Merhabalar, Herkesin kafasına göre tatil yapması imkanlarına göre elbette değişir. Ancak bu soruda hayal gücünüz çalışsın ve kafanıza göre bir tatil planı sizi nereye götürür bir deyin hele?
Valla kafama esen yerlerin pek çoğuna gittim ama henüz Amerika kıtasına gitmedim. Oraya en az 15 gün ayırmak istediğim için o zamani daha bulamadım. Bulur bulmaz Amerika kıtasına gideceğim. Bir de arabayla bütün Avrupa'yı tekrar dolaşmak istiyorum. O da tahminen 1 ay sürer. Pandemi bitince İlk vakitte bunları yapmak istiyorum.
Beni, şu an rahat olsam olta takımlarımı ve tüm ekipmanı alıp, çocuklarımla birlikte Sapanca Gölü veya Büyük Melen nehri kıyılarına götürür. Öyle ki oradaki tesisler bile doğa ile iç içe ve birkaç defa gidip konaklamıştım. Çadırı kurup, tüm tedbirleri aldıktan sonra Oltamı suya atar, çoban ateşini yakıp, çatal ayağa da çorbamı, demliğimi taktım mı bizden keyiflisi olmaz sanırım. O sebeple Sapanca Gölü ve Melen nehri diyorum.
Param olsa hemen Norveçe götürür. Hele şimdi kış vardır orda karlar üstünde kuzey ışıklarını izlemek çok harika olurdu. Gündüz ise orman kedilerini ziyaret etmek.