Yaz mı kış mı?
Otel mi çadır mı karavan mı yazlık mı?
Ben yazın otel tatili severim ama kışın kaplıcanın tadı başka...
Yaz mı kış mı?
Otel mi çadır mı karavan mı yazlık mı?
Ben yazın otel tatili severim ama kışın kaplıcanın tadı başka...
Kafa dengi insan olduğunda fazla kalabalık olmadan kamp daha iyi oluyor oda ilk bahar ve son bahar ve yazın ekip kanına göre ama hepsinin tadı ayrıdır. 1 aksamlik bile olsa kamp en güzelidir benim için
Biz genelde ailecek takılıyoruz. Ara sıra çadır kampına gidiyoruz. Farklı oluyor
Sen tatil yazıyorsan kaplıcada tatildesindir umarım iyi tatiller. 🙂Tatil konusunda fenomen olanilirsin.
Ben tatil konusunda çok bilgisizim ama benim için geziye çıktığım her gün tatil ama hastalıktan boş geçtim iki tatil günümü🙂
Fenomen olmak bana göre değil. Kendi çapımda takılayım ben. Tatil istiyorum ama şu an mümkün değil... Kısmettt
Hayırlısı olsun.🙂
Tatil deyince aklıma hep bu geliyor.
https://m.youtube.com/watch?v=0Zgh81FfiMU
Yüksel rakımlı, orman içinde veya yakınında ve soğuk sular akan dere ya da çay kenarındaki bir lokasyonda bulunan yazlıkta ve yazın tatil yapmayı tercih ederim.
Hıımm okuyunca çekici geldi
Cevap
8Cevap
Otellere kapanip yiyemeyecegim yemekler icin ucret odemem keyif almam.
Butik otellerde gurme lezzetlerden hoslanirim.
Marmaris, Cunda genel tercihim, dönem Haziran sonu ☺️
Hıımm güzel fikir.
Tavsiye ederim ;)
Parası olana her yerde güzel olur, Bizim Alanya'da yazlık var en güzel zamanı Mayıs Eylül Ekim Kasım Arası
Alanya harika ben çok seviyorum
Evet ama Temmuz Ağustos ayında çekilmiyor
Biz de Temmuz ve Ağustos ayında gidebiliyoruz
Nereye gidiyorsunuz Antalya'nın
Biz birkaç sene önce üst üste gittik. Diamond otelde kaldık. Her gün farklı yerlerini gezdik. Otelde sabit kalan tayfadan değiliz
Anladım
Üç çeşit diamond otel var hangisi
Resort
5 yıldızlı otel bizim yazlıkta olanın arası 36 kilometre
Hıımm pekii.
☺️☺️☺️
En güzeli bir yere bağlı kalmamak adına karavan derim. Yakında gerçekleştirmeyi hedeflediğim hayalim
Çok düşünüp vazgeçtiğim...
Hayırlısı olsun
Yaz-kış farketmez. Ben İstanbul’dan geçince kendimi bir farklı hissediyorum :) tatilden çok oraya ihtiyacım var gibi.
Ait olduğunu hissettiğin yer orası demek
Evet :) canımın diğer yarısıda orada, kız kardeşim..
Allah sağlıkla kavuştursun
Amin 💞
en güzel tatil bence bu ama bunada para lazım
Ooo bu da güzel fikir. Ama en iyi tekne, arkadaşının teknesidir 🙂
tatillerde milletin dö. tünü seyretmeyi sevmem. Sade koylar. güzel bir outdoor ortam. Müzik, ateş ve huzur.
Daha önce tatil yapmadım ama hayalim karavan alıp Türkiye turu yapmak.
Tuvalet sorunu sıkıntı
🙂💙
En güzel tatil benim için yaz tatili. Fakat Haziran ve eylül aylarında yapılmalı. Kar tatili çok yapmam ama onunda tadı başka
Tatili tatlı diye okudum😅😅😅 algıda seçicilik gerçekten. Ben kış tatili insanıyım.
Yaz da kış da güzel bence ikisinin de ayrı bir zevki var. Yazın sahil, kışın kar ve bungalov evleri.
Mevsim önemli değil karavan hayalim var.
Çok düşünüp vazgeçtiğim...
Karavan ve çadır olmasında 🙂
Ev kiralamak cazip geldi geçen yaz
Nerede kiraladınız
Dalamanda... Oradan pekçok yere gidip geldik. Çok çok keyifliydi
Cazip gelmesi maddi yönden de çünkü tatilde kimse yemekte bulaşıkla uğraş Mak istemez :)
Aynen öyle ama içinde bulunduğun şartların iyi yanlarını görmesek mutluluğu yakalayamayız
Tabiyki aynen öyle kim kim gittiniz :)
Eşin, ben, iki oğlumuz...
Çocuklar küçük iken hep otelde kaldık. Büyüdüklerinde otel masrafı çok arttı.
Bşr de çocuklar büyüyünce aynı odada da oluyor artık 🤪
Evet aile odaları çok pahalı oluyor. Bakın siz anladınız beni... Evde farklı odalar oluyor muhakkak 🙂🖐️
Yani tatilde de o işi çocuklardan ötürü yapamayacaksak ben o tatile tatil demem 🤓👏
Ben de demem 🤪
Tatile özel taptığınız farklı çılgınlıklar var mı peki
Otelde
En sevdiğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?