Normalde uykuyu çok severim ama sanırım günü daha fazla yaşamak için erkenden uyanıyorum (elimde değil) Bu sabah herhalde saat 10-10.30 olmuştur dedim (ki çok geç yatmıştım) uykumu alarak uyandım. Bi baktım saat 08.15... Normalden daha az uyuyorum. Bünyem sapıttı... Sen tatilde az mı uyursun çok mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBenim uykum stabildir saskinomayra. Çok yorgun değilsem hep erken kalkarım. Evli ve çocuklu olanlar bilir; tatil sabahı, yataktaki o ilk dakikalar sadece eşinizle size aittir. Sonra hayatınıza evcil hayvanlarınız ve çocuklarınız girer ve o aşk büyüsü biter. Genelde o ilk dakikaları çok iyi kullandığımızı düşünüyorum. Bazen sarılırsın, bazen sohbet edersin, bazen de yaramazlık yaparsın.
01 Yorumla- +1 yıl
😁Anlıyorum... Yatak keyfi güzeldir ama sonrasında kahvaltıyı kocam hazırlasa... Aşkım sen az daha yat, ben mutfağa geçiyorum, keyfine bak dese... Aaaahhh rüyada gibiii
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
26Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 537 cevap paylaştı. Genelde az uyurum 6 saat bazen 3, bazen5 ama arada 12 saat uyuyup resetlendiğim oluyor.🙂
12 Yorumla- +1 yıl
3 saatlik uykuyla duruyorum bazen mecburen ama çok sinir bozucu
+1 yılBen pek uyuyamıyorum tatil sabahları gene epten erken uyanıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Tatil sabahları evdeysem tamam uyurum gene de dışarıdaysam beynim hemen beni uyandırıyor. Hadi Omayra biriktirecek çok anı var hadi...
- +1 yıl
Az uyku iyidir :)
- Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılHer gece saat 01:30 da yatarım sabah 05:30 da kalkarım
10 Yorumla
+1 yılÇok değişken. Adrenalin nedeniyle uyku da tutmayabilir.. Ya da huzurlu bir kedi yavrusu gibi de uyuyabilirim..
111 Yorumla- +1 yıl
Böyle tatile gideceğiz diye heyecanla erken uyanmak en güzeli. Onun dışında erken uyanmak gıcık 😁
- +1 yıl
@saskinomayra aynen ama sabah hep erken kalkmak zorundayım keşke hep tatilde olsam çok erken kalkıp partnerimle bişey yapıp denize gitsem 😂
- +1 yıl
@youngblue hayaller ve hayatlaaarr
- +1 yıl
@saskinomayra sorma hayaller deniz hayat sabah 6 yataktan kalkış ve sonra iş 😩😩
- +1 yıl
@youngblue senede bir hafta için tüm sene canımız çıkıyor. İşte kapitalizm budur
- +1 yıl
@saskinomayra of of of yarama bastın çok doğru hemde nasıl karın tokkuğuna didin çabala gece gündüz çalış senede 1 hafta güzel tatil yap bir yıl onu öde vahşi kapitalizm ve insanları sömürme çalıştır borçlandır
- +1 yıl
@youngblue biz de bu düzenin köleleri..
- +1 yıl
@saskinomayra hemde ne köle boynumuzdan zincirlemişler çalıştırıyorlar durmadan 😂😂🌹
- +1 yıl
Gelen mültecilerin yükünü anca taşırız. Çok çalışmamız lazım
- +1 yıl
@saskinomayra aynen zaten herşey vergi taşıcak hal kalmadı herşeyi biz ödüyoruz birileri sarayda yiyor bide ordan burdan mülteci getiriyor
+1 yılaşırı alkol almadıysam erken uyanırım, günü dolu dolu yaşamayı severim
09 Yorumla- +1 yıl
Aşırı alkol ben almıyorum dün akşam üstü bi bira içtim o kadar. Gece 02.00 civarı yattı. Sabah 08.00 civarı kalktım. İnsan tatilde 6 saat uyur mu yaa...
- +1 yıl
@saskinomayra valla ben daha az uyuyorum, biraz daha uyumak istiyorsan fazladan bira içmeni tavsiye ederim ;)
- +1 yıl
Çok alkol almıyorum sevmiyorum o kadar. Azı karar
- +1 yıl
@saskinomayra peki tatilde efor sarfediyor musun? yoruluyor musun mesela?
