Nice şarkılara nota, nice aşklara sebep, nice şiirlere de mısra olmuş, buram buram tarih kokan bir şehir "İstanbul"..

Eminönü'nde deniz havası almak, Moda sahilinde dolaşmak, Ortaköy'de boğazı seyretmek, Bakırköy'de çarşıda dolaşmak, Bağdat Caddesinde tur atmak ve sayamadığım daha bir çok güzel ve özel an...
İstanbul benim için bir aşktır, bir yaşam biçimidir. Hz. Peygamber'in müjdesi olmuş, Peygamberimizin Mihmandarı Ebu Eyyub el-Ensari'nin mezarının bulunduğu bir şehirdir. Kimileri yok trafiktir, kalabalıktır yaşanmaz falan diyor ama bunlar sadece altyapı sorunundan dolayıdır yoksa İstanbul bir aşktır. Şehir dışında okuduğumda İstanbul'un değerini daha iyi anladım
Çocukluğum, gençliğim, huzur bulduğum fatih camii, minik yeğenlerim ve daha bi sürü şey :)
Tvde pandemi yüzünden yabancı turistlere kalan meydanları görünce çok üzülüyorum. :/
İstanbul u kalabalığından dolayı pek sevmesem de, kültürü inanılmaz. Tarihi yerleri... Yerebatan Sarnıcına her gittiğimde enteresan bir his olur ben de, bir de Sultanahmet e...
Teşekkür ederim🍀
Cevap
7Cevap
Ortaköy, İstanbul Boğazı, Galata Kulesi, Ayasofya, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, aşırı yoğun trafik, Kız Kulesi. Ortaköy'e Kız Kulesine ve Galata Kulesine hiç gitmedim.
Ayasofya nargile kiz kulesi galata kulesi kara çarşaf araplar deniz vapur taksim meydani beton bogazici köprüleri martilar kalabalik metrobüs çilesi ter kokusu
Pierre loti geliyor. Manzara muhteşem. Gezilecek ama yaşanacak yer değil.
erzurumluyum.. 25 senedir İstanbul'da ikamet ediyorum.. bırak istanbulu.. bulunduğum semtten başka bir semte geçtiğimde.. gurbete çıkmış hissediyorum kendimi..
Trafik geliyor ilk sırada, sonrası muhteşem... Asık olduğum en güzel şehir, vazgecilmezim ..
Napolyon'un sözü gelir.
"Dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu."
Trafik geliyor şu an.. Keyifli günler..
Teşekkürler 🤘🚬
trafik beyoğlu adalar eski güzel hayat
İstikal caddesi Eminönü galata kulesi
Trafik, boş gezen insanlar. Dilenciler ,
Suriye pislik trafik bokluk
Doğduğum şehir
eski yaşadığım yer özlüyorum
Piere loti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?