Tatil & Seyahat 1 ay Uludağ'dan selam.❄️ Kayak yapmaya gidecekler kimler⛷️? Ben1Ceren Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Çok güzel kar yağıyorrBuraya kiminle gitmek istersiniz? Uludağ'dan selam.❄️ Kayak yapmaya gidecekler kimler⛷️? Cevap Yaz 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Delikanlisback Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Jura hotelden aşağı da kırmızı montlu biri görürsen o benimdir :D İyi tatiller, keyifli düşüşleerr 1 1 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Hahahha çok teşekkür ederim. 🤣 sana da iyi tatiller Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 4b cevap paylaştı. İyi tatiller dilerim ama ben gitmiyorum maalesef ama gütmek isterdim 1 1 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Teşekkür ederim. Bir gün gitmeni öneririm ama.
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 33% 1 ay Kaz Dağlarından Selam ben Termal ve SPA seçtim :) 1 2 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Oo oralarda güzel seçim Yorumla qolokisP 1 ay Evet - Çevreden Tavsiye almak isteyen varsa danışabilir Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 ay Kış tatili hiç yapmadım kayak falan bilmem ilgimi çekmedi karda yürümek kafi bana😂 1 1 Yorumla Ben1Ceren 1 ay 😆 Yorumla
dokuzkolluahtapot Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Ilgaz'dan selam :) 2 4 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Ooo Aleyküm Selam 😆 Yorumla dokuzkolluahtapot 1 ay Snowboard mı yapıyorsun kayak mı? Yorumla Ben1Ceren 1 ay Kayak Yorumla Green_mile_devi 1 ay Aaa memleketim😍 yazın bile çok güzel orası; Ilgaz Milli Parkı içinde yazın 1 hafta TSK kış sporları merkezinde kalmıştık 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay 8 buçuk senedir Bursa'da yaşıyorum, bir kez uludağa kayağa gitmedim :D 1 1 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Hahhaha o da iyimiş 😆 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 442 cevap paylaştı. Gidecek hatun olsa gitmezdim. Olmadığı için gittim 1 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 98% 1 ay Kartepede aynı çok fazla yağmamış boşa gel git yaptım 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Dün buradaydık arkadaşlarla. 1 1 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Aa ne güzel Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% 1 ay gidecek birisim yok :d 1 8 Yorumla Ben1Ceren 1 ay :d olsun tek de gidersin Yorumla Taciiiii 1 ay bana uzak kalıyor ya şimdi bostancıdan nasıl gidicem bursaya :d Yorumla Ben1Ceren 1 ay Bende Maltepe'den gittim oraya :D Yorumla Taciiiii 1 ay aa yakındasın ama sende araç vardır 😄 ben de bisiklet var 🙃🙃 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Bisikletle 3-4 güne varırsın ya şimdiden başla bence 😆 Yorumla Taciiiii 1 ay Burdan kadıköy'ye geçip budo'ya binince 2 saat'e Bursa'dayım karşıla beni😄 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Hahah tamam Yorumla Taciiiii 1 ay anlaştık 🙃🙃 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Tanidiklarimdan kimle gitsem acaba🤔 1 4 Yorumla Ben1Ceren 1 ay 🤔 Yorumla Derinhayel 1 ay Öylesine dedim ve kayak hiç bilmiyorum hiç kayak yapmadim Yorumla Ben1Ceren 1 ay Yapmak kolay ya. Eğitim veriyorlar zaten. Yorumla Derinhayel 1 ay Hım Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eic 50% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 2,2b cevap paylaştı. Angarada az kaldı yağacak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bende Uludağdayım seni göremedim 😂 1 7 Yorumla Ben1Ceren 1 ay 😆Astronot gibi şeyler giydiğim için görmemiş olabilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 ay Niye herkese yorum yapıyorsun da bana yapmıyorsun:D Yorumla Ben1Ceren 1 ay Yaptım yorumu tam sen yazdın Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sana neden mesaj atılmıyor bayan astronot Yorumla Ben1Ceren 1 ay Atılıyor Yorumla Cevap sahibi 1 ay Pardon benim level yetmiyormuş yeni üye oldum da ben 😀 Rica etsem sen atar mısınn Yorumla Ben1Ceren 1 ay 👍 Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aleyküm selam 1 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 ay Düşünmüyorum, iyi tatiller 0 2 Yorumla Ben1Ceren 1 ay Teşekkürler Yorumla _Versace_ 1 ay Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Seninle olabilir 0 2 Yorumla Ben1Ceren 1 ay 😕 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gelmiyorum o vakit Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Jura hotelden aşağı da kırmızı montlu biri görürsen o benimdir :D İyi tatiller, keyifli düşüşleerr
Hahahha çok teşekkür ederim. 🤣 sana da iyi tatiller
İyi tatiller dilerim ama ben gitmiyorum maalesef ama gütmek isterdim
Teşekkür ederim. Bir gün gitmeni öneririm ama.
Kaz Dağlarından Selam ben Termal ve SPA seçtim :)
Oo oralarda güzel seçim
Evet - Çevreden Tavsiye almak isteyen varsa danışabilir
Kış tatili hiç yapmadım kayak falan bilmem ilgimi çekmedi karda yürümek kafi bana😂
😆
Ilgaz'dan selam :)
Ooo Aleyküm Selam 😆
Snowboard mı yapıyorsun kayak mı?
Kayak
Aaa memleketim😍 yazın bile çok güzel orası; Ilgaz Milli Parkı içinde yazın 1 hafta TSK kış sporları merkezinde kalmıştık 😊
8 buçuk senedir Bursa'da yaşıyorum, bir kez uludağa kayağa gitmedim :D
Hahhaha o da iyimiş 😆
Gidecek hatun olsa gitmezdim. Olmadığı için gittim
Kartepede aynı çok fazla yağmamış boşa gel git yaptım
Dün buradaydık arkadaşlarla.
Aa ne güzel
gidecek birisim yok :d
:d olsun tek de gidersin
bana uzak kalıyor ya şimdi bostancıdan nasıl gidicem bursaya :d
Bende Maltepe'den gittim oraya :D
aa yakındasın ama sende araç vardır 😄 ben de bisiklet var 🙃🙃
Bisikletle 3-4 güne varırsın ya şimdiden başla bence 😆
Burdan kadıköy'ye geçip budo'ya binince 2 saat'e Bursa'dayım karşıla beni😄
Hahah tamam
anlaştık 🙃🙃
Tanidiklarimdan kimle gitsem acaba🤔
🤔
Öylesine dedim ve kayak hiç bilmiyorum hiç kayak yapmadim
Yapmak kolay ya. Eğitim veriyorlar zaten.
Hım
Angarada az kaldı yağacak
Ceren 🤔
🤔
Kaydım ben iyi kayışlar sizede sjsks
Bende Uludağdayım seni göremedim 😂
😆Astronot gibi şeyler giydiğim için görmemiş olabilirsin
Niye herkese yorum yapıyorsun da bana yapmıyorsun:D
Yaptım yorumu tam sen yazdın
Sana neden mesaj atılmıyor bayan astronot
Atılıyor
Pardon benim level yetmiyormuş yeni üye oldum da ben 😀 Rica etsem sen atar mısınn
👍
karı gördüm kaydim kaymaz olaydim D
İyi tatiller
Teşekkürler
Aleyküm selam
Düşünmüyorum, iyi tatiller
Teşekkürler
Rica ederim
Seninle olabilir
😕
Gelmiyorum o vakit