Kişilik & Karakter Yağmurlu havalarda gezmeyi seviyor musunuz? Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çatlayan dudaklara Sararan yapraklaraKuruyan topraklaraYağdır mevlam su.. Yağmurlu havalarda gezmeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. severim.. 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yagmur yağarken değil de direk ardından çok güzel tertemiz kokuyor Toprak, tam dolaşmalik 1 3 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl İstanbul'a çok zor ama bulunduğun bölge coğrafi olarak müsait ise şanslısın Yorumla lumos_01 +1 yıl Oyle bi yerde oturuyorum evet 😅 İstanbul'da rahmin edebiliyorum kokusunu almak zordur Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bende köye giderim 😅 Yorumla
X_ruh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yağmurlu havaları sevmem. Saçım bozuluyor, kıyafetlerim mahvoluyor, insanlar can derdinde oluyor, çok yağarsa boğulurum. 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Ben tam tersi çok severimSaçlarım şekil olur Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Doğa olursa evet orman falan. İnsan ve kalabalığın olduğu yerde yağmur eziyet oluyor bana 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Doğada çok çamur olur Yorumla
Baharkul Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Daha cok kar yağarken gezmeyi severim 1 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bende çok severim lapa lapa kar yağışını Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl severim.. görseli görünce anılarım depreşti🥺 0 3 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Anlıyorum seni bende öyleSarılalım ağlayalım beraber Yorumla Meryyc +1 yıl ühüüüü Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Ah canım vah canımÜzme tatlı canını Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
severim..
Yagmur yağarken değil de direk ardından çok güzel tertemiz kokuyor Toprak, tam dolaşmalik
İstanbul'a çok zor ama bulunduğun bölge coğrafi olarak müsait ise şanslısın
Oyle bi yerde oturuyorum evet 😅 İstanbul'da rahmin edebiliyorum kokusunu almak zordur
Bende köye giderim 😅
Yağmurlu havaları sevmem. Saçım bozuluyor, kıyafetlerim mahvoluyor, insanlar can derdinde oluyor, çok yağarsa boğulurum.
Ben tam tersi çok severim
Saçlarım şekil olur
Doğa olursa evet orman falan. İnsan ve kalabalığın olduğu yerde yağmur eziyet oluyor bana
Doğada çok çamur olur
Daha cok kar yağarken gezmeyi severim
Bende çok severim lapa lapa kar yağışını
severim.. görseli görünce anılarım depreşti🥺
Anlıyorum seni bende öyle
Sarılalım ağlayalım beraber
ühüüüü
Ah canım vah canım
Üzme tatlı canını