Eğer bu merdiveni tırmanmam için yukarıda bir şey olması gerekiyorsa, beni gerçekten motive edecek bir şey olmalı. Belki de sevdiklerimin gururlu bakışları, hedeflerime ulaşmanın mutluluğu ya da hayatımda başarmak istediğim önemli bir şey... 1 milyon dolar kulağa güzel geliyor ama içtenlikle söylemem gerekirse, manevi bir tatmin ya da bir başarı duygusu benim için daha değerli olur.
Bu merdiveni tırmanmam için yukarıda ne olması gerektiğini düşündüğümde, içimde bir motivasyon, bir anlam ararım. Zirvede huzur olmalı, beni bekleyen bir dinginlik, sanki oraya çıktığımda tüm kaygılarımın, yorgunluklarımın son bulacağı bir yer Ya da belki orada bir hayalim var, uzun zamandır ulaşmak istediğim bir hedef. Belki o tepenin ardında sevdiğim biri vardır, belki sadece kendime kanıtlamak istediğim bir şey. O anı yaşamak, o başarı hissini tatmak… İşte o yukarıya tırmanmam için en büyük nedenler bunlar olurdu. Zirveye çıktığımda sadece manzarayı değil, kendi iç dünyamı da daha geniş bir perspektiften görmek için...
Çok sevdiğim bir kişinin, merdivenin çıkış noktasında yer almış olması veya ölüm tehlikesi altında olması.. Bunun dışında benim için hazırlanan bir sürpriz varsa o yol üzerinde o esnada korkumu ikinci plana alarak çıkmayı göze alabilirim..
hayalimdeki meslek olabilirdi fakat sonunda bir şey olmasa da tırmanırdım yapmadığım şey değil dağa çıkmayı seviyorum bir de yanımda sevdiğim biri varsa ben okeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Eğer bu merdiveni tırmanmam için yukarıda bir şey olması gerekiyorsa, beni gerçekten motive edecek bir şey olmalı. Belki de sevdiklerimin gururlu bakışları, hedeflerime ulaşmanın mutluluğu ya da hayatımda başarmak istediğim önemli bir şey... 1 milyon dolar kulağa güzel geliyor ama içtenlikle söylemem gerekirse, manevi bir tatmin ya da bir başarı duygusu benim için daha değerli olur.
Kimse için tırmanmam bencilim ben solunumum kıymetli.😅
😃
Yukarıya çıktığım an 15 kg vermek garantiliyse çıkarım 😂
Net😃
Ne olursa olsun umrumda olmaz. İstemiyorsam o merdevini bana hiçbir kuvvet tırmandıramaz. Keyfim isterse o merdivenleri çıkarım.
Meleklerim ve sevdiğim adamın olması yeterli..
Değerli bir başarı olsun kâfi, o başarı için tırmanılır ve buna değer 😎✌️
Sevgilim ve eşim olması gerekiyor.
5 litrelik Chivas Regal olursa of mis
Hiçbir seçenek bunu göze almama yetmiyor :))
Bu merdiveni tırmanmam için yukarıda ne olması gerektiğini düşündüğümde, içimde bir motivasyon, bir anlam ararım. Zirvede huzur olmalı, beni bekleyen bir dinginlik, sanki oraya çıktığımda tüm kaygılarımın, yorgunluklarımın son bulacağı bir yer Ya da belki orada bir hayalim var, uzun zamandır ulaşmak istediğim bir hedef. Belki o tepenin ardında sevdiğim biri vardır, belki sadece kendime kanıtlamak istediğim bir şey. O anı yaşamak, o başarı hissini tatmak… İşte o yukarıya tırmanmam için en büyük nedenler bunlar olurdu. Zirveye çıktığımda sadece manzarayı değil, kendi iç dünyamı da daha geniş bir perspektiften görmek için...
Çok sevdiğim bir kişinin, merdivenin çıkış noktasında yer almış olması veya ölüm tehlikesi altında olması.. Bunun dışında benim için hazırlanan bir sürpriz varsa o yol üzerinde o esnada korkumu ikinci plana alarak çıkmayı göze alabilirim..
