Sadece bu yaz için şu anki düşüncelerim sadece bunlar..
.
Aslında kamp yapılan çok güzel bir yer var bildiğim ama bu yaz da kamp yapmayacağım.
Belki ilerleyen zamanlarda yurt dışına da çıkarım. Şimdilik bu madde de kalıyor.
Yazın yapacağım şeyler yüzmek, yeni kitaplar okumak ve kendime yeni bir hobi bulmak. Bu aralar bilgisayar ilgimi çekiyor, hem uzun bir yaz tatilinde detaylı olarak öğrenebilirim.
Bir de ehliyet almak istiyorum, biraz da onun için çalışmalıyım.
Karar vermekte baya zorlandım, seçeneklerin hepsi bir birinden güzel ama içlerinden benim favorim yüzmek 😄ellerim buruş buruş olana kadar havuzdan çıkmayacağım😍
Karantina geçirdiğimiz günlerin yorgunluğunu üzerimizden atmak için yurt dışı tatili iyi gelecektir 😄
Çocukları alıp günü birlik dahi olsa kamp yapmak ve birkaç hobi maksatlı aktiviteye imza atmak isterim. Örneğin bu seçimi paintball yaparak ve konum imkan verirse kamp yaparak değerlendirmek isterim. Malum yaz geliyor ve sahiller dolup taşacak, içinde olduğumuz salgın sorunu bunu biraz geride bırakmamı sağlıyor. O sebeple kamp, göl kenarı ve çoban ateşi diyorum. Ve an'ın tadını çıkarmak diyorum.
Doğrusu denize girmek, tatil yapmak gibi bir hayali kuramıyorum.. Tek hayalim, maskesiz rahatlıkla dışarıya çıkmak, işimin gücümün açılması ve şu korona musibetinden kurtulmamız..
Sevgili @KızlarSoruyor, ne zorlayıcı ankettir bu. :D Konu tatil olunca her şeye okey bünye, bu sebeple seçmekte çok zorlandım. :p Ama sonunda tamamladım. Ta-ta-ta-taaaaam!🥳🌊
Şu pandemiden bir kurtulursak inşallah.. Ilk fırsatta istediklerim bunlardan ibaret.. Neredeyse 1 yıldır tüm kurallara riayet ederek sosyal hayattan uzak, kendini ve ailesini korumaya çalışan, haftalık izinlerinin çoğunu yasaklara takılarak evinde geçiren, virüse yakalanmış ve şükür ki atlatmış; Herşeye rağmen ayakta, hayatta, sağlıkla kalmaya devam etmeye çalışırken ; Hâlen herşey normalmiş gibi kuralları ihlal ederek vurdumduymazca davrananlara tahammül etmeye çalışan ben ve ben gibilerin güzel günlerinin yakın olması dileğiyle.. Sağlıkla ve huzurla..
Valla tek hedefim denizde yüzebilmek. Çünkü yaz aylarımı çalışarak geçirdiğim için kendime çok az vakit ayırabiliyorum. Bunda da genelde dinleniyor oluyorum. Bu sezon umarım azicik da olsa yüzebilir ve dinlenebilirim. Imkani olanlar mümkün olduğunca çok eğlensin. Uzun süredir tikildik kaldık içerilere. Kurallara uyup gerek olmadıkça dışarı çıkmayan her insan uzun bir dinlenmeyi ve güzel bir tatili hak ediyor bence. Dilerim bu yaz sezonu herkesin dilediği gibi geçer de bir nebze olsun rahatlayabiliriz.. çok özledik..
Yaz akşamlarında sahil kenarında olmak daha da keyifli oluyor. Tüm o sıcak günün ardından ılık esen bir rüzgar eşliğinde denize karşı kahve yudumlamak... Ahh gel artık yaz. ☀️
Evet , yazı çok özledim açıkçası. Soğuk havalar hiç benlik degil.
Bikinimi giyip havuz kenarında güneşlenmeyi , güneşin altında fazla kalıp pişmiş tavuğa dönmeyi bile özledim. Ama deniz pek benlik değil tuzlu su ve dalgalar bana pek yaramıyor 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yazarak paylaşmak tercihim. Yazın geçireceğim birkaç günle bir yılı atlatmaya çalışmak gerçekten acınası ama çoğumuzun yaşadığı his ne yazık ki böyle. Tatillerde çoğunlukla kafamı dinlemek tercihim ama ara sıra kalabalıklara karışmakta sakınca görmüyorum. Örneğin sessiz bir deniz kenarı otelinde kalıp -veya kendime deniz kenarına yakın yerlerde bir yerler kiralamak- arada akşamları çarşı veya gürültünün olduğu yerlere çekilebilirim. İnsanlar, karmaşa, telaş, alkol, tezgahlar, gürültü, dans, müzik, akan bir kalabalık... Yaşayanlardan oluşan ve kendisi de yaşayan, akıp giden dinamik bir kalabalık... İşte ben böyle bir tatil isterim. Favorim olan bir tatil böyle olurdu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eveeeeeeet KS'canlar🥰 İşaretlediklerimden de anlaşılacağı üzre en çok arabayla deniz tatili için yolculuğa çıkıp kafa dinlemeye ihtiyacım olduğu farkettim. Bence hepimiz bu zorlu pandemi döneminden dolayı kafa dinlemeye ihtiyaç duyuyoruz. İnşallah bu zor süreç bitecek ve tatilimize, gezmemize gidip kafamızı dağıtacaz, anı yaşayacaz, güzel güzel planlar yapacaz. Sabır ve dua ile beklemede kalıp o günlerin hayalini kurarak beklemede kalalım. Merak etmeyin canlar o gün, bir gün gelecek🥰😍💜
Benim yaza özel yapmak istediklerim bu şekilde gadası.
Horozlar öterken kalkıp, havanın mis gibi serin havasında arabamla seyahate çıkmayı istiyorum. Doğanın olduğu her her alanda kamp kurmak, elime kahve kitabımı alıp kafa dinlemek istiyorum. #KizlarSoruyor