Tatil & Seyahat Toplu taşıma için hangi aracı tercih ediyorsunuz? mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatın her anında yolculuk halindeyiz. Siz bu yolculuklarda hangi aracı / araçları tercih ediyorsunuz? Uçak, tren, tramvay, metrobüs, araba, motor, bisiklet vs...#şimşek ⚡⚡⚡ Toplu taşıma için hangi aracı tercih ediyorsunuz? Cevapla Tren Soruları Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok mecbur kalmadıkca otobüs vs tercih etmiyorum son param da olsa taksiye biniyorum.. 1 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gemi tercih ediyorum ben😄😄 1 2 Yorumla mi_lightning +1 yıl Vapurla yolculuk da güzel oluyor, esintili... Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Aynnen o da güzel bak Yorumla
elif_56 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Metro 3 5 Yorumla mi_lightning +1 yıl Her durak 2 dk :D Yorumla elif_56 +1 yıl Uçağın varsa gönder knk😜 Yorumla mi_lightning +1 yıl Uçak ne ya, jet göndereyim ;) :P :D Yorumla elif_56 +1 yıl 😂senin olsun onlar knk. Lazım değil 😜 Yorumla mi_lightning +1 yıl Eyvallah :D :P Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 472 cevap paylaştı. Taksi.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok mecbur kalmadıkca otobüs vs tercih etmiyorum son param da olsa taksiye biniyorum..
Gemi tercih ediyorum ben😄😄
Vapurla yolculuk da güzel oluyor, esintili...
Aynnen o da güzel bak
Metro
Her durak 2 dk :D
Uçağın varsa gönder knk😜
Uçak ne ya, jet göndereyim ;) :P :D
😂senin olsun onlar knk. Lazım değil 😜
Eyvallah :D :P
Toplu taşıma kullanmıyorum
Taksi..
Özel arabami 😅
Metro metrobüs otobüs vsvsvs
Ucak 😍 ✈️