Gezmek para mıdır?

Bana göre değildir Gezmek 5 yıldızlı otellerde 1 hafta kalıp en lüks restaurant ara gidip yemek yemek değildir bu enayilik ve salaklıktır

Peki az bir para ile nasıl mı çok gezilir

Örnek kendimden bahsedeyim geçen yıl arkadaşla ankaraya gittik yanımda sadece ufak bi sırt çantası içinde bi kaç kitap telefon kulaklık fotoğraf makinesi anahtar su matara vs. bunlar var

Hızlı trene bindik gidiş geliş 80 liraydı sanırım kişi başı eğer otostop çekerek giderseniz veya gelirseniz yol parası cebinizde kalır

Sabah oraya vardığımızda şehrin merkezini gezdik anıtkabire geçtik ordan ankaranın dağlık yerlerini gibi gibi yerleri gezdik güzel yerlerin fotoğrafını çektik bi mahalle esnafında yemek yedik
ulaşım + yemek toplam kişi başı 30 veya 40 lira tuttu

Gece olunca yatacak uyunacak yer ise pek çok alternatif vardı Kütüphaneler Cami Mescitleri Hastanede bekleme salonları gibi

Biz kütüphanede sabahladık sabah olunca elimizi yüzümüzü yıkayarak güne başladık ardından serpme kahvaltı yaprak öğlen hızlı trene atlayıp yaşadığımız şehire geri döndük

Yani ben 1 günde 1 gecede koskoca ankarayı gezdim deneyimledim fotoğrafladım öyle güzel bir hisdi ki anlatamam ne gerek var otellerde kalmaya pahalı yerlerde takılmaya topuna topuna 150 TL gibi para harcadım ki buda çok normaldi

Yaz geldiğinde farklı şehirlerde nu deneyimleri yaşayacağım

Gezmek para mıdır?
Gezmek para mıdır?