Diğer Damadının yanında denize girmek ayıp mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Damadının yanında denize girmek ayıp mı?Annem ilk defa denize girdi damadı olunca girmesi ayıp mı veya üstü uygun olmadığı için mi utandı ( bikini mayo yoktu mecbur iç çamaşırı ile girdi) Güncellemeler+1 yıl Pis yazan erkekler utanın Güncellemeler+1 yıl Güncel lütfen cevap verenler devam etsin Damadının yanında denize girmek ayıp mı? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Damadın yanında iç çamaşırı ile denize girmek çok ayıp 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok ya sanmam benim annem se eniştemin yanında giymişti o şekilde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl iç çamaşırıyla olmaz tabii belli olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oğlu sayılır eşim ne yapacak ki annesi sonuçta ya baktı ama bilerek değil Soran +1 yıl Belli oldu zaten içi
sderyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bence ayıp değil ya 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden annem utandi eşim de ısrar etti üstüm uygun değil bikini mayo yok dedi ısrar edince kilotla girdi ondan mi utandı Yorumla sderyaa +1 yıl Bence ondandır Yorumla Soran +1 yıl Neden ya oğlu sayılır onun da annesi sonuçta eşimin Yorumla sderyaa +1 yıl Ama iç çamaşırı yani neticede ben olsam bende utanırdım Yorumla Soran +1 yıl Öyle haklısın ama eşim ısrar etti öyle gir diye hem kimse yoktu oğlu o görse ne olacak ki Yorumla Soran +1 yıl Eşim görse sorun olur mu ki Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum önemli Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Girmesi ayip degilde bu sekilde ic camasiriyla girmrsi de aciklanasi bisey degil 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sütyen külot mu girdi? 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. Çok ayıp aforoz edilmeli 0 0 Yorumla
beyzaa0025 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Çok ayıp 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Damadın yanında iç çamaşırı ile denize girmek çok ayıp
Yok ya sanmam benim annem se eniştemin yanında giymişti o şekilde
iç çamaşırıyla olmaz tabii belli olur
Oğlu sayılır eşim ne yapacak ki annesi sonuçta ya baktı ama bilerek değil
Belli oldu zaten içi
Bence ayıp değil ya
Neden annem utandi eşim de ısrar etti üstüm uygun değil bikini mayo yok dedi ısrar edince kilotla girdi ondan mi utandı
Bence ondandır
Neden ya oğlu sayılır onun da annesi sonuçta eşimin
Ama iç çamaşırı yani neticede ben olsam bende utanırdım
Öyle haklısın ama eşim ısrar etti öyle gir diye hem kimse yoktu oğlu o görse ne olacak ki
Eşim görse sorun olur mu ki
Bekliyorum önemli
Tişört ve şortla niye girmedi?
Girmesi ayip degilde bu sekilde ic camasiriyla girmrsi de aciklanasi bisey degil
Le havle. Girmeyin siz ya
ne alaka ya hangi devirde yaşıyoruz
Sütyen külot mu girdi?
Damat deme lazım olur deyzeee
Çok ayıp aforoz edilmeli
Çok ayıp
Neden ki
Ayip
Bişey olmaz ya
Annen kaçyaşında