Astroloji & Burçlar Sizi burcunuza göre eşleyeyim mi? Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uyumunuza göre falan fıstıkKızlar gelin yoksa erkek erkeğe eşlicem Güncellemeler+1 yıl Burcunuzu yazın ya uygulamadan girince yanınızda görünmuyo Güncellemeler+1 yıl Aslan ve Boğa harici burç gelebilir mi artıkın Sizi burcunuza göre eşleyeyim mi? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Eşleyebilirsin eşleme sorularını çok seviyorum Yengeç 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Ben de seviyom ama kızlar sevmiyo askim ya Yorumla u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Yani şansa artık Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% Yengeç +1 yıl Benim eşleşeceğim tek kişi var o da @pilly_bhebek başka da kimseyle eşleşmem 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% Oğlak +1 yıl Olur eşle, Oğlak kadınıyım. 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl @_BombacıMülayim_ Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Başak +1 yıl Eşle ama düşmanlarım olmasın ama 0 5 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Bebeğim burcun ne Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Nickin yanında yazıyor Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Günceli niye okumuyonuz Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Fark etmemisim pardon Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl @bbenkeyfimvekahyasi o zmn görüşümü kaldır konudan Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% Yay +1 yıl Eğlenceli olabilir 😄 0 7 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Burcunuzu alayım efenim Yorumla _Elyise Yay +1 yıl Yay 😄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl @latus Yorumla _Elyise Yay +1 yıl Aslan- yay çok uyumlu değil gibi 😄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Xnsndmdk uyumlu iki egoistÇaktırma ayrıca başka burç var da ben mi vermedim 🤧 Yorumla _Elyise Yay +1 yıl Neyse balıktan iyidir 😂☝🏼 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl He ya o hiç olmaz 😄 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% Balık +1 yıl En az 3 karı isterim. 0 15 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Ben sana geçen ayar olduydum yok sana karı Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Hep dış kapının dış mandalıyım. Neyse delikten dikizleyeyim bari. Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Burcun ne dikizci Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Yay bence Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Koç oğlu koç Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Aha balığa seni vericem o zaman gel Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Tut elimden götür hemen Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Siz şimdi el ele gidin bakalım hadi kuzucuklarim tek sizi esleyebildim zaten Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Ee kalan 2 karı nerde? Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Karı yok olsa dükkan senin Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Boşta kalanları yolla. Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Erkekleri diyosun galiba... Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Sen ne güne duruyorsun? Gel bakalım buraya Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Yuook geçti o tren, ilk yürüdüğümde adım atmayan erkekleri kara listeye alırım ben huyum kurusun 💆🏽♀️ dhssj Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl youtube.com/shorts/6PUiijgJFDw?feature=share Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% Koç +1 yıl Koç burcum 😂 uygun burç neymiş bakalım 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boğa yükselen boğa ay burcu akrep. 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% Balık +1 yıl Eslettir bakalım kimse sevmez Balık 🎏🐟 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi bir gacı bul bana 0 15 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Burcun ne annem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anne deme lazım olur Oğlak Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Ooo burçtaşımm sana ne olur biliyo musun sana yengeç vercem benAma bil bakalım ne eksik ahshxns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yengeç yok Hiç olmadı bu burçdaşını boşmu göndereceksin Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Gelirse eslerim asko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaparlar beni bak acele et Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Askim şimdi şöyle ki erkekte oğlak pek çekilmiyo 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni kaparlar diyom sen çekilmiyor diyon Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Alana hayırlı olsun diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bırdan bize ekmek çıkmaz ben gidiyom Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Jdjsjnsns sohbetin başında annem diyerek belli etmiştim oysa... