Ben yanıma yolluk almayi hiç sevmem. Çok canım çekerse yoldan 1-2 çikolata alır geçerim. Arabamda biseyler yenmesini de sevmem ama cocuklar olunca annelere bişey denmiyor tabii ki. Yol bitince de arabanın içi tabii ki kırıntı doluyor. Peki siz yolculuklarinizda yanınıza yolluk biseyler alır mısınız?
Yiyecek almam. Onun yerine Co pilot alırım. Hersey dahil paket oluyor Co pilotum olunca. Kekler, sarmalar, börekler, meyve soymalar... bazen çok konuşup yol boyunca trip attığıda olmuyor değil ama olsun. Uzun lafın kısası yaniniza kadınınızı aldınız mı yeter gerisini o ayarlıyor.
Termos,çay kahve, yastık pike ,özenle hazırlanmış yemek sepeti, tablet şarj yedek batarya, içecekle doldurulmuş buzluk, olta, bizim yolculuklarımız çok eğlenceli geçer.
Yok be ne allacam yanıma yolluk heryerde market var alırım birşeyler dışarda yer yoluma devam ederim. koltulara düşen kırıntılar beni baya rahatsız ediyor.
Ben çok uzun yol kullanamam araba ama kardeşim sürecekse ve uzun süre gidiliyorsa kesinlikle alırım birşeyler sağlıklı yaşamaya ve çocuğumu yaşatmaya özen gösteririm.