Esim cok para harciyor?

Yeni evlendik izmirde yasiyoruz ben 3500 tl maas aliyorum esim calismiyor bende ihtiyaci falan olur diye kendi kartima ekkart cikarttim limiti 7.000 tl cikarttim verdim karti ihtiyacin olursa kullan cekinme dedim demez olaydim ay sonunda kart extresi bir geldi 5.500 tl ne yaptin ne aldin sen nasil odeyecegiz falan biraz tutumlu olmasini soyledim neyse o ay babamdan para istedim kapattik bir sekilde 1 hafta sonra isteydim esim aradi ayakkabi gordum alabilirmiyim dedi bende o kadar konusma sonucunda cok pahali bir sey almaz diye tahmin ettim al dedim 5 dakika sonra akbanktan mesaj geldi kartinizdan 1375 tl gecildi bilginiz var mi diye hemen esimi ararim ne aldin mesaj geldi dedim ayakkabiyi sen al dedin bende aldim dedi neyse hevesi kirilmasin diye bisey demedim olan oldu karti kapattircam yetisemiyorum artik dedim aldigim belli gidene bak dedim 1 hafta küstü konusmadi yani boyle arkadaslar ben esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama inanilmaz marka takintisi var her ay maasimin 2 kati ekstre oduyorum ne yapmaliyim.
Esim cok para harciyor?