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana yürümem zaten Kendimden ikitaneyi kaldıramam Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Bu yürümemiş halin miydim hımm piki yakşamlaaar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyakşamlarr burçdaş Kendine cici bak Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Eyvallah Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Eşlee 0 10 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Şu alttaki oğlak karısını sana eşlicem oglak yengeç mük uyum Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl Ooo tahmin ettim ama olmaz oğlak akıllı durmuyo 🙄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Mis gibi oğlak kadını buldum hala miz miz miz of yengeç erkekleri darlamayin Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl Kova istiyom kovaa 😭 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Kovayla olmaz yavrumsu ya cidden olmaz Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl Niye 🙄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Sana bunu 7382838293 kere falan acikladim duygusuz dedim kova üzer seni dedim Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl Benden daha duygusuzu yok ki 😏💅 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Ben yemem seni tanımayanlara yuttur kocuuum xnnsnxx Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl 😒💅 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Balık +1 yıl Olur balık 0 7 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl @TurinTurambar01 Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Bu 1. Yorumla Wheeinthemood Balık +1 yıl 2 tane daha bulmak lazım Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Paşama bak kız yoklugunda üç tane karı istiyo Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Harem animelerine döndereceğim burayı. Yorumla Wheeinthemood Balık +1 yıl @TurinTurambar01 olur Yorumla TurinTurambar01 Balık +1 yıl Düşüncesi bile gözümü seğirtti. Gidiyorum ben. Seni de boşadım. Yorumla
farmasötikadam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Başak +1 yıl Ne sallıyon yine 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Tirbiyesiz benim sorularıma sallamasyon diyemezsin 💆🏽♀️ Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl Olur 0 9 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Burcun ne burcuun Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl 🦁🦁🦁 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Hep de aslan boga gelmiş olmaz ya Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl Niye ki Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Çünkü bana terazi lazım bi tane çünkü tek kız var 🤧 Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl Kimse gelmemiş he pü onlara Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl He ya hepinizi kendime alcam kendileri kaybeder Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl 7 Kocalı Hürmüz Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Haremiiim Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Terazi +1 yıl Olur 0 2 Yorumla hhangoverr Terazi +1 yıl Teraziyim Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Aaaa dur aslana seni vereyim Yorumla
aleysoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Aslan +1 yıl olurrr 0 13 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Askim burcun ne seni eşleyeyim bari Yorumla aleysoruyorr Aslan +1 yıl aslan bebiş Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Sana terazi gider de gelmemiş terazi dur bekleyeliiim Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl @hhangoverr Yorumla hhangoverr Terazi +1 yıl Ben kendisine yazdim zaten ama o pek pas vermiyor 🤺😄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Ama bu kız beniiim kaderiiim ben ona boyuuun egmeliyiiim uğrunda kendimi büsbütün mağlup etmeliyiiim Yorumla hhangoverr Terazi +1 yıl Bu neydi şimdi 😄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası Oğlak +1 yıl Şarkı sizin düğün şarkınız Yorumla hhangoverr Terazi +1 yıl Vaay şehidimiz ol bari sonrada piste çıkıp şarkı söylersin 😄 Yorumla aleysoruyorr Aslan +1 yıl QPSLFKKFKDKFKWKWLQP Yorumla hhangoverr Terazi +1 yıl Gelin hanım teşrif etti hahaha Yorumla aleysoruyorr Aslan +1 yıl eşleşince gelinlikle geldim aşko 👰♀️ Yorumla hhangoverr Terazi +1 yıl Hahaha 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Eşleyebilirsin eşleme sorularını çok seviyorum Yengeç
Ben de seviyom ama kızlar sevmiyo askim ya
Yani şansa artık
Benim eşleşeceğim tek kişi var o da @pilly_bhebek başka da kimseyle eşleşmem
Olur eşle, Oğlak kadınıyım.
@_BombacıMülayim_
Eşle ama düşmanlarım olmasın ama
Bebeğim burcun ne
Nickin yanında yazıyor
Günceli niye okumuyonuz
Fark etmemisim pardon
@bbenkeyfimvekahyasi o zmn görüşümü kaldır konudan
Eğlenceli olabilir 😄
Burcunuzu alayım efenim
Yay 😄
@latus
Aslan- yay çok uyumlu değil gibi 😄
Xnsndmdk uyumlu iki egoist
Çaktırma ayrıca başka burç var da ben mi vermedim 🤧
Neyse balıktan iyidir 😂☝🏼
He ya o hiç olmaz 😄
En az 3 karı isterim.
Ben sana geçen ayar olduydum yok sana karı
Hep dış kapının dış mandalıyım. Neyse delikten dikizleyeyim bari.
