Gecen sene sadece 1 buçuk ay kadar tanışma aşamasından geçtiğin biri vardi duygusal da yaşadık ama baktım kaba saba belki sevmedi bile eş değil annesine bakacak köle aradı bende bıraktım bu sene zaten okullar açılacak yeni iş bulamam onların akrabasina gidecez ama o bırakacak sanırım oraya gitmem de niye sıkıntı olsun ben paramı kazanmaya gitmeyecek miyim sonuçta
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabi ki. Kimseden çekineceğin bir durum da yok. Tanışmışsın olmamış normal bi şey. Hayat senin kimin nerede olduğu da işini etkilemesin. Git çalış güzel güzel
Yaa aha işte aradığım kafa bu yaa diğer bazı insanlar ne yaşıyor m*nyak mi bunlar yok gitme onun işine mi muhtaçsın 😂😂 ben zaten kaç gündür gidiyorum işe sadece onun yeri var diye gelmiyorum ve yani ne bileyim paraya ihtiyacım var şimdi ben oraya gidersem aslında hiç çekinmeden konuşmak istiyorum normal topladığım günlerdeki gibi ama bir yandan da onlar buraya geldi açılır diye düşünür diye sessiz de kalasım var ne yapsam bilemedim
Tanıştığın kişiyle mesafeli ol gerisi umrunda olmasın ya belki kendi bile söylemez sizin tanıştığınızı. Kısa sürmüş zaten çocuğa kötü bi şey de yapmamışsın ne takacaksın amaaan boş ver. Gerekirse herkesle eskisi gbi de konuşmazsın ne var bunda. İşini yap uyu bi de çay iç miss 😂😂
Ay harikasın gerçekten 🥰 böyle rahat kafalı insanları seviyorum ozguveni tam
Yok çalıştığım yerdekile rhep eski komşular onlar biliyorlar ısrarla tanışmak isteyince bu zaten max 6 7 kişiyiz onlar da biliyor işte ama 1 sene geçtiği için kimse çaktırmıyor ben zaten asla konusunu açtırmamm
Pardon 8 kişiyiz
Ben normalde aşırı takıntılı biriyim canım ama senin durumun gerçekten çok basit. Bana bile basit geldi yani kısa bi tanışma ve olumsuz karar bu kdar. Aylardır konuşmadınız birbirinize kötülük yapmadınız aldatmadınız vs. Hem her iş ortamında olabiliyor böyle tanışmalar. Anlaşırsan devam ediyorsun olmazsa duruyorsun ne yapıcan ki. Öyle olsa kimse işe gitmezdi emin ol😅
Gittim normal geçti ama yarın onların tarlasına gidecez ne yapayım bilmiyorum
1 sene geçmedi buarada bu geçtiğimiz Kasım ayında kestik konuşmayı
😶😶😶
Doğru haklısın ama aldatma vs yalan dolan yok anlaşamadık o bırakmıştı zaten öyle yani
İşveren biri mi bu anlamadım
Hayır işine gittiğimiz biri
Daha doğrusu akrabasina ama o götürüyor arabayla
Götürsün takılma o kısma
Demi yaa bir şey olmaz yani
Eğer etkilenmeyeceksen tabiii
aradaki mesafeyi koruyacaksan git.
Ben öyle erkeklerle samimi olabilecek biri değilim zaten o da ısrar etti tanıştım o kadar
Umursamam yani orada yokmuş gibi davranırım
sen yaparsın da o sana farklı davranabilir. Bu durumlarda kararlı ve karakterli hatta önlemini almış ol dersini ver ki ki bir daha yanaşmasın
Yok o da öyle yaklasmaz buarada
Görücü usulüne kafası basar ancsk
tamam hayırlı olsun o zaman işin :D
Derdin çekilmez
😂😂🤣🤣🤣
Bu ne demek ya
Kahrında òyle alan ölūr bir ömùr senle ugraşamam
Ne alaka şimdi
boş ver