Astroloji & Burçlar Burcunuza göre sizi eşleyeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Uyumlu burç falan fistan Güncellemeler+1 yıl Biraz toplaşsın millet sonra başlayayım 😌 Güncellemeler+1 yıl İnsanların yorumlarına zıplamayın arkadaşlar sinirimi bozuyorsunuz Burcunuza göre sizi eşleyeyim mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tuttu tutmadı oynayalim 😂Cevaplayan kişi sıkılmış 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa kimleri görüyorum dndjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuttu hala tanışmak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tutmadı sen kafayı yemişsin, tanıdık biri misin :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutmadı yok vallaha işin geyiği Yorumla Soran +1 yıl Pikii 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama peki yazma konu biter Yorumla Soran +1 yıl Ne yazayım canım gizlim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ☺️ bilmem o kadar gün konuşmadık oynamayı özledim senle Yorumla
bipolaroldumk Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% Boğa +1 yıl Memnuniyetsiz bir yay burcuyum. 2 7 Yorumla bipolaroldumk Boğa +1 yıl ya ben burç ismi söylicen sanıyordum sadece Yorumla Soran +1 yıl Eşleyeyim mi demiştim aslında. Yorumla bipolaroldumk Boğa +1 yıl Koç burçlarından nefret ederim 🤢 Yorumla Soran +1 yıl Özür dileriim, sen hangi burç istediğini de bulurum ben 😌 Yorumla bipolaroldumk Boğa +1 yıl yay burcu djjdj Yorumla Soran +1 yıl Hemen bakıyorum kalmış mı elimizde skdjdjdks Yorumla bipolaroldumk Boğa +1 yıl Sakın bakma ben eş istemiyorum tek eşliyim jdjsjd Yorumla
mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 , eic 74% Yengeç +1 yıl Yengeç kimle eşleşip mutluluğu alacak acaba? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yengece bi oğlak giderdi de kalmadı ki kimse 😬 Yorumla mrozdal Yengeç +1 yıl Ama bütün umutları ölmüş bir yengeç burcuna ağır bir emek verilmelidir. Çünkü sürekli kendi kendine geçmişi hatırlayıp zarar verir kendilerine :') Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. AslanEşle çay koysun 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Akrep olur mu kral bi tek o kaldı 😄 Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Aktep istemem zehirler o Yorumla Soran +1 yıl Tühh, siz isteğinizi diyin hele gelirse eşleyeyim Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Aslana aslan yakışır koç varsa o da olur Yorumla Soran +1 yıl Yazdım kenara Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Tamam ben haber bekliyorum Yorumla
caramelk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Oğlak +1 yıl oğlak dslkjfkdsf 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Çavı etiketleyemiicem nick sıkıntılı, seni etiketledim mdndbdks Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% İkizler +1 yıl İkizler yükselen akrep eşle bakalım :))) 1 0 Yorumla
sweetdreams20 Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 100% Oğlak +1 yıl yay burcuyum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl @Catutigernos Yorumla sweetdreams20 Oğlak +1 yıl tövbe tövbe ne korktucu biri Yorumla Catutigernos İkizler +1 yıl tövbe tövbe ne kadar yaşlı biri :o 100 yaşında benim için çok olgun :))) Yorumla
Diibindibii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% Akrep +1 yıl Akrep 1 3 Yorumla Diibindibii Akrep +1 yıl Bana niye kiz yok kiz 😡 bir tane bile mi marsli yok su sitede 😞 Yorumla Soran +1 yıl Aga kalmadı ya güncel hakkım da bitti sdkfkkdkdKalan herkeşe kendimi eşliyom 😄 Yorumla Diibindibii Akrep +1 yıl Agaa bee hayattaki sansim 🚬 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizlerim 1 8 Yorumla Soran +1 yıl @kannanınpatisi Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl Burdan yaz😂 Yorumla kannanınpatisi Kova +1 yıl Seni istiyorum Ç:D Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl Amacın belli senden çok var kfkfkf Yorumla kannanınpatisi Kova +1 yıl imkansız aşk mı yani benimkisi :D Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl İyi günler🥳 Yorumla kannanınpatisi Kova +1 yıl insan 1 kere verir bari okadar eşleşmişiz beeeeeee Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl Ben senin yerinde olsam si**ir olur giderdim 😄 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl İkizler brocum 😏 1 4 Yorumla Soran +1 yıl @ElDorado Yorumla Soran +1 yıl Bu kiiim bu değil skdkdkdkdk Yorumla ЕlDorado Kova +1 yıl hsksksks Yorumla WUNDERWAFFE__ Oğlak +1 yıl Sjsdklf Yorumla
