Az önce durduk yere terlerken şimdi yağmur başladı şimşekler çakıyor.😬
Bunu kaçırır mıyım? Tabi ki hayır!

Az önce durduk yere terlerken şimdi yağmur başladı şimşekler çakıyor.😬
Bunu kaçırır mıyım? Tabi ki hayır!

Moto kurye olarak çalışırken yağmur altında motor kullanıyordum. Bazen öyle bir hal alıyordu ki yolda karşılaştığımız arkadaşlarla birbirimizi ıslatıyorduk 😁
Yağmur eğer kış aylarında özellikle Şubat ayında yapıyor ve fırtına da varsa çok zor oluyordu. Parmaklarım donıyordu yaptığım işin en zor ve hiç çekilmeyen yanı buydu.
Yağmur yağınca niyeyse içim daralır hava bulutlar gri olması falan benim canımı sıkar değişinize gidebilir ama şöyle bir şey de var toprak kokusunu severim yağmur sepeliyorsa çok şiddetli değilse altında ıslanmayıda severim ben biraz karışık birisiyim 😅
Yağmurdan sonraki o toprak kokusu çok güzel..
Evt ya bayılıyorum toprak kokusuna 😁
Evet yağmurda yürümeyi seviyorum. Özellikle yağmur altında dans etmek. Bazı ınsanlar yağmuru hisseder , diğerleri sadece ıslanır 💜💜💜🌻🌻🌻
https://www.youtube.com/embed/gAI6hhsDNxcÇok severim ben de. Sırılsıklam oluyorsun, ayaklarına su girince buz kesiyor, üstüne ıslandığın için üşüyorsun çok güzel. :)
Birde o güzel koku. 🤤
Cevap
8Cevap
Evet seviyorum.
Evet hayalim ilerde hoşlandığım çocuk olursa yağmurun altında bağırarak sevdiğimi söylemek sjdj var bi hayalimiz 😅
O sırada yoldan geçen dayı: Nereye gidiyor bu gençlikk ah ah!
Hahaha yok yoldan kim geliyor kim geçiyor dikkat ederim dayı bir dur ya şurada sevdiğimiz adama aşkımızı itiraf edeceğiz. Djdjdjd
😂
Evet severim. Her zaman olmasa da çıkarım. Yürürüm salyangozları izlerim. Çok güzel geliyor bana.
Dramatik olay yaşayıp hayattan bezmiş gibi yürümeyi seviyorum
Efkarlı bir şarkı buna yeterli olur.😄
bir yere hazırlanmış gitmiyorsam evet severim, diğer türlü üstüm başım mahvoluyor.
En nefret ettiğim şey yağmurda karda ıslanmaktır. Sadece cam arkasından izlemeyi severim
Sırf bu olay için su geçirmez çanta aldım :)
Çok severim yağmuru toprağını tam bir pluviofil m❤️
Yani hafif bir yağmursa neden olmasın ama sağanaksa tabi ki hayır 😄
Sevdiğimle el ele tutuşup koşarsam severim tabii ki..
Çok severim ve mutlu olurum. Keşke Ankara'ya da yağsa.
Her zaman severim! Özellikle şemsiyeyi bir kenara bırakıp o güzel kokuyla birlikte dans etmek çok hoş bence. ❤️
Keşke burada da yağmur yağsa burası çok sıcak
Neresi ki orasi
Çok severim özellikle akşamları
Islanmayı seviyorum genel olarak..
Evet çok severim
Tekse hayır çiftse kim olduğuna bağlı :)
Severim güzeldir deneyin
evet yağmurda gezmeyi severim
evett
nefret ederim
Evet severim.
Evet hava sıcaksa.
Severim
Çok severim
Evet
Severiz
Severim
Islanmayı severim.