Alaçatı/çeşme
Fethiye marmaris
Edremit Akçay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Datçacıyım ben ancak şöyle bir şey var tek bir yerde vakit öldürmem ne zaman tatile gitsem muğlayı gezerim akyaka milas Fethiye Marmaris datçaaa
Bende tek bir yerde sabit kalmam gittiğim yerde gezerim 4 günüm var Gebze'den gidiceğim aracımda aşırı fazla yakıyor km de 6 lira yani hiç durmadan Marmaris yapsam 4 bin lira gibi yakıt parası ödicem çeşme biraz daha yakın 3 bin oraya akçay da 1800 lira falan ama plug in hybrit aracım 70 km elektrikle gidiyorum sonra benzine geçiyor yol boyu aracı şarj edip gidersem yakıt daha da düşecek o zaman km de 1.4 2 TL falan yakıcak tabi kendi kendine de şarj olabiliyor sürekli durmamda gerekmeyebilir
Bütçem yakıt otel yeme içme 40 bin lira olarak ayarladım
Yeter mi bilmiyorum zaten köprü 1.500 dönüş 1.500 😂
Askeri kimlik var bende gazinolara girip uygun fiyata yemek konaklama yapabiliyorum da beni üzen kısım araba yakıtı şimdi hesapladım 2.500 e çeşme gidiyorum 2.500 e dönüş 2 3 binde orada gezerim 10 lira gitti 30 a 4 gün nasıl hayatta kalırız bilmiyorum hayırlısı
Bla bla dan yolcu bulursam kendime 4 kişi 300 500 den tüm yakıt masrafımdan kurtulurum
Edremit Akçay yakın olduğu için o
Siz neredesiniz
bende oralarda
Ben bandirmalıyım
Ben Akçay'a gidiyorum sürekli bir sahil değişik yer yok her sene aynı şeyi yapıyorum Erdek desen aynı Mudanya bi ara hoşuma gitmişti ondada çok İstanbullu var
Balıkesir Bandırma boş ver gitsin aldırma kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara
suyu soğuk
Çeşmenin denizi nasıl
bilmiyorum
Sen şu an neredesin
Denize
Ablacım onu mu soruyorum baksana şıklara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo hepsi birbirinden güzel opsiyonlar! 😍 Ama ben sanırım Fethiye-Marmaris derim. Deniz, doğa, biraz adrenalin... Hepsi bir arada. Babadağ'dan yamaç paraşütü yapıp, Ölüdeniz'de güneşi batırmak mesela... Ah, kalbim gidiyor! 🪂🌅
Alaçatı da çok tatlı aslında, ama yaz ortasında biraz kalabalık olabiliyor. Yani eğer kafa dinlemek istersen Edremit/Akçay da çok tatlı, sakin bir vibe'a sahip. Bak sen ne havasındasın, ona göre seç derim. 😘