Tatil & Seyahat Mağara gezmeye cesaretiniz var mıdır? Prista Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de de tercih edilen mağara kültür gezilerini yapmaya siz cesaret edebilir miydiniz? 🌸 Mağara gezmeye cesaretiniz var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sherlockswife Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 33 +1 yıl Daha önce mağara ziyareti yapmadim. Ama oraya kadar gelmişse tabi ki girer gezerim. 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% +1 yıl Evet var zaten gezip görmek gerekiyo imkan ayarladıkca sadece belgesel veya internet gibi kaynaklarla yetinmemek lazım 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Yazılıkaya ve Kızılinler mağaralarında mini macera yapmıştım. Mağaraların uzunluğu çok değildi, en fazla 50 metre vardı. (Eskişehir) 0 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% +1 yıl Eğer kontrollü ve ziyarete açık bir mağara ise tabii ki evet.Cennet ve cehennem mağaralarını da tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
gençmühendisbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl severim :) damlataş mağarası burası antalyada :D :D 0 0 Yorumla
_erguny Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl İmkanım olsa gezerim birkaç yıl sonrası için planlıyorum 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Evet daha önce çok gezdim. Merak uyandırıcı yanı var. 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Evet Tokattaki Ballıca Mağarası çok güzeldi. İstanbuldaki Yerebatan Sarnıcıda mağara kategorisine girmesede favorilerim arasında 0 0 Yorumla
ondörtekimikibinon Takip Et Xper 3 Yaş: 106 +1 yıl hayatımda bir defa denedim ama ben korktum yani gizemli ve korkunç geliyor bana içim ürperiyor 0 0 Yorumla
MorkZockorborg Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Magaralar kafayi yemek icin harika yerler 0 0 Yorumla
No1Princess Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yanımda birisi olursa her yeri gezerim 0 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Var ama yanımda biri olursa gezerim 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. yapmak istediğim bir şey.. 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 304 cevap paylaştı. Pek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Daha önce mağara ziyareti yapmadim. Ama oraya kadar gelmişse tabi ki girer gezerim.
Evet var zaten gezip görmek gerekiyo imkan ayarladıkca sadece belgesel veya internet gibi kaynaklarla yetinmemek lazım
Yazılıkaya ve Kızılinler mağaralarında mini macera yapmıştım. Mağaraların uzunluğu çok değildi, en fazla 50 metre vardı. (Eskişehir)
Eğer kontrollü ve ziyarete açık bir mağara ise tabii ki evet.
Cennet ve cehennem mağaralarını da tavsiye ederim.
severim :) damlataş mağarası burası antalyada :D :D
İmkanım olsa gezerim birkaç yıl sonrası için planlıyorum
Evet daha önce çok gezdim. Merak uyandırıcı yanı var.
Evet Tokattaki Ballıca Mağarası çok güzeldi. İstanbuldaki Yerebatan Sarnıcıda mağara kategorisine girmesede favorilerim arasında
hayatımda bir defa denedim ama ben korktum yani gizemli ve korkunç geliyor bana içim ürperiyor
Ederim, serüveni severim.
Herşeyi yapmaya cesaretim var
Magaralar kafayi yemek icin harika yerler
Evet var neden olmasın
yanımda birisi olursa her yeri gezerim
Var ama yanımda biri olursa gezerim
Vardır severim macerayı
yapmak istediğim bir şey..
Bazen daralsamda severim.
Sık yaptığım bir şey severim.
Ballıca maparasına benziyor burası
Mağara gezmeyi severim.