İki çocuğum var. Aslında onlarsız tatile gitmek istemiyorum ama şimdi gidince de tatil tatil değil işkence ne olacak. Sizce ne yapmalıyım, çocukları anneme mi bıraksam?
Çocukları götürürsen tatil yerine bakıcılık ile uğraşırsın geldiğinde de daha gergin ve stresli bir sürece devam edersin. Ruh ve besen sağlığın için annene bırakmalısın. Her bireyin zaman zaman kendine ayırması gereken özel zamanları olmalı.
Bırakma aklında kalır yaşları kaç zor ama onsuz eğlenceli olmaz sen denizde iken ağlayacak sen yanına gideceksin ki annelik şefkati nedir asıl o zaman mutlu olursun ☺️
Çocukları bazı tatillerde yanlarına almamak bence anne ve babanın en doğal hakları. Hem torunlarıyla vakit geçirmeye bayılan bir anneanne veya babanne varsa onlar da bu eğlenceden mahrum edilmemeli. Çocuklar onlara bırakılmalı. Siz de aşk tazelemelisiniz. Yuvanız böylece daha mutlu olacak dolayısıyla çocuklar da çok mutlu olacak.🙂
Hayır, değil. Dün 8 yaşındaki küçük arkadaşımız bize eşlik etti. Öncesinde çok zorluk çıkaracağını düşünüyordum lakin hiç de öyle olmadı. Hatta bazı arkadaşlarıma nazaran daha neşe kattı. Özellikle denize girdiğimiz vakit bizi çok güldürdü.
Bu yaşta 2 cocuk sahibi olmanı hiç dogru bulmuyorum belli ki erken yasta evlenmissin gezip tozmamissin simdi cocuklarinin sana ayak bağı oldugunu dusunup tatile onlari almak istemiyorsun yasin genc sorumlulugun fazla ama heveslerini bi kenara birak artik senin ozel hayatin kalmamis cocuklarini da almalisin tatile bundan sonra onlar icin yasiycaksin ne de olsa Allah yardimcin olsun zor bi durum
Çocuklarsız tatilin tadı olmazki onlar eğlenince eğleniyorum ben yoksa tatsız tuzsuz geçer :)) ev tuttuk Biz koskoca bahçeli Bi ev orda da oynadılar epey havuzda olsun hortumla bol bol ıslatıp kovaladım bence daha güzel geçer ;)
Sonuçte herkesin kendi çocuğu , rahat edememe durumu varsa demek ki kendisinde bir problem var. Kendi çocuğunu yük, engel ya da problem olarak görüyorsa önce kendine baksın ben nesiyim bu çocuğun diye. Malesef çocuk doğurmakla anne olunmuyor.
Annem dahi olsa çocuğumu kimseye bırakamam. Cocuğun fazlalık değil ki senin bir parçan .. Yaşın henüz 2 çocuk annesi olmak için genç.. O çocukları bi hevesle yaptınız sanırım, sonra da bıktınız. Yazık olmuş
Hiç çocuklarla tatile gitmedim ama düşününce pişmanlık gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence onlarıda götür küçük yaştalar mı eğer anlayabilecek yaştalarsa götür mutlaka mahrum kalmasınlar veya onlarla ilgilenebilecek birinide götürebilirsin