Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
66
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bayramlarda herkes tatil bolgelerine akin ettigi icin bi yere gitmiyorum evde ailemle oluyorum. Yillik iznimi farkli tarihlerde kullaniyorum her yil baska bir yer gormus oluyorum. Hem de bayramdaki gibi kalabalik olmuyor. Ben en cok kalkan ve kaşı seviyorum. Ister villa kirala ister uygun fiyatli apartta kal. Gayet guzel yerler.
Ben şahsen İstanbul’dan Ege’ye gidecem.. yalnız takılırım her gün bir yerde konaklarım. eşlik eden birini bulursam güzel olur.. gelmek isteyenlere duyurulur 😂
Tatil yeri deyince çok tenha yer olamıyor kimse olmasa yerlileri oluyor o bölgenin Enez isminde bir mevkii var Tekirdağ Edirne arasında orası olabilir suyu çok güzel ve tenha yerdir herkes bilmez.
Sana yemin ediyorum olay öyle değil. Bu İngilizler çok farklı. Kesinlikle uzak duruyorum. Bu arkadaşım*ler* abd yi bile sömürgeleştirecekti. Washington boşuna mı savaştı. Birleşik krallıkta yaşayan herkesi İngiliz sanmamak lazım. İskoçyalılar harika insanlar. Ayrıca İrlanda ve kuzey irlandalılar da iyiler.
@Michael4732fs birlesik krallik demedim fark ettiysen biliyorum bk de 4 ülke var brn ingiltereden bahsettim somurselermis keşke bu arada ben Güç severim ve İngiliz aksanı
@Michael4732fs onun bana ingilterde olan fasizmi İtalya maçından sonra ingilizlerin yaptıkları ingiltere sokaklarını falan gösterdi dedim ki tamam oraya gitmem ben
@Michael4732fs ajahhaha bi tek o mu mac sonunda İngilizler italyan girisni başı bütün italyanlari dövdü videosunu gördüm bütün italyanlar yerde her İtalyana 5-6tane İngiliz tekneliyordu
@Michael4732fs ya lezbiyen değilim benimle hayalleeininfalan süsleme diyor ki çok zevk alacaksınız ama hemcinsinizle ilişkiye girmeniz lazim ben de kabul ettim
@bburcuelchavo Akraba olarak kimse gelmiyor ki hepsini sevmiyorum çıkarcı - fesatlar hepsi bir dışladım kendilerini sokulamıyorlar. Yalnız ben ve ailem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Bayramlarda herkes tatil bolgelerine akin ettigi icin bi yere gitmiyorum evde ailemle oluyorum.
Yillik iznimi farkli tarihlerde kullaniyorum her yil baska bir yer gormus oluyorum. Hem de bayramdaki gibi kalabalik olmuyor.
Ben en cok kalkan ve kaşı seviyorum. Ister villa kirala ister uygun fiyatli apartta kal. Gayet guzel yerler.
Ben şahsen İstanbul’dan Ege’ye gidecem.. yalnız takılırım her gün bir yerde konaklarım. eşlik eden birini bulursam güzel olur.. gelmek isteyenlere duyurulur 😂
Tatil yeri deyince çok tenha yer olamıyor kimse olmasa yerlileri oluyor o bölgenin Enez isminde bir mevkii var Tekirdağ Edirne arasında orası olabilir suyu çok güzel ve tenha yerdir herkes bilmez.
Hobbit evlerinde
Bayram'dan sonra tatile gitmeyi tercih ederim. Bayram da akrabalarımla ailemle vakit geçirmek istiyorum
Eğer bir insan tatil yapmak istiyorsa yazlık sahip olması gerekir çünkü en güzel tatil yazlık da yapılır.
İnsanların aktığı günlerde en iyisi evde ailen ve arkadaşlarınla oturmak en iyisi. Mangal yakar, bira içerim daha iyi.