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% Kova +1 yıl Kova. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl @WUNDERWAFFE__ Yorumla ЕlDorado Kova +1 yıl Sprichst du deutsch 🤔 Yorumla ЕlDorado Kova +1 yıl Komm schon, ja 😂 Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% Yengeç +1 yıl Uuu hadi bakalım 1 27 Yorumla Soran +1 yıl @caramelk Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Uhaa nickimi yazamıyor muydun sen csfsfsfs Yorumla Soran +1 yıl Yazamıyorum 🥺🥺🥺🥺Uygulamadan giriyorum ya, tarayıcıdan kopyala yapıştır yapardım daaa Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Agaaa 🥺 etiket şeysinde kendinle eşlersin diye şee etdim de neysse 😪 Yorumla Soran +1 yıl Oğlak diye verdimdi sana onu 👉🏽👈🏽Kaldır yorumu düzelteyim madem 🥺 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Benim anlaştığım tek oğlak sensin ki biri vardı onla anlamaşamıyorduk mesela alakamız bile yoktu 🙄 Çok geç artık 🥺 o değil de site soru sormamı engellemiş galiba soru yerine gidince kasıyor. Yarım saattir sormadım csfsfsf Neyse sen sorunla ilgilen 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyordum mirtanem, baştan başlayalım 😭Kadınlara laf atıyon diye şooolmuştur o 🤭Yoo seninle de ilgilenirim kiii Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Uhaa nasıl bildin kadınlara laf atcağımı😳😳 Yorumla Soran +1 yıl Hep aynısın heeep Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Alaksı yok beee 😒 Yorumla Soran +1 yıl Nası yok sorularının yarısında kadınlara sallıyon dmndndmdkd Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Aaaa ben kötü kızları belirtiyom ki iyi kızların değeri bilinsin. Sen yanlış şee etmişin 🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Yoo bütün kızların aynı olduğunu söylüyorsun sen uydurukçu 😡 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Uhaa uhaa rus kızlarına da mı laf attım yoksa 😳😳 Yorumla Soran +1 yıl En son onları da başka için satmıştın cxcxnxmx Yorumla Soran +1 yıl Başkası* Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Lan csfsfsf senden her bişiyi biliyon haa :d ama satmadım o blöf yaptım 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben bilmem. Saçının teline değişmem falan diyordun, alındı kızlar yazık :dd Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Uhaa ne kaa kotüyümüşüm ben iyi ki Malili kızlara laf atmamışım bak 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Araplara da atmadın, inş bi arapla evlenirsin :dd Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Niden öyle dedin hıı niden🥺 Yorumla Soran +1 yıl Abu bişi dicem biz yazışıyoz da etiketli kıza bildirim gidiyo mu?Gidiyosa çok pis sövmüştür xcxmcnmx Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Yorum yapmadı daha gitmemesi lazım en azından öyle biliyorum csfsfsf Yorumla Soran +1 yıl Ha tamam iyi bari 😅 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Yiiaa nee kaa iyi bi kıs bu herkesleri düşünüyor 🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Bi Rus değiliz ama olsun mdnndndjd Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Yengeç +1 yıl Malili ol sende csfsfaf Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Oğlak +1 yıl biliyosun beni zaten 1 6 Yorumla Cyyclax Kova +1 yıl Bu kekonun eşleyeceği yok benle eşledim seni Yorumla Soran +1 yıl Yoo seni eşlemiyorum Monicaya :dd@Parietal Yorumla Cyyclax Kova +1 yıl Yoo buradan birisini istersem o benimdir😃 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı iticisin, kurduğun cümle de aynı şekil itici. Yorumla monicavespuccci Oğlak +1 yıl @Cyyclax paylaşılamıyorum yine wüşewişsiwşeiqşe Yorumla Cyyclax Kova +1 yıl @benmadamolmam değilim arada şaka yapıyorum Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Kova +1 yıl Kova 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @AyşeAfraa Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Yay +1 yıl Boğa 1 2 Yorumla Soran +1 yıl @denizvekedicikleri Yorumla OphelianinAsigi Yay +1 yıl Akrep mi? Severimmm Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yengeç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @monicavespuccci Yorumla
