeği, kahvaltı ve konaklama dahil
- +1 yıl
5 bin olsa idealdi
- Tatil & Seyahat konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kenarda belli bir limitte birikimin varsa sorun değil. Çünkü, milyonlarca insanın yaşayamadığı bir deneyim bu.
00 Yorumla Hiç te saçma degil mutlaka herkesin gitmesini tavsiye ederim harika bir deneyim bence ben çok keyif almıştım
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 491 cevap paylaştı. Nasıl bir gezdi olduğuna bağılı eğer güzelse niye olmasın giderdim ama güzel ve tek başına gideceksem girmezdim 🙂🙂
00 Yorumla
+1 yıl15 bine boş boş dağ izleyip çöpe atmaktansa parayı gidin o parayla balkan turu yapın
01 Yorumla
Soran+1 yılO da olur inşallah. Önce ülkemizi bitirelim. :D
+1 yıl6 günün içinde ne var? O önemli. Buradan üstü kapalı yazmışsın. Hangi günler nereleri gezeceksin vs.
03 Yorumla- +1 yıl
Herkesin yorumlarını takarsan ohooo biz elalem oluyoruz burada mantıken, niye iptal ettiysen
Soran+1 yılAman bilemedim ben de
- +1 yıl
Ben olsam iptal etmem, giderim gezer eğlenirim. Doğu ekspresi turu gayet güzel olur valla.
+1 yılKendin tek gideceksen saçma ama sevgilinle gidiyorsan değer
07 Yorumla- +1 yıl
Annen mi aldı bileti ozaman git anneyi kırmak olmaz ama yinede çok para
Soran+1 yılBireysel ödeyeceğiz.
- +1 yıl
Tam olarak sen kiminle gideceksin
Soran+1 yılAnnemle gideceğim ama ayrı ödeyeceğiz parayı. 14 bin o kendi payını ben kendi payımı.
- +1 yıl
Para konusunda sıkıntınız yoksa ozaman gidilir keyfiniz güzel olsun
Soran+1 yılSağ olun, amin.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılDoğunun her yeri aynı değil
Yerden yere farklılık gösterir03 Yorumla- +1 yıl
Ben Diyarbakır'dan taa Edirne'ye Tekirdağ'a İstanbula gittim. Diyarbakıra döndüm
3 bin liradan fazla harcanmasına izin vermedim
Tuvalet çay sigara dışında hiç bir fuzuli harcamalar yapmadığım için. Ben 1700 km yolun gidişi gelişine
Fazla harcama yapmadım
Soran+1 yılPeki neden paranız mı yoktu
- +1 yıl
Su diyeti yaparak 24 saatim dolmayana kadar yemek yemiyorum
24 saat boyunca sadece su şekersiz çay ve maden suyu ile sıfır kalori ile devam ediyorum
Bazen 48 saat bazen 72 saat hiç bir şey yemeden duruyorum
Param var bilete çaya tütüne harcarım ama yediklerimi kısıtladım
Eve geldiğimde. Çocuklara gelince
Cebimde hesabımdan olan bütün paramı gözümü kırpmadan onlara harcıyorum
Canları istediği her şeyi aldım onlara. Birine Bilgisayar diğerine PlayStation. Diğerini telefoncuya götürdüm son REDMİ Xiaomi cihazı aldım
Sadece çocuklarım için cömert biriyim
Kendim için hiçbir şey almazken onlara her şeyi alıyorum
Hastayım. Kötü huylu bir migrene yakalandım
Gerilim tipi bir baş ağrısı çekiyorum
Su orucunda. Aklıma yemekten başka bir şey gelmiyor
Geçmiş gitmiş hiç olmaması gereken geçmişte olan sıkıntılarım düşünceler beynimi kemiriyor
Beni gece uykularımdan ediyor
2 ay süren oruç çok iyi geldi
Migrenim %90 geçti
Kendimi çok iyi hissediyorum
Az biraz ağrı devam ediyor
Eskisi gibi şiddetli dayanılmaz ağrılar yok
Baş ağrısından tamamıyla kurtulduğum gün kurban kesiyorum
Bir koyun keseceğim
Para demişken. Merak etme ben öyle bildiğin mikroplardan değilim. Sadece kendimi sevmiyorum
canım keyfim nasıl istiyorsa öyle hareket ediyorum
Bir yolculukta 20 bin de harcayabilirdim
Kürek kazmayla ekmek kazanan biriyim
Manitanla gidiyorsan ve para sıkıntın yoksa değer bence
10 Yorumla
+1 yıl8.000 e avrupaya gidiş dönüş uçak bileti aldım. 5 ülke gezdim
12 Yorumla- +1 yıl
Zeki insanın hali başka
- +1 yıl
Türkiye de tatil yapmak demek , kan kokusunu almış köpek balıklarına et vermekten başka bir şey değil
+1 yılAyy değil yaa. Ben de çok istiyorum bunu. Balımmm bunu da eklesek mi listeye @S1F1R-B1R ❤️
11 Yorumla
+1 yılBiraz fazla gibi dursa da normal aslında fiyat artık ekonomik koşullara göre
00 YorumlaEğer başka giderler yoksa o paraya da daha önemli ihtiyaçların yoksa gayet makul bir ücret
00 Yorumla
+1 yılOnun yerine koy yakıtını arabana bı ege turu yap kafana göre şehir gez
00 YorumlaÇıkma daha iyi git kendine bir tam altın al daha karlı çıkarsın
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılZamanında Kayseri Erzurum arasında tren ile çok gidip geldim bana kalsa Bolu Abanta giderim
00 Yorumla
+1 yılparan varsa saçma değil ama biraz dar gelirliyseniz ya da para düzensiz geliyorsa saçma
00 Yorumla
+1 yıleskiden çüş dediğimiz fiyat artık normalleşti ekonomi mi kaldı ülkede
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılher şeyin bir bedeli var ve h, iç saçma değil iyi eğlenceler
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılAsla pişman olmazsın bu mevsim de hiç tavsiyedir bu sene 14 bine gitmezsen seneye 30 olacak o