Aile ile geçirmenin en doğrusu olduğunu düşünüyorum. Çünkü tatil kaçmaz elbet çıkarsın lakin aileni kaybedersen tekrar bulamazsın...
Bayramda çoğu yer kalabalık olur. Sakinlik için Marmaris, Datça taraflarını seçiyorum. Seçenek çok ve güzel koylar var.
Akdeniz ege tarafı iyidir, artık birazda keyfe kalmış.
Antalya'da falan öyle bir yer yok maalesef. Başka yerlere bakılmalı.
Mesela nereye
Yatağımda 🙄🤦🏼♀️ Ne tatili yaa benim babam bayramda dışarı salarsa iyi
Niye baban seni o kadar niye seviyor sende insansın sonuctaa
Valla kendi memleketim Ordu ya gitsem en güzel tatil benim için o olur...
Tekirdağ Yeniçiftlikte te tabiki nede olsa yazlık orda :)
Bizde bayram değil. Ama tatil diyorsan Bahamalar ya da Maldivler
Gelin kızlar Alanya'ya misafirim olun yaşatayım sizleri :D :SA:S:FS:F:F:FS:f
Sakın bir yer bulunmaz bayramda. Öyle bir şey isteniyorsa kamp şart
Tatil ismiyle güzel deniz kum güneş olsun yeter bana 1 hafta yapayım
Balıkesir altınoluk bayramda oradayız ben nereye gidersem en iyi yer orası
Bu bayramda da en iyi tatil evde yapılır. Malum covit hâlâ geçmedi.
asos tarafı olabilir..
Bodrum da yapılır Alaçatı da yapılır. Zaman çabucak geçse de gitsek..
15 gün sonra bodrumdayımn
Bence bayramda mantıklı değil, fiyatlar bindirim oluyor.
En iyisi aile ile geçirmek
güzel kızların olduğu yerde
Turgutreis. Bodrum sakin ve daha sessiz
Kişinin kendisini en iyi hissettiği yerde.
hayaller bodrum hayatlar bizim köy sjjs
Ege ve Akdeniz kıyıları güzel olur
Ailenin yanında memlekette
Rakımı yüksek bol oksijenli doğada
Kalabalık ama Yunan adaları ve Sicilya diyorum
Türkler yüzünden mi kalabalık
@Michael4732fs hyr neredeyse hiç turk olmuyor
@Cegos_hitler çok güzel. Sicilyayı adaları görmek istiyorum keşke biraz sosyal olsaydım.
@Michael4732fs kalabalık gitmeye gerek yok ben 2 arkadaşımla beraber gittim
Arkadaşların erkek mi?
@Michael4732fs biri erkek biri kızdı
22 yaşındasın. Çok şanslınız. Eşşek gibi çalışıp uçak bileti için para biriktirmem lazım. Yurt dışına taşınırım İnşallah
Yurt dışına taşınmayı planlıyorum seneye
Hangi ülkeye taşınmayı planlıyosun. Şaun hangi şehirdesiniz
@Michael4732fs ingiltere düşünüyordum ama İngiliz birkaç kişiyle tanıştıktan sonra almanyaya kadar verdim
Sana yemin ediyorum olay öyle değil. Bu İngilizler çok farklı. Kesinlikle uzak duruyorum. Bu arkadaşım*ler* abd yi bile sömürgeleştirecekti. Washington boşuna mı savaştı. Birleşik krallıkta yaşayan herkesi İngiliz sanmamak lazım. İskoçyalılar harika insanlar. Ayrıca İrlanda ve kuzey irlandalılar da iyiler.
@Michael4732fs birlesik krallik demedim fark ettiysen biliyorum bk de 4 ülke var brn ingiltereden bahsettim somurselermis keşke bu arada ben Güç severim ve İngiliz aksanı
Ama arkadaşım londondaydi orada olanları anlatınca iyi ki turkiyede yaşıyorum dedim sen dusun
Az önce İngilizle tanışınca vazgeçtim dedin. Şimdi de keşke sömürselerdi diyorsun. Kafan güzel mi yavrum.