- +1 yıl
Çoookk..
- +1 yıl
aslında bebekler gibi uyuman lazım :) son önerim güzel bir masaj yaptır uyumadan hemen önce..
- +1 yıl
Pekii 😁🤪
- +1 yıl
@saskinomayra kesin işe yarayacak 😅
- +1 yıl
Yahu adam masaj yapacak sonra uyutacak mı? Emeğinin karşılığını ister 😁🤪neyse kapatalım bu bahsi 🤐hahhaha
+1 yılAz uyuyan her zaman kardadır. Çok uyumak için izin alanlar tatile gitmeyip evde uyumalılar
01 Yorumla- +1 yıl
Evet. Evdeyken insan daha çok uyuyor sanki.. Haklısın
Alışkanlık oldu artık, şu an çalışmasam da sabah 8 de uyanıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Gece çok geç yatınca erken uyanmak tuhaf oluyor. İnsan doya doya uyumalı 😁
- +1 yıl
Ben kumsalda olacağım. Belki fırsat yakalarım uyumak için
Genel olarak az uyuyorum, bir kere uyaninca bir daha uyuyamıyorum bu çok sinir bozucu bir şey
03 Yorumla- +1 yıl
Ben genel olarak uykuyu severim ama az uyumak zorunda kalıyorum çoğunlukla. Hadi diyorum tatilde uyuyayım, b sefer bünyem erkenden uyanıyor 😁
- +1 yıl
Valla doğru dedin
- Tatil & Seyahat konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBen de erkenciyim
Özellikle pazar sabahları 😂
Bugün modum düşüktü hala da kendime gelemedim ama00 Yorumla
+1 yılBen hep erken uyanırım.
00 Yorumla
+1 yılben tatilde uyuyamıyorum..
013 Yorumla- +1 yıl
Çok fenaa ben de uyuyamıyorum 😁
- +1 yıl
canında sıkılıyor dimi? uyumam lazım uyumam lazım diye :)
- +1 yıl
Hahaha eveettt.. 08.15'ta gözümü açtığımda zaten yaklaşık yarımsast belki daha fazla süredir uyumaya çalışıyordum. Başaramayıınxa saate bakayım dedim... Deli misin kızım yat uyuuuu..
- +1 yıl
bir kahve söyleseydin bari :)
- +1 yıl
Bi kahvaltı hazırladım. Ettik. Şimdi kocam kaldırıyor sofrayı 😁 belki kahve yapar da gelir...
- +1 yıl
sofrayı topluyorsa kahveyi de yapar..
Helal olsun adama :) - +1 yıl
Yaaa ev temizliğini kitlendim ona 😁 işte ne koparsam kardır hesabı hahaha çok fenayım yaa...
- +1 yıl
Ev temizliği de mi yapıyor, tatilden dönüşte haber ver, heykelini yaptıralım adamın :)
- +1 yıl
Eskiden temizlikçi tutardım. Kovid den sonra eve kimseyi sokmadım. Ben yaparım dedi. Bazen işe gitmiyor evi çiçek gibi yapıyor. Normalde senelerdir ya ben ya temizlikçi ile bj işi hallederdik son bi senedir eşim yapıyor. Ev e geldiğimde hemen 'ooooo harika kokuyor, mis gibi olmuş, valla helal olsun aşkım müthişsin' diyorum. Yoksa kırılıyor. Ben tüm gün temizlik yaptım hiç mi fark etmedin diyor. 🤪😁 Şaka gibi... Adam tertipli, titiz, dağınıklığa tahammül edemiyor. Ben de yemek, çocukların kursları, çamaşır, ütü yapıyorum. İş yerinde ise zaten ortak çalışıyoruz. Hayat müşterek 😁
- +1 yıl
mükemmel bir çift olmuşsunuz..
ama sende bir harika olmuş ev eline sağlığı esirgeme, baksana adam kendini ona programlamış :) - +1 yıl
Aynen... Ya seviyorum valla adamı. Çok gıcık yanları var ama genel anlamda baktığımda hah işte budur diyorum. Yeniden gelsem dünyaya, gene onu isterdim.. 🧿
- +1 yıl
Aman dilini ısır, ben bile sevdim adamı :)
- +1 yıl
Isırdım 😁 eyvallah.