00 Yorumla Yani bi tık saçma ben üstüne para koyar iPhone alırdım fdksğşsls
00 Yorumla1400 tl yeterli idi , ney bu o kadar para vermem asla
00 Yorumla
+1 yılparan çoksa verilir ama ay sonunu zor getiren bir çift giderse saçma bence
00 YorumlaYillar once gitmistim.. git gez gercekten deger.. Baska bir Turkiye taniyacaksin.
00 YorumlaAga sen istiyorsan ode. Ode gitsin, doguyu gezmis olursun.6 gün birde.
00 Yorumla
+1 yılGayet mantıklı hayatta bazı şeyler bir defa yapılır, tadını çıkarmaya bak iyi tatiller
00 Yorumla
+1 yılAsgari ücreti 6 günlük Doğu Ekspresi turuna vericeksiniz FAzlasıyla (Lüks ) olarak görünüyor !!!
00 Yorumla
+1 yılKendini mutlu hisset fazla değil koskoca 6 gün 14 bin tl doğu ekspres için normal
00 Yorumla
+1 yılDiyarbakır’a gelseydin ben seni gezdirirdim Diyarbakır Mardin Urfa Nusaybin Batman 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Fazla pahalı
6günlük bir tatilde 6günlük otel parası bu. Yemek içmek dahilse uygun
00 Yorumla60 bin olsun. Zaten bilet bulunmuyor, alan almayan belli olsun
00 Yorumla
+1 yılÇok keyifli olsa da bence saçmalık. Önce ihtiyaçlarını gidersen iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir seçim doğu cennet gibi son durak neresi otel konaklama var mı Doğu'nun tadını çıkarın
00 Yorumla
+1 yılpara çok değil de şahsen ben o kadar gün trende yaşayamam
00 YorumlaParanın önemini yitirdiğini bu zamanlarda 6 günlük tur için değer diye düşünüyorum. Asıl şu soru önemli gerçekten bu tur'u istiyor, merak ediyor olman gerek. Gerçkten bir istek, merak var ise 14 bin tl sorgusunu yapmazsın. Diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSosyal medyaya düştü pavyona çevirdiler treni sonucuda bu bir şey sosyal medyaya düştüyse artık ondan hayır bekleme
01 Yorumla- +1 yıl
Aman bu ilk defa düşmediki yıllardır var
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğu ekspresine Türkiye’ye gelince gitmeyi planlıyorum. Bence 400€’ya değer ama yaza doğru giderim…
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormalde saçma değil tabi ama doğu ekspresi demişsin o zaman saçma işte
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye doğu ekspresi olunca saçma?
Cevap sahibi+1 yılCidden gereksiz çünkü çok daha iyi turlara katılabilirsin. Hatta o parayla transibirya ekspresine bile gidebilirsin
Soran+1 yılÖn ödeme göndermiş bile annem
kalacak yerin dahilse iyi değilse kötü bide sadece gitmek için mi para veriyorsun alışveriş yeme içme dahil mi?
15 Yorumla
Soran+1 yıl@Hoplatır ekstralar da var elbet
Soran+1 yıl@Hoplatır Konaklama dahil. Sadece akşam yemeği ekstra ve açık büfe var.
Soran+1 yılPardon öğle yemeği ekstra
Tatil & Seyahat konusunda 518 cevap paylaştı. o parayı arabama benzin olarak doldurur doya doya gezerim ne işim war trende boş boş
00 Yorumla
+1 yılParanın pek önemi yok yaşamadığınız şeyleri gormedıgınız şeyleri görün degısıklık iyi gelir. Daha önce görmedınız bellı o yüzden takılmayın parasal kısma
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. 1 aylık ev kirası bence saçma
00 Yorumla
+1 yılbence asiri abartilan bir tur alt tarafi bir tren baska bir sehirden baska yere geciyorsun arkadasalr bu nasil tatil? gidin guzelce paranizi baska yere harcayin
00 Yorumla
+1 yılBilet parasını ben vereyim beraber gidelim 3 defa gittim çok keyifli oluyor gitmek istemiyorsan yazabilirsin biletleri alabilirim
00 Yorumla
+1 yılBuna 14 bin tl vereceğime üstüne 45 milyon 746 bin tl daha ekler bi sclass 2023 Lamborghini huracan tecnia carbon edition alirim
00 Yorumla
+1 yılŞu ekonomi de bu soruyu soruyorsan demek ki parayı kolayca kazanmıyorsun. Özetle sorunun cevabı saçmalığın daniskasi.
00 Yorumla
+1 yılDoğu ekspresinin geçtiği hatta herkesin sırf bu şehri görmek için bu tura çıktığı şehirde yaşıyorum ciddi söylüyorum görmeye değer bir şey yok
00 Yorumlaçok güzel bi deneyim olur bence ama sıkışıksan bu ay para ayır bi dahaki aya git
00 Yorumla
+1 yılSaçma neredeyse bir hafta trende olacaksın ve gereksiz yere pahalı
00 YorumlaNormal tatiller bile aşırı pahaliyken bence gayet uygun
00 YorumlaSen 14 bana ver ben seni özel aracımla gezdiriyim 😅
00 Yorumla
+1 yılYok ya saçma değil sonuçta 1 kere geliyoz dünya ya gez eğlen
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı