Tatil & Seyahat Müsilajlı denize "battı balık yan gider" deyip girer misiniz? u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Uzmanlar müsilajın insanlara kötü etkileri olabileceğini belirtiyorlar.https://www.internethaber.com/marmara-denizinde-musilajli-denize-gireceklere-uzmanlardan-uyari-2189392h.htm Müsilajlı denize "battı balık yan gider" deyip girer misiniz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şu anda ege de bir de balon balığı belası var korkulacak denize giriliyor.. Doğaya hainlik yapan insan cezasını çekecek.. Hayvan sığdığı zaman gübre oluyor insan sıçınca bela. 1 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 440 cevap paylaştı. Tabii ki hayir, canimi yolda mi buldum? 3 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Asla girmem. Önümüzdeki seneye aynı sorun Marmara'da yeniden patlak verirse, tercihimiz Ege'ye kayacak. 1 0 Yorumla
nocreed07 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Girerdim doğal bir olay aslına bakarsan insanlara zararlı olacağını düşünmüyorum 2 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Bogulsan kurtarmaya bile gelmezler 🤦♂️ 3 0 Yorumla