@Michael4732fs onun bana ingilterde olan fasizmi İtalya maçından sonra ingilizlerin yaptıkları ingiltere sokaklarını falan gösterdi dedim ki tamam oraya gitmem ben
İtalya bayrağının üstüne basıyorlardı saçmalık. Bir maç için yapılır mı
@Michael4732fs ajahhaha bi tek o mu mac sonunda İngilizler italyan girisni başı bütün italyanlari dövdü videosunu gördüm bütün italyanlar yerde her İtalyana 5-6tane İngiliz tekneliyordu
Çok tatlısın nasıl anlatıyorsun. Baya ilgimi çektin. Kızmadın dimi.
Ahaha kızma dedim diye böyle tepki verdin
@Michael4732fs hyr
Niye konuşmadın
@Michael4732fs yeni gördüm
Nasılsın. Napıyorsun
@Michael4732fs iyi sn
Teşekkür ederim. Yurt dışı konusunda iletişim halinde olmak istiyorum
@Michael4732fs tamam
Tamam
Selam. O görüşlerin beni şaşırttı
@Michael4732fs hangi goruslerim
Kadınla zevk için ilişkiye girecekmişsin. Yanlış anlama ben sadece biraz ilgimi çekti. Seninle ilgili bir şey yok
@Michael4732fs ya lezbiyen değilim benimle hayalleeininfalan süsleme diyor ki çok zevk alacaksınız ama hemcinsinizle ilişkiye girmeniz lazim ben de kabul ettim
Hayallerini süsleme derken. İyi geceler.
@Michael4732fs erkeklerin çoğunda öyle bir fantazi var lezbiyenler sikme
Ben sadece merak ettiğim için sormuştum fakat sende pek masum değilsin. Azg! nsın
Selam. Bende öyle şeyler yok aslında üstüme geldiğin için biraz kaba cevap verdim. Senden özür dilemem gerekiyor mu?
@Michael4732fs kaba bisey demdin ki bdjdjdjjd
Mesaj atsana. Ben seni çok sevdim
Bizim evde benim odamda 😂
Korona etkisi ile özel havuzlu villa en kralı
Ege ve Akdeniz koyları
Bayram-tatil ilişkisini karşıyım.
Tatile gitmeyen ben için çok zor bir soruu
Kamp güzel olurdu ama tek basına sıkılıyor insan
tatil arkadasım olsa idi keske
Paranın geçmediği yerde
Bayramda en az kalabalık yer İstanbul 🙂
Tatile vercek param yok
Ben Şarköy e gidiyorum
Alaçatı, bodrum o taraflar iyidir
En iyi bayram aile yanında yapılır...
Akraba kalabalıklığı olur derken tatil matil kalmaz bence
@bburcuelchavo Akraba olarak kimse gelmiyor ki hepsini sevmiyorum çıkarcı - fesatlar hepsi bir dışladım kendilerini sokulamıyorlar. Yalnız ben ve ailem.
herkes aynı durumda değil maalesef şanslıymışsınız bu konuda sevindim
Ben çatı katında yapacağım
Bayram da tatil yapılmamalı net
yer kalmadı baktık
Alanya'da
YAYLAlara gidin değişk lik olsun
Şile olabilir
yozgatta
Ooo süper seçim :) arabaşı varsa mükemmel olur.
Sakin bir yer
Şile ve ağvanın bazı koylarını öneririm
@Baranliveme kısmet
Kalabalik olmayan biyer bulmak zor
Suriyede
Bodrum kesinlikle
Sen gittin mi Bodrum'a
Tabiki :)
Turgut reis teydim ben de sevmedim ağa lahmacun 50 TL olurmu ya
Tabii ki Foça
Evde tabi
Santorini 😍