Yağmuru severim ama tatil ve seyahat konu olunca ve birden bastıran bir yağış söz konusu olunca ister istemez keyfi kaçar insanın.. Sizde de böyle midir? Yağmur yağınca keyfiniz kaçar mı?
Yağmurlu havalarda yola çıkmak keyfinizi kaçırır mı?
Yağmurun şiddetine bağlı. Hafif yağan bir ahmak ıslatan ise keyif verir ama silecekler yetişmeyecek kadar çok yağan bir yağış ise ve görüş kalitemi etkiliyorsa da bir o kadar uyuz olurum. Ahmak ıslatan candır. 😂
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İştirak için teşekkür ederim. Çok doğru, şiddetli yağmur pek keyif vermez ama diğeri.. 👌
Hayır, bence bu düşünce yanlış. Yağmurun ıslattığı asfaltta resimdeki gibi hızla giderken güneşin açması veya havadaki o mağrur ağır başlılık kesinlikle beni mest eder. Hele ki bir de etrafta küçük toprak kitleleri varsa ve kokusu burnuma geliyorsa arabayı çeker bir yere bir süre koklanarak etrafı izlerim. yağmur bende her zaman duyguları plana çıkardı, bu yüzden asla ihanet edemiyorum. Mutluyken de, üzgünken de...
Ağır şiddetli yağmur yağıyorsa, göz gözü görmüyorsa, saniyede 1 silecek çalıştırmak gerekiyorsa işte bundan korkarım hem kayma tehlikesi var, farları açmak zorundayım iyice gerilirim. Çiseliyorsa sorun olmaz hafif damlaların cama vurma sesi hoşuma gidiyor.
Yağmurlu havalarda seyahat veya kısa süreli yolculuklardq keyfim kaçmaz aksine zevkli olur 😁
Fakat işim varsa acil gitmem gereken, yetişmem gereken bir yer varsa ve bunun için normalinden daha hızlı kullanmam gerekiyor iken yağmurum yağmasını bırak ciselese bile hem tedirginlik hem sinir stres basıyor 😬
Yağmurlu havalarda bir kenara kıvrılıp yağmuru izlemeyi severim ben, arabaya binince hep kaza yapma korkusu içimi sarıyor. Hadi arabada izlesem çay içemem.
Yağmurlu havada yürüyüş güzel olur fakat arabayla yolculuk etmek söz konusuysa, ömür törpüsü adeta, çok yoruyor. Hele birde akşamsa, arabanız düşük bütçeli bişiyse.
Hayır aksine daha çok hoşuma gider , yağmuru severim ben, güneşli havada dışarı çıkmaktansa yağmurlu havada çıkarım ve yağmur suyu ve toprağın karışmış kokusu miss.
Geceleri keyfimi çok fena kaçırıyor. Karşımdan gelen arabanın farları gözlerimi alıyor ve görüş kalitem çok düşüyor. Gündüz vakti seyir hızımdan %15 yavaş gidiyorum.
Ben yağmura bayılırım çok severim çok yola çıktım yağmurlu havada temkinli olmak lazım dıkkatlı olmk gerekir çok şiddetliyse benzinlikte ya da uygun yerde beklerim en sevdiğim şey yağmurlu havada yürümek ıslanmak müzik eşliğinde
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En sevmediğim hava yağışli karlı ve sisli hava. Zaten direk kaza sebebi bunlar. Tabi ki keyifsiz ve aşırı derecede dikkat isteyen bir durum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
altında Toyotank varsa keyif verir kanka
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle şansın içine derim benı bulur zaten myle olaylarda