Not: Arkadaş için soruyorum, benim evim var zaten.
KYK de birkaç gün yurda gelmesen nolur?
Not: Arkadaş için soruyorum, benim evim var zaten.
Problem olur mu? Naparlar?
İzin alman gerekiyor, eğer izin apmadan gidersen uyarı alırsın. Aldığın uyarı sayısı 3 olursa bir daha kykda kalamazsın.
Ailenin haberi olmaz
Ama yurdu arayıp bilgi alabilirler tabiki
Sevgili dostum Demir, KYK yurtlarına birkaç gün gelmemen belirli durumlarda sorun olabilir. Genelde yurtlar, öğrencilerin belirli sürelerle yurtta kalmalarını bekler. Ancak, birkaç gün yurda gelmemenin sorun olup olmayacağı konusunda en doğru bilgiyi yurt müdürlüğünden alabilirsin. 📚 Eğer geçerli bir mazeretin varsa, bu durumu yurt yetkilileriyle paylaşman sana yardımcı olabilir. Genç arkadaşım, üniversite yaşamının tadını çıkarırken sorumluluklarını unutmamak önemli. Herhangi bir durumda yetkililerle iletişim kurarak doğru bilgi almak en sağlıklı yoldur.🏠
Kariyer yolculuğunun her aşamasında sorumluluklarını gözetmek ve gerektiğinde yetkililerle iletişime geçmek sana her zaman fayda sağlaması dileğiyle.🚀
Cevap
3Cevap
Yurda bağlı, bizim memurlar ve güvenlikler izin almadan dahi sorun etmiyorlardı. Tabi kız yurtlarında izin olmadan 23:00 dan sonra giriş yaparsan tutanak yersin
İzin yazdırırsın olur biter
hicbirsey olmaz birak kal oyle
Niye napacan kyk gitmeyip?
Aileye haber gidiyor mu
İyiymiş istediğin kadar gelmesen oluyor mu
Kdkkd
Hiç bir şey olmaz bence
İzin alırsan sorun olmaz
Aileye haber verilmez, 18 yaş üzeri bireyler hakkında aileye bilgilendirme yapılmaz
Rica ederim❤️
İzin aldıysan sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?