Dünya turu mu neyiz biz kral ve kraliçeler mi? Yüksek maliyetli düğün olması lazım ki vazgeçip dünya turuna yetecek kadar para olsun. Otele para vermeyiz çadırda yatarız motorla çıkarız tura o zaman olabilir. Yine olamaz çünkü hanımefendi böcekten korkuyor 😜
Kesinlikle kabul ederdim. Düğüne birkaç saat için harcayacağımız onca parayı borclarımız ortadan kalktı ise beraber yeni yerler gezip görerek harcamak çok daha mantıklı. Çok güzel anılar biriktirmiş, yeni insanlar tanımış, bolca gezmiş oluruz.
Bu tam da benim fikrim. Düğüne harcanan paraya acayip üzülüyorum ve gereksiz buluyorum. Gelin ve damat dışında herkesi mutlu etme sisteminin adıdır düğün. O yüzden kesin kabul ederdim. :)
Uff hayır tabikide deli gibi halay çekip pistteki çocukların kıçını tekmeleyip gelin çiçeğimi misafirlerin kafasına atamadıktan sonra yaşamanın ne anlamı vra
Valla evlendim ama ne düğünüm oldu nede dünya turuna çıkarıldım. 😅 Haybeye gittik işte 😃 burda ederim diyenlere de bakmayın. İş ciddiye bindiğinde herşeyin en güzelien iyisi olsun diye kan kustururlar erkek tarafına
Aslın da güzel bi yaklaşım ama işte öyle olmuyor her genç kız güzel bir düğün düğüm videoları izlemek ister erkekte kona gecesi :-)) gerci sade bindüğünde güzel olır
Ya bu düğün masrafıyla dünya turu muhabbeti hayal resmen. Bunu birkaç sene önce deseler tamam ama döviz olmuş 7-11 arası. Kim nereye gidiyor? Ütopya resmen.
Düğün her kadının hayali ama fuzuli masraf bence ben sade bir nikah artı güzel bir tekne turu yemekli birşeyler isterdim yakın sevdiklerimle onun dışında duruma göre değişir sekerim
Ederdim. Şu zamandaki en gereksiz şey dügün. Önceden hadi takı altin takiliyormus. Simdi oda yok. Milleti doyurmak eglendirmek icin dunya para veremem.