Tatil & Seyahat Kaç yaşına kadar aileyle tatile gidilir? SucukluPismaniye Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kocaman adam oldum hala ailem kırılıyor diye onlarla tatile gidiyorum :) Sizce kaç yaşına kadar aileyle tatile gidilir? Kaç yaşına kadar aileyle tatile gidilir? Cevapla Tatil Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben daha tatil görmedim bu yaşa kadar. Aileye tahammülüm yok yaş gittikçe aileden tiksiniyor insan. 0 0 Yorumla
ağlayankek0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Aileye göre değişir bizimkiler baskıcı rahat olamıyorum artık onlarla misafirliğe gidiyorum sadece 1 0 Yorumla
hayaletkiss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bence bunun yasi yok yani aileyle tatil de baska oluyo arkadaslarla baska 0 0 Yorumla
beratts3261 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 18im bu yıl tatile gittik ailenizi kurmayın çok aricaz onları ileride 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben daha tatil görmedim bu yaşa kadar. Aileye tahammülüm yok yaş gittikçe aileden tiksiniyor insan.
Aileye göre değişir bizimkiler baskıcı rahat olamıyorum artık onlarla misafirliğe gidiyorum sadece
Bence bunun yasi yok yani aileyle tatil de baska oluyo arkadaslarla baska
18im bu yıl tatile gittik ailenizi kurmayın çok aricaz onları ileride
Ben hala gidiyorum 🙂
Her zaman
istediğin yaşa kadar
18 den sonra
her zaman gidilir
Her zaman
En fazla 18