Bir şey olmasına gerek yok. Hedef hedeftir. Ben tırmanırım.
Bende severim
Marlyn monreo
Ama dur o öbür taraftaydı dimi😬
Cvp veriyorum baklava 😀
😃
Yemek tuvalet, asansor veya asagi guvenli inis icin bir arac
Para da olabilir bak ama once bunlar olsun. Bunlar yoksa cikmam :d
😃
Tayyip Erdoganin ölme ihtimali
hayalimdeki meslek olabilirdi fakat sonunda bir şey olmasa da tırmanırdım yapmadığım şey değil dağa çıkmayı seviyorum bir de yanımda sevdiğim biri varsa ben okeyim
Bayrak. O bayrağı görünce ben bir hırs yaparım. Oraya kadar çıkmak bile haz verir. Canım Türk bayrağım 🇹🇷💜.
Valla sevmediğim birisini gösterip ama o çıktı demeleri yeter bana " o m*l yaptıysa bende yaparım aklıyla çıkarım shksmxjxk
Sonunda huzur olsun evereste 3 kez tırmanıre tırmanır inerim
Bir şey olmasına gerek yok, benzer şekilde bir çok yere gezme görme maksadıyla çıktım : ))
bir şey olmasına gerek yok tırmanırım otururum oraya elimde bir çay ohhh mis
hic bisey olmasada cikardim sirf oradaki manzaranin tadini ckarmak icin :)
sevdiklerim olsa yeterli ha birde çikolata olursa mükemmel olur ahahshdhdh
Beni motive edicek pek bişey yoktur degmez bacaklarım kıymetli benim
Range Rover Siyah 🖤
ya da o miktarlarda para 💶💸 😀
Bilmediğim ve bilmek için can attığım bi not. Merak duygusundan başka hiçbir şey çıkarmaz beni oraya
Fotoğrafını çekeceğim müthiş bir manazara ve kurulu bi sofra 😍 galiba açım 😅😄
Yukarıda peygamber otursun ben yine tırmanmam o kadar merdiveni valla
Haiku merdivenleri ise hiçbir şey istemiyorum 😻😻
Manzarası için çıkarım zaten bizim eve çıkarken de bu kadar merdiven çıkıyorum ben alışkınım 😂
Bir şeyin olmasına gerek yok. Yapamazsın demeleri yeterli.
Mümkünse hiçbir şey olmasın çıkamam o merdiveni
Hayatımın aşkının orada olması gerekiyor hshs veya altın 😃
Manzara varsa tırmanırım ama iyi bir deniz manzarası olacak
Keyfine bile tirmanmak isterdim, bir seyler elde etmeme gerek yok.
Hiçbişey. Mümkün değil tırmanmam. Ne varsa yukarıda gelsin aşağıya. 🥱😴
Bazen hiçbir şey olmasa bile insanın aklında kalmaz. Düşününce pişmanlığını yaşamaz.
para dolu sandık 😂 şaka şaka sevdiklerim ama birinci dereceden
Yukarıyı bilmem ama yanımda onunla vakit geçirmekten çok keyif aldığım birinin olması şart
Arkadaşlardan biri ‘ burayı çıkamayana merdivenler girsin ‘ dese bütün agalar çıkarız buraya 😂
10 kilo kırmızı et, kurulu bir mangal ve rakı olması gerekir.
Para veya altın olabilir.😃
Mantıklı 😃
Cevabım az çok tahmin edilebilir gibi
E tabi
Kavurma pilav olması lazım
Manzarası güzel olsun yeter 😀
manzara olması yeterli
Sevgilim ailem filan olmalı.
sadece oğlum için : )
Sevdiklerim olsa yeter
Yolun sonu olduğunu bilmek belki
Allah katına çıkmış olmam gerekiyor şuraya bak
Kendimin en iyi hali olsa tırmanırım
Bana yararı olan mükemmel bir şey olmalı.
Hazine olsa bile tırmanmam oraya net
Annem olursa anca
Kızımın orada olması yeter
Dondurma falan olabilir sanırsam
Bir adet karı 😂😂 şaka şaka
Yukarıda eğlence falan olması gerekiyor
Sebepsizce de tırmanabilirim