Mecbur kız arkadaslarıma kahvaltı hazırlamam için erken uyanmak zorundayım
03 Yorumla- +1 yıl
Ayyyy valla çok imrendim... Şu kahvaltı işini bi kakalasam kocama... Olmuyordu Şaşkın Omayra kahvaltıyı kocasına kitleyemiyordu
- +1 yıl
Yok benim adam da yapıyor ama ayda alemde bir, alenen 'kahvaltıyı sen hazırla' dersem..
Genelde erken, gün boşa gitmesin
12 Yorumla- +1 yıl
Evet daha fazla gezmek için 😁
+1 yılyarım saat daha geç. 8.30 gibi kalkarım
10 Yorumlaben genel anlamda erken uyanirim
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle... Aslında ben gece kadınıyım. Eskiden beri, geceleri geç yatmayı severim. Normalde iş, okul telaşında zaten erken kalkıyorum. Ama tatilde de fazla uyuyamıyorum günü daha uzun yaşamak için 😁ya o zaman Omayra ne zaman uyuyacak? 😁
Doğal olarak vücut aliskin erken kalkıyorum
08 Yorumla- +1 yıl
İş zamanı uykudan zor uyanıyorum. Tatil sabahı zırt diye kalkıyorum
- +1 yıl
7'de uyanamam. Benim erken dediğim 5-6 saatlik bir uyku neticesinde saat 08.00civarı... Erken yatamıyorum. Erken yatmayı sevmiyorum.
- +1 yıl
Ben bazen koltukta sızıyorum. Bazen eşim.. Günü yorgun kapatıyorsak insan sızıyor öyle... Ayakta kalan taraf acayip bozuluyor. Vay efendim niye uyudun... Tripli Tripli 'kalk yerine yat boynun tutulacak' deriz genelde 😁aslında uyuma ayakta kal demektir bu 🤪
- +1 yıl
Hahaha eşim de bana trip atar. Ya ben de atarım ama hak yemeyeyim şimdi. 😄Uyuyunca gıcık oluyorum. 😄
- Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılTatilde yastık bile benden daha az uyuyor 😂😂
08 Yorumla- +1 yıl
Yaaa o kadar uyumayı istemem de böyle ne bileyim kalkmışım saat 09.00-09.30, kocam hadi aşkım kahvaltı hazır çayını koydum desin... Aaahhhh rüyaaaa gibiiii
- +1 yıl
Allahım, bu bir rüya deyip yeniden uyursunuz. Eniştenin sürprizi çöp olur 😂
- +1 yıl
😁 Kahvaltıyaı görüp uyumam mümkün değil
- +1 yıl
Hani inanılmaz bir durum olduğu için rüya sanabilirsiniz :)
- +1 yıl
Yaaa yapıyor ara sıra. Geçen dedim ki bana kahvaltı hazırlasana 😁 hazırladı. Eskiden bekliyordum yapmıyordu. Üzülüp kırılıyordum. Baktım boş beleş kırılıp duruyorum. Uzun zamandır boş beklentileri bıraktım. Alenen söylüyorum. Bana tektaş alsana. Bana kahvaltı hazırlasana 😁hahaha yapıyor 😁ooohh miissss
- +1 yıl
Bu sistemi hiç bozmayın 😂
- +1 yıl
Aynen devam 😁
- +1 yıl
😂😂
+1 yılErken uyansam bile uyumaya çalışırım 😂
010 Yorumla- +1 yıl
Olmadı yaa.. Uyuyamadım🤪 denedim
- +1 yıl
Ben kafamı duvarlara vururum valla bayılana kadar nefret ederim erken uyanmaktan 😂😂😂🤪🤪
- +1 yıl
Hahahah yapıcak bir şey yok valla gece 02.00'de yattım, 08.00'de kalktım. 6 saat ne yaa.. En az 10 saat uyumalıyım 😁
- +1 yıl
En az öğlen 12 izinli olduğum zaman kalkacağım saat😄😄
- +1 yıl
Oohh miisss... Ben evdeysem kahvaltı, çamaşır, yemek.. O saatte kalkınca çocuklar kafayı yiyor 😁
- +1 yıl
Eziyet resmen lütfen bir daha yapmayın 😂😂😂
- +1 yıl
Eskiden çok erken kalkıyorlardı. Sonra alıştılar az daha uyumaya, kalktıklarında beni uyandırma aya başladılar. Çocuksun sen sabahım kör karanlığında neden uyanıyorsun evladım? Vur kafayı yat uyu 😁
- +1 yıl
Çocuklukta oluyor insan büyüdükçe uykuyu seviyor herşeysen çok sevmeye başlıyor hatta 😂😂
- +1 yıl
İple çekiyorum 😁
- +1 yıl
Bende uykuyu deli gibi seviyorum 😂😂😂
Az uyurum erkenden kalkıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Kaç gibi?
