Gittiğin yeri özel kılacak şeyler yaparak. Daha doğrusu hatırlanması için orada basit ama akılda kalıcı şeyler yaparsan. Örnek, gittiğin yerde rafting, paraşüt benzeri aktivite yapılabilecek alanlar var ise, deneyimlersin ve anı olarak oraya yapışır
Öncelikle her anı sosyal medyada paylaşacam diye anı kaçırmayacaksın anı yaşayan olacaksın sonra bir, kaç hatıra eşya alacaksın.
kendini soyutlayıp ortamın keyfini çıkartarak. elinde kamera telefonla her anı resimlemeye çalışanlara acıyorum. o anı hafızada hapsetmek daha önemli. bir de hatıra ürünler alınabilir. magnet gibi kıyafet aksesuar gibi
Cevap
14Cevap
tatilde nasıl bir anı biriktirilir çok güzel bir soru bence yanında sevgilin veya karın ya da kocan varsa seks fantazisi biriktirilir
Hollandali, Rus, Ukrayna, Ingiliz, Alman hatta Fransiz belki Japonda bunlardan guzel. kizlardan ince Panty lerini biriktirmek güzel 😂😂😂😂😂
Hafızaya yaşadığı güzel tatil günlerini kazıyarak... anılar biriktirmeli insan..
Güzel şeyler yaparak gezerek eğlenerek aktivite bularak yani anin tadını çıkararak
Tatilden hiç bir ürün almıyorum. Hepsini hafızamda öylece saklıyorum.
Küçük hediyelik eşyalar ve bol bol resim çekinmek önemli olan beynindeki anılar bence
Bence bana göre tatile ya tek ya da sevgilin, dostun ve sevgilisi yani dörtlü gideceksin ve ondan sonrası carpe diem
Bakarken fıldır fıldır gezerdim annemle vs simdi evlendim valla tatil göremedim daha daha da göremem gibime geliyor
seninle olan her anı güzeldir nirhamm
Bol bol resim çekilerek
Küçük taşınabilir hatıralar olabilir.
Küçük hediyelik eşyalar.
yeni fantazilerle ;)
Fotoğraf çek sürekli sjjskdkwkakaö
Fotoğraf çekerek bence.
Gittiğin yerlerden küçük hediyelik eşyalar alarak
Beynine yazarak
söyleyemem ayıp olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?