Angelheartt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% Kova +1 yıl Kovayım ama eşleme 1 3 Yorumla Fall1N Yengeç +1 yıl Merhabalar hanımefendi kedim var iyi akşamlar dilerim köpeklerimde var benimle muhallebi yemeye gelir misiniz😁 Yorumla Angelheartt Kova +1 yıl @Fall1N hayır gelmem ne münsabet 😠 Yorumla Fall1N Yengeç +1 yıl Ben ne kadar basit ruhlu, dar istekli, sade, ufak, hiçten bir şey adamım.. mamafih önce tanışıp sonra davet etmeliydim.. kabalığımı bağışlayın🤦♂️ Yorumla
2Much Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Boğa +1 yıl Koç. 1 29 Yorumla Soran +1 yıl @bipolaroldumk Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Memnuniyetsiz :d Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla 2Much Boğa +1 yıl İnternetten baktın değil mi :d uyumuna sen varya senn Yorumla Soran +1 yıl Uha nerden bildin 😳😳 Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Bilirim ben koç burcuyum tamam mı 😒 Yorumla Soran +1 yıl Aferin koçum benim sdkfjdkdk Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Kız şey demiş koçlardan nefret ediyorum diye bende yay kadınlarından haz etmem. :D Yorumla Soran +1 yıl Saçmalamalamalayın cxcxncxnxGoogle ne diyorsa o tamam mı, uyumlu çıktınız bu kader işte 😌 Yorumla 2Much Boğa +1 yıl @bipolaroldumk bende yay kadınlarından haz etmiyorum hanım efendi. Yorumla bipolaroldumk Boğa +1 yıl napim Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Kusura bakmayın yani xd Yorumla bipolaroldumk Boğa +1 yıl asıl sen kusura bakmissin kebe xd Yorumla Soran +1 yıl Ben baktım kusura beeen Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Aşırı derecede tilt edici burçsunuz. Ben sorun etmedim mideniz bulanıyor ya hani benimde karşılıklı. Yorumla bipolaroldumk Boğa +1 yıl Kes a q boynuzlusu djsjxj Yorumla 2Much Boğa +1 yıl @bipolaroldumk Sizin gibi kadınların yaşıyor olması bile korkunç. Muhattap olmayacağım. Yorumla Soran +1 yıl Pişşt pişşt sakin, yanlış eşleme şaaptım diye kan çıktı 🙄🙄 Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Engelledim zaten oğlak burcu kadın. Kendini bir halt sanıyorlar neyse senlik bir şey yok. İyi akşamlar 🙃 Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar koçum benim 😄🌼 Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Sinir oldum ya yemin ederim. Kendinle eşleseydin :(( Yorumla Soran +1 yıl Aga kimse kimseyi beğenmedi zaten 😄Keşke herkese kendimi etiketleyeydim, az biraz engel yerdim ama olsundu :d Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Memnuniyetsiziz ondan :D ben engellemezdim🥺 Yorumla Soran +1 yıl Önceki hesabında beni engellemiştin ama :d Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Ne :D ciddi misin ben niye hatırlamıyorum. Yok ya yapmamışımdır öyle bir şey😒kesin sen bir şey demişsindir ama..🥺 Yorumla Soran +1 yıl Yoo hiçbir olay geçmemişti aramızda, takipleşiyoduk bi sabah kalktım aaaNeysss Yorumla 2Much Boğa +1 yıl Gönlünü alabilir miyim 🥺 takip isteği atarak Yorumla Soran +1 yıl Hayır gerek yok 🙂)İyaaağşamlar efenim Yorumla 2Much Boğa +1 yıl İyi akşamlar😕 Yorumla
kannanınpatisi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Kova +1 yıl Kovayım :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl @Redamancy - 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben etiket yapamıyorum tam şu an onu fark ettim 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tuttu tutmadı oynayalim 😂
Cevaplayan kişi sıkılmış
Aaaa kimleri görüyorum dndjdjd
Tuttu hala tanışmak istiyorsun
Tutmadı sen kafayı yemişsin, tanıdık biri misin :d
Tutmadı yok vallaha işin geyiği
Pikii 🙂
Ama peki yazma konu biter
Ne yazayım canım gizlim
☺️ bilmem o kadar gün konuşmadık oynamayı özledim senle
Memnuniyetsiz bir yay burcuyum.
ya ben burç ismi söylicen sanıyordum sadece
Eşleyeyim mi demiştim aslında.