- +1 yıl
Akşam 10-11 arası uyurum genelde 6-7 arası kalkarım
- +1 yıl
Ben 1'den aşağı yatmıyorum
- +1 yıl
Ben dayanamıyorum uykuma
+1 yılGeç uyanırım tatil çünkü 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
İşte benim çatlak bünyem bunu anlamıyor 😁 evdeysen tamam uyurum ama bir yerlere gitmişse mümkün değil. Beynim hadi hadi hadi yapılacakok şey, biriktirecek çok anı var diyor 😁
- +1 yıl
Ben çok anı biriktiriyorum lazım olan tek şey bana uyku 🤦🏼😂
- +1 yıl
Peki madem 😁
+1 yılIşe giderken 6 da tatilde 7-7.3 gibi kalkarım
010 Yorumla- +1 yıl
İşe giderken 06.30-07.00 gibi.. Ama çocukların okulu varsa 05.45... Tatilde isem 07.30-08.00 civarı...
- +1 yıl
Pek bi farkımız yokmuş
- +1 yıl
Evet ama erken kalkmayı ben sevmiyorum. Sen seviyor musun?
- +1 yıl
Benim için farketmez ben çok uyumayida sevmiyorum günlük 4-5 saat olsa yeter
- +1 yıl
4-5 saat çok az bence
- +1 yıl
Az ama çok uyuduğum zaman da o gün baş ağrısından duramıyorum
- +1 yıl
Bi kere 23saat uyumuştum 😁
- +1 yıl
Oh maşallah ben onu 4 günde uyuyorum
- +1 yıl
Eskidendi ama o. Şimdi genelde 6saat uyuyorum
- +1 yıl
Normal 6 saat olması gereken bence günü uzun yaşamak daha guzel
+1 yılArtık hep erken uyanıyorum örneğin bugün
02 Yorumla- +1 yıl
Kaçta uyandın?
- +1 yıl
8 de uyandım
+1 yılUyku ile ziyan edemem
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılher sabah erken uyanıyorum ya.
06 Yorumla- +1 yıl
Kaç gibi?
- +1 yıl
6 da :)
- +1 yıl
Haftasonu da 6'da ise, çok gıcık değil mi yaaa... Çok erken o saat
- +1 yıl
evet de haftaiçi hep öyle olunca vücut büyolojik olarak alışıyor gözünü otomatikman açıyorsun o saatte :)
eskiden sabah hava aydınlanınca kalkar yürüyüşe giderdim pazar günleri keşke yine gidebilsem :)
normalde de gün çok aydığında uyuyabilen biri değilim :) - +1 yıl
Ben sorumlulukların dolayı uyuyamıyorum ama ara sıra uyuyunca çok müthiş oluyor
- +1 yıl
yani uyumak güeldir tabi ki :)
Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. Erken uyanıyorum.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılGeç uyanırım
10 Yorumla Erken uyanırım.
10 YorumlaGeç yatıp erken kalkıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de tatilde 5-6 saat civarı uyuyorum
- +1 yıl
8 saat istiyor bünyem..
- +1 yıl
Pekiii
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatil mi o da ne?🥺🥺
00 YorumlaAyni benn
02 Yorumla- +1 yıl
Hehhee çok fena yaa.. İnsan az daha uyumalı...
Geç uyanırım
02 Yorumla- +1 yıl
Ben başaramıyorum gözlerim pıt açılıyor
+1 yılErken
06 Yorumla- +1 yıl
Kaç gibi?
