Tatil & Seyahat Covid, salgın dönemi sona erdiğinde kendinizde tatile gidecebilecek cesareti bulabilir misiniz? Acid_Queen Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu virüsler bittigi zaman, tekrar tatile çıkabilecek kadar cesaretli misiniz? Covid, salgın dönemi sona erdiğinde kendinizde tatile gidecebilecek cesareti bulabilir misiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şu emin ol ki herkes hafta sonu yasaklarının bitmesini bekliyor gadası. Herkes gibi bende tatile gitmek, deşarj olmak istiyorum. 0 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Yani covid bana o kadar iyi geldi ki giysi alma derdi yok evde çalışıyorum. Ayakkabı derdi, spor derdi kalmadı evde egzersiz yapıyorum. Abur cubur desen yok. Bayağı para biriktirdim yani bakarsak evet sanırım bittiğinde tatil yapabilirim 😅☺️ 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Ağustos ayında gidiyorum zaten.. Yani pandemi bitecek gibi değil zaten.. Keyifli günler.. 2 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eskiden zaten titizdim, kimseyle tokalasmayi, sarilmayi, öpüsmeyi sevmezdim, bundan sonra korona bitse dahi ( bitmez) daha dikkatli olurum. 0 0 Yorumla
UralGül Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Bitmesini beklemeden gittim İran a, ağustos ayında nasip olursa Ukrayna planlıyoruz 😎 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. 6 ay içinde gitmem sıkıntılı olur. 7. aydan sonrası uygun geliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 23 gü Bulurum herhalde, ama ilk başlarda biraz tedirgin olabilirim. Yine de özledim o kalabalıksız güzel bir tatili. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 654 cevap paylaştı. Hayatımda hiç tatile gitmedim bu yaştan sonra da gidemem herhalde 0 0 Yorumla
ordek_0609 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Salgının bitmesini beklemeden gideceğim. Biteceği yok bu salgının kısa sürede 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. Yasaklar olmasa şimdi bile gidebilirim. 0 0 Yorumla
Bulutlarınötesınde Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Bitmeden çıkacağım 2 hafta sonra 😆 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 689 cevap paylaştı. Bulurum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şu emin ol ki herkes hafta sonu yasaklarının bitmesini bekliyor gadası. Herkes gibi bende tatile gitmek, deşarj olmak istiyorum.
Yani covid bana o kadar iyi geldi ki giysi alma derdi yok evde çalışıyorum. Ayakkabı derdi, spor derdi kalmadı evde egzersiz yapıyorum. Abur cubur desen yok. Bayağı para biriktirdim yani bakarsak evet sanırım bittiğinde tatil yapabilirim 😅☺️
Ağustos ayında gidiyorum zaten.. Yani pandemi bitecek gibi değil zaten.. Keyifli günler..
Eskiden zaten titizdim, kimseyle tokalasmayi, sarilmayi, öpüsmeyi sevmezdim, bundan sonra korona bitse dahi ( bitmez) daha dikkatli olurum.
Bitmesini beklemeden gittim İran a, ağustos ayında nasip olursa Ukrayna planlıyoruz 😎
6 ay içinde gitmem sıkıntılı olur. 7. aydan sonrası uygun geliyor.
Bulurum herhalde, ama ilk başlarda biraz tedirgin olabilirim. Yine de özledim o kalabalıksız güzel bir tatili.
Hayatımda hiç tatile gitmedim bu yaştan sonra da gidemem herhalde
Salgının bitmesini beklemeden gideceğim. Biteceği yok bu salgının kısa sürede
Yasaklar olmasa şimdi bile gidebilirim.
Haziranın sonunda gidiyom bile =)))
Bulurum ihtiyacım var
Bitmeden çıkacağım 2 hafta sonra 😆
Bulurum
Evet gideceğim
Salgın sona ermese bile gideceğim
Evet Cesaretim Var
Şuanda bile bulurum ne saçma sorular
hayır tatile gitmem