Koç burçlarından nefret ederim 🤢
Özür dileriim, sen hangi burç istediğini de bulurum ben 😌
yay burcu djjdj
Hemen bakıyorum kalmış mı elimizde skdjdjdks
Sakın bakma ben eş istemiyorum tek eşliyim jdjsjd
Yengeç kimle eşleşip mutluluğu alacak acaba?
Yengece bi oğlak giderdi de kalmadı ki kimse 😬
Ama bütün umutları ölmüş bir yengeç burcuna ağır bir emek verilmelidir. Çünkü sürekli kendi kendine geçmişi hatırlayıp zarar verir kendilerine :')
Aslan
Eşle çay koysun
Akrep olur mu kral bi tek o kaldı 😄
Aktep istemem zehirler o
Tühh, siz isteğinizi diyin hele gelirse eşleyeyim
Aslana aslan yakışır koç varsa o da olur
Yazdım kenara
Tamam ben haber bekliyorum
oğlak dslkjfkdsf
Çavı etiketleyemiicem nick sıkıntılı, seni etiketledim mdndbdks
İkizler yükselen akrep eşle bakalım :)))
Aslan burcuyum ben eşle bakalım 😅
yay burcuyum
@Catutigernos
tövbe tövbe ne korktucu biri
tövbe tövbe ne kadar yaşlı biri :o 100 yaşında benim için çok olgun :)))
Akrep
Bana niye kiz yok kiz 😡 bir tane bile mi marsli yok su sitede 😞
Aga kalmadı ya güncel hakkım da bitti sdkfkkdkd
Kalan herkeşe kendimi eşliyom 😄
Agaa bee hayattaki sansim 🚬
İkizlerim
@kannanınpatisi
Burdan yaz😂
Seni istiyorum Ç:D
Amacın belli senden çok var kfkfkf
imkansız aşk mı yani benimkisi :D
İyi günler🥳
insan 1 kere verir bari okadar eşleşmişiz beeeeeee
Ben senin yerinde olsam si**ir olur giderdim 😄
İkizler brocum 😏
@ElDorado
Bu kiiim bu değil skdkdkdkdk
hsksksks
Sjsdklf
Kova.
@WUNDERWAFFE__
Sprichst du deutsch 🤔
Komm schon, ja 😂
Uuu hadi bakalım
@caramelk
Uhaa nickimi yazamıyor muydun sen csfsfsfs
Yazamıyorum 🥺🥺🥺🥺
Uygulamadan giriyorum ya, tarayıcıdan kopyala yapıştır yapardım daaa
Agaaa 🥺 etiket şeysinde kendinle eşlersin diye şee etdim de neysse 😪
Oğlak diye verdimdi sana onu 👉🏽👈🏽
Kaldır yorumu düzelteyim madem 🥺
Benim anlaştığım tek oğlak sensin ki biri vardı onla anlamaşamıyorduk mesela alakamız bile yoktu 🙄 Çok geç artık 🥺 o değil de site soru sormamı engellemiş galiba soru yerine gidince kasıyor. Yarım saattir sormadım csfsfsf Neyse sen sorunla ilgilen 🥺
Bilmiyordum mirtanem, baştan başlayalım 😭
Kadınlara laf atıyon diye şooolmuştur o 🤭
Yoo seninle de ilgilenirim kiii
Uhaa nasıl bildin kadınlara laf atcağımı😳😳
Hep aynısın heeep
Alaksı yok beee 😒
Nası yok sorularının yarısında kadınlara sallıyon dmndndmdkd
Aaaa ben kötü kızları belirtiyom ki iyi kızların değeri bilinsin. Sen yanlış şee etmişin 🥺🥺
Yoo bütün kızların aynı olduğunu söylüyorsun sen uydurukçu 😡
Uhaa uhaa rus kızlarına da mı laf attım yoksa 😳😳
En son onları da başka için satmıştın cxcxnxmx
Başkası*
Lan csfsfsf senden her bişiyi biliyon haa :d ama satmadım o blöf yaptım 🙄🙄
Valla ben bilmem. Saçının teline değişmem falan diyordun, alındı kızlar yazık :dd
Uhaa ne kaa kotüyümüşüm ben iyi ki Malili kızlara laf atmamışım bak 🥺
Araplara da atmadın, inş bi arapla evlenirsin :dd
Niden öyle dedin hıı niden🥺
Abu bişi dicem biz yazışıyoz da etiketli kıza bildirim gidiyo mu?