- +1 yıl
İş saati 6.30
- +1 yıl
Erken iş. Ben de iş günlerinde 06.30civarında kalkıyorum ama alarmı erteleyip uyumak çok güzel.. O nedenle acil iş yoksa erteleyip biraz daha uyuyorum. 😁
- +1 yıl
İşte ertelemek güzelde olmuyor bir kere kalktımmı uyku gelmiyor kahvaltı hazırlayıp yola koyuluyor um
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Öyle işte
Erken
07 Yorumla- +1 yıl
Kaç gibi
- +1 yıl
Yaaa evet bi de o dert var. Otelde kalmıyorum iki senedir. Kovid den dolayı. Ama otelde konakladığımda yer ayırmak için mecbur saat kuruyordum 🤪
- +1 yıl
Şimdi oteldeysem, sabahtan öğlene kadar havuz, sonra doğal güzellikleri, koyları, mağaraları, şelaleleri tek tek gezmek süper... Ahh kovid git artık hayatımızdan... 😁
- +1 yıl
Umarım
+1 yılHep erken uyaniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeç uyanırım
03 Yorumla- +1 yıl
Kaç gibi?
Cevap sahibi+1 yıl13 _14
- +1 yıl
Hey maşallah hakikaten sağlam uyuyorsun 😁
Geç uyanırım
03 Yorumla- +1 yıl
Kaç gibi?
- +1 yıl
İyimiş. O saatte kalktığında kahvaltı hazırsa çok iyi. Ama ben kalkarsam o saatte, ev halkı gıcık olur bana. Acıktık diye başımın etini yerler 🤪😁
erken uyanırım hep
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi güne erken başlayalım, daha çok tadını çıkaralım tatilin. Her şeye zaman kalsın diye diye. 5-6 saatlik uykuyla duruyorum 🤪
erken
08 Yorumla- +1 yıl
Kaç gibi
- +1 yıl
Harbi erken... O kadar erken uyanmak beni mutsuz ediyor.. Sadece şu durumda o kadar erken uyanmaktan keyif alırım, tatile gideceksek 🤪😁
- +1 yıl
Haklısın. Köy yaşamında yapılacak iş çok olur muhakkak
- +1 yıl
Bazen keyfime göre olabilir tabii ama her sabah o saatte kalkmak için erken uyumam gerek. Erken uyursam da aile fertleri kavga çıkartır huzursuz eder
+1 yılErken.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabka yaşınız kaç
019 Yorumla- +1 yıl
Yaşım doğru. 43 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılablam buyuksun baya sana bisey sorucam olurmu
- +1 yıl
Özelden yazışmıyorum. Üzgünüm.
Cevap sahibi+1 yılburdan yazsam
- +1 yıl
Bildiğim bir şey ise yardımcı olurum da ne çıkacak altından gerildim şimdi
Cevap sahibi+1 yılabla ask olayı anlatsam yorumlarmisinuz lütfen tecrubeniz var
Cevap sahibi+1 yılyinede anlatsam
- +1 yıl
Anlat
Cevap sahibi+1 yılabla
Cevap sahibi+1 yılbi kiz 8 sinifta erkek kardeşimle bakisiyo sonra lisede ayrliyolar 4 yıl arada karşılaştıklarında bakiyo kiz, bazen göz, ucuyka falan ayan üni 2 ler ikiside kardeşim kıza istek göndermiş kabul etmiş hikayelerine kuz bakiyo kardeşimi takipte edeiyo sence hoslaniyomu
Cevap sahibi+1 yılyorumlarmisiniz ablacim
- +1 yıl
Hoşlanıyor
Cevap sahibi+1 yılciddenmi bide hikayelerine bakiyo ve ilk başta gec şimdi bazen erken bazen geç bakiyo
Cevap sahibi+1 yılve kardesim kızın 2 fotosunu beğendi ayrı gunlerde kiz ne dusunmustur
- +1 yıl
Kardeşinin ondan hoşlandığını düşünmüştür.
Cevap sahibi+1 yıldusunmusmudur peki mutlu olmusmudur fotosunu begenjnce kiz
- +1 yıl
Ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılabla ne is yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılbide ablacim kardeşim nasıl yurumeli
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!