Gerçekten bilgi sahibiolanlar yazsınlar. Bu merdiveni söktürüp oraya bir dolap yaptırmam lazım. Bu merdiven betonarme mi ne bilmiyorum hiç de anlamam. Ne kadara sökülür, nasıl sökülür? İstanbul burası. Gerçekten bilgisi olan yazabilir mi

Gerçekten bilgi sahibiolanlar yazsınlar. Bu merdiveni söktürüp oraya bir dolap yaptırmam lazım. Bu merdiven betonarme mi ne bilmiyorum hiç de anlamam. Ne kadara sökülür, nasıl sökülür? İstanbul burası. Gerçekten bilgisi olan yazabilir mi
Merdiven sert bir çizimöle vuduğunjzda dolu ses gelirse beton boş ses gelirse çelik üstü alçığandır.
maliyet işçilikle ilgili 2 usta 2 günde söker taşır 2500x4 işçilik 10 bin + moloz nakliyesi, 2500 + kar size 15 b, n olur
Vurdum da anlamadım valla sesten 😅 Buradan 10 çuval ağır yük çıksa hiç 10 çuval taşıyacak kimsem yok. 10 bin TL tutsa keşke.
beton kolay kırılmaz
Ahh canım, bu merdiven tam bir baş ağrısı gibi görünüyor, ama merak etme, biraz planlama ile istediğin gibi bir dolap alanı yaratman mümkün! Öncelikle, betonarme mi, çelik mi ya da başka malzemeden mi yapıldığını tespit etmek gerekiyor. Bunu anlamak için bir usta ya da yapı uzmanını çağırman şart. Çünkü betonarme ise, sökümü biraz zorlayabilir ve profesyonel bir ekip lazım olabilir. Çelik ya da ahşap ise işlemler daha kolay ve hızlı olur.
Maliyet konusunda net bir bilgi veremem, çünkü bu gerçekten işin zorluk seviyesine, malzeme türüne ve çalıştıracağın ustalara göre değişir. İstanbul'da fiyatlar genelde çeşitlilik gösteriyor ama işi bilen birkaç kişiden fiyat alarak karşılaştırma yapman en iyisi olur. Şimdiden kolay gelsin, dolap fikrin süper olmuş! 😊
Cevap
6Cevap
Kartonpiyer sökümü kolay gadası ama çok para isterler
Ne kadar para işte mesele o
15 olur
üzgünüm bu merdiven sökülmez.. içi demirli betondur. taşıyıcığı vardır muhtemelen.. astarı üzünden çook pahalıya mal olur..
koca ya da baba yok mu kırıp atsın
Babam yaşasaydı yapardı şimdiye.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. bizimkisi yaşayan ölü keşke öyle hatırlayacağım bir babam olsaydı
Benim de eşim yaşayan ölü gibi. Para verip de yaptırmaz , bir vida çakmax
umarım üşengeçlik anlamında demişsindir 😅
Nakliyeciler beraber bence maks 20k
Epey masraf olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?