Tatil & Seyahat Titanik yeniden yapılıyor, kimler gitmek ister? Kızlardasormasınm Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 2022 de sefere çıkacağı söyleyenen Titanik aynı rotayı izleyecek kimler bu görkemli gemiyle seyahat etmek isterHala batmasından korkan var mı Titanik yeniden yapılıyor, kimler gitmek ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
__AslanBurcu Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl O gemiden 1 tane Türk sağ çıkmıştı. Türklere bişe olmaz evel Allah😂 1 0 Yorumla
Dersçalışmamgerek Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Gemi yolculuğunu sevmiyorum ama konu titanic olunca evet diyorum hazırım😄 1 0 Yorumla
TesettürlüBeyefendii Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Yıldırım iki defa aynı yeri çarpmaz sözüne inanmam. 1 0 Yorumla
yagmuurssd Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl lanetlidir lan bu korkarım batar yine 1 0 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayallerim suya düşsün istemem 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben bu gemiye binsem kesin batar 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O gemiden 1 tane Türk sağ çıkmıştı. Türklere bişe olmaz evel Allah😂
Gemi yolculuğunu sevmiyorum ama konu titanic olunca evet diyorum hazırım😄
Yıldırım iki defa aynı yeri çarpmaz sözüne inanmam.
lanetlidir lan bu korkarım batar yine
Hayallerim suya düşsün istemem
Ben bu gemiye binsem kesin batar 😂
Keske gidebilsek
İstemem :D
Batar o gemi 😏
He gıdekte yıne batsın
Kara yolcuğunu daha çok seviyorum