Burcun ne dikizci
Yay bence
Koç oğlu koç
Aha balığa seni vericem o zaman gel
Tut elimden götür hemen
Siz şimdi el ele gidin bakalım hadi kuzucuklarim tek sizi esleyebildim zaten
Ee kalan 2 karı nerde?
Karı yok olsa dükkan senin
Boşta kalanları yolla.
Erkekleri diyosun galiba...
Sen ne güne duruyorsun? Gel bakalım buraya
Yuook geçti o tren, ilk yürüdüğümde adım atmayan erkekleri kara listeye alırım ben huyum kurusun 💆🏽♀️ dhssj
youtube.com/shorts/6PUiijgJFDw?feature=share
Koç burcum 😂 uygun burç neymiş bakalım
Boğa yükselen boğa ay burcu akrep.
Akrep burcu olan var mi
Eslettir bakalım kimse sevmez Balık 🎏🐟
İyi bir gacı bul bana
Burcun ne annem
Anne deme lazım olur
Oğlak
Ooo burçtaşımm sana ne olur biliyo musun sana yengeç vercem ben
Ama bil bakalım ne eksik ahshxns
Yengeç yok
Hiç olmadı bu burçdaşını boşmu göndereceksin
Gelirse eslerim asko
Kaparlar beni bak acele et
Askim şimdi şöyle ki erkekte oğlak pek çekilmiyo 🥲
Beni kaparlar diyom sen çekilmiyor diyon
Alana hayırlı olsun diyorum
Bırdan bize ekmek çıkmaz ben gidiyom
Jdjsjnsns sohbetin başında annem diyerek belli etmiştim oysa...
Sana yürümem zaten
Kendimden ikitaneyi kaldıramam
Bu yürümemiş halin miydim hımm piki yakşamlaaar
İyakşamlarr burçdaş
Kendine cici bak
Eyvallah
Eşlee
Şu alttaki oğlak karısını sana eşlicem oglak yengeç mük uyum
Ooo tahmin ettim ama olmaz oğlak akıllı durmuyo 🙄
Mis gibi oğlak kadını buldum hala miz miz miz of yengeç erkekleri darlamayin
Kova istiyom kovaa 😭
Kovayla olmaz yavrumsu ya cidden olmaz
Niye 🙄
Sana bunu 7382838293 kere falan acikladim duygusuz dedim kova üzer seni dedim
Benden daha duygusuzu yok ki 😏💅
Ben yemem seni tanımayanlara yuttur kocuuum xnnsnxx
😒💅
Olur balık
@TurinTurambar01
Bu 1.
2 tane daha bulmak lazım
Paşama bak kız yoklugunda üç tane karı istiyo
Harem animelerine döndereceğim burayı.
@TurinTurambar01 olur
Düşüncesi bile gözümü seğirtti. Gidiyorum ben. Seni de boşadım.
Ne sallıyon yine
Tirbiyesiz benim sorularıma sallamasyon diyemezsin 💆🏽♀️
Olur
Burcun ne burcuun
🦁🦁🦁
Hep de aslan boga gelmiş olmaz ya
Niye ki
Çünkü bana terazi lazım bi tane çünkü tek kız var 🤧
Kimse gelmemiş he pü onlara
He ya hepinizi kendime alcam kendileri kaybeder
7 Kocalı Hürmüz
Haremiiim
Yay burcuyum.
Teraziyim
Olur
Teraziyim
Aaaa dur aslana seni vereyim
boğa
Eşle bakalım, Aslan.
olurrr
Askim burcun ne seni eşleyeyim bari
aslan bebiş
Sana terazi gider de gelmemiş terazi dur bekleyeliiim
@hhangoverr
Ben kendisine yazdim zaten ama o pek pas vermiyor 🤺😄
Ama bu kız beniiim kaderiiim ben ona boyuuun egmeliyiiim uğrunda kendimi büsbütün mağlup etmeliyiiim
Bu neydi şimdi 😄
Şarkı sizin düğün şarkınız
Vaay şehidimiz ol bari sonrada piste çıkıp şarkı söylersin 😄
QPSLFKKFKDKFKWKWLQP
Gelin hanım teşrif etti hahaha
eşleşince gelinlikle geldim aşko 👰♀️
Hahaha 😄
Kovayım
akrep
Boğa