ilk defa sevgilimle uludağa gideceğiz, normalde kar kış sevmem fakat kayak yapmayı denemek istiyorum. Kıyafet açısından da bilgim yok. Büyük ihtimal kiralarım fakat snowboard değil de diğer iki ayaklı olan kayak takımı için de ayrı bot mu kiralanıyor? Benim normal kar yağmur botum var fakat o kayak takımına uyumlu mu olması lazım? Ve diğer genel önerilerinizi de bekliyorum yiyecek icecek fiyatları öneri kafeler vs :)
Güncellemeler:
2 gü
...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03Aa bilmiyordum, yani başkasının giydiği botu giymek benim için sıkıntı da o yüzden , bot kiralanmasa olmuyor mu yani :/ 60₺ gibi bi fiyatı varmış bot da içine dahil mi o zaman
Botların alt kısımlarında kayak takımına geçen bir parça var ve bileği sağlam tutmak için sabitkeyici özelliği var. Yani sıradan botlar değiller. Başkası giymiş olsada sprey gibi bir şey sıkıyorlar dezenfektan görevi görüyordur. Çekineceğiniz bir şey yok.
Anladım doğru bilek kırılması incinmesini de önlüyordur doğal olarak. Fiyata dahil mi oluyor pekii yoksa ekstra ücretli mi oluyor
Dahil. Ege Akdeniz falan mı kar, kayak baya uzaksınız
Marmara İstanbul :) dediğim gibi kar kış hiç sevmem yaz insanıyım ana sıkıntıdan buna merak saldım hiç deneyimim olmadığı için de bilmiyorum
Çok keyifli ve yorucu bir spor. Keyif alacağınızı düşünüyorum. Lar sapanı nasıl yapılır videolarını izlemeye başlarsanız faydalı olur :)
Önerinizi dikkate alacagım teşekkür ediyorum 🙏🏻
İyi eğlenceler.
Mizahhşöörrr
Bikini giydin mi hiç