Gidiyosa çok pis sövmüştür xcxmcnmx
Yorum yapmadı daha gitmemesi lazım en azından öyle biliyorum csfsfsf
Ha tamam iyi bari 😅
Yiiaa nee kaa iyi bi kıs bu herkesleri düşünüyor 🥺🥺
Bi Rus değiliz ama olsun mdnndndjd
Malili ol sende csfsfaf
biliyosun beni zaten
Bu kekonun eşleyeceği yok benle eşledim seni
Yoo seni eşlemiyorum Monicaya :dd
@Parietal
Yoo buradan birisini istersem o benimdir😃
Aşırı iticisin, kurduğun cümle de aynı şekil itici.
@Cyyclax paylaşılamıyorum yine wüşewişsiwşeiqşe
@benmadamolmam değilim arada şaka yapıyorum
Kova
@AyşeAfraa
Boğa
@denizvekedicikleri
Akrep mi? Severimmm
Yengeç
@monicavespuccci
Burcum oğlak yükselenim at 🐴
Akrep
Kova
Kovayım ama eşleme
Merhabalar hanımefendi kedim var iyi akşamlar dilerim köpeklerimde var benimle muhallebi yemeye gelir misiniz😁
@Fall1N hayır gelmem ne münsabet 😠
Ben ne kadar basit ruhlu, dar istekli, sade, ufak, hiçten bir şey adamım.. mamafih önce tanışıp sonra davet etmeliydim.. kabalığımı bağışlayın🤦♂️
Akrep 🦂
Balık burcuyum
Koç.
@bipolaroldumk
Memnuniyetsiz :d
😅😅
İnternetten baktın değil mi :d uyumuna sen varya senn
Uha nerden bildin 😳😳
Bilirim ben koç burcuyum tamam mı 😒
Aferin koçum benim sdkfjdkdk
Kız şey demiş koçlardan nefret ediyorum diye bende yay kadınlarından haz etmem. :D
Saçmalamalamalayın cxcxncxnx
Google ne diyorsa o tamam mı, uyumlu çıktınız bu kader işte 😌
@bipolaroldumk bende yay kadınlarından haz etmiyorum hanım efendi.
napim
Kusura bakmayın yani xd
asıl sen kusura bakmissin kebe xd
Ben baktım kusura beeen
Aşırı derecede tilt edici burçsunuz. Ben sorun etmedim mideniz bulanıyor ya hani benimde karşılıklı.
Kes a q boynuzlusu djsjxj
@bipolaroldumk Sizin gibi kadınların yaşıyor olması bile korkunç. Muhattap olmayacağım.
Pişşt pişşt sakin, yanlış eşleme şaaptım diye kan çıktı 🙄🙄
Engelledim zaten oğlak burcu kadın. Kendini bir halt sanıyorlar neyse senlik bir şey yok. İyi akşamlar 🙃
İyi akşamlar koçum benim 😄🌼
Sinir oldum ya yemin ederim. Kendinle eşleseydin :((
Aga kimse kimseyi beğenmedi zaten 😄
Keşke herkese kendimi etiketleyeydim, az biraz engel yerdim ama olsundu :d
Memnuniyetsiziz ondan :D ben engellemezdim🥺
Önceki hesabında beni engellemiştin ama :d
Ne :D ciddi misin ben niye hatırlamıyorum. Yok ya yapmamışımdır öyle bir şey😒kesin sen bir şey demişsindir ama..🥺
Yoo hiçbir olay geçmemişti aramızda, takipleşiyoduk bi sabah kalktım aaa
Neysss
Gönlünü alabilir miyim 🥺 takip isteği atarak
Hayır gerek yok 🙂)
İyaaağşamlar efenim
İyi akşamlar😕
Kovayım :D
@Redamancy - 4
Ben etiket yapamıyorum tam şu an onu fark ettim 😅
akrep
Akrep
Kova :D