Hiç arkadaşım kalmadı desem yeridir tatil günlerinde sıkılıyorum sürekli yalnız geziyorum. Özellikle hayatım çok güzel diyenler sizler ne yapıyorsunuz? Zengin değilim ama iyi para kazanıyorum harcarim da yani sorun değil
Öncelikle dinlenirim. Sonra buluşacak kimse yoksa kendime meşgale bulurum. Youtube da takılırım sevdiğim dizileri izliyorum. Çıkıp dıları geziyorum avm falan. Genelde bi şeyler araştırıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hobi edin, kurslara git ordan kanka yap
Sen ne yapıyorsun bana onu söyle 😅
Ne hobisi ne kursuna gideyim?
Benim çok arkadaşım var ya. Bunalıyorum milletle uğraşmaktan yalnız kalmaya çalışıyorum ndjdjdjs
Demekki arkadaşın yok bunaliyorum diyorsun öyle benimde var. Sen ne yapıyorsun tatil günlerinde? Param pulum var yapacak birseyim yok 😐
Valla nişanlımdan yeni ayrıldım. Biraz kafa dinliyorum. Yenisinş bulunca onla gezerim😂 hani ne bekliyorsun anlamadım ki ahahahahah
Mesela tatil günündesin o günü nasıl eğlenceli ve güzel geçiriyorsun? Ne yapıyorsun ne yaşıyorsun da güzel oluyor?
Öncelikle dinlenirim. Sonra buluşacak kimse yoksa kendime meşgale bulurum. Youtube da takılırım sevdiğim dizileri izliyorum. Çıkıp dıları geziyorum avm falan. Genelde bi şeyler araştırıyorum
İşte ben bunları yaparken sıkılıyorum
Oyuna sar o zaman
Ama ben sosyallik istiyorum kişi olması lazım. Yoksa kendimi boşa yaşamış günü boşa heba etmiş gibi oluyorum
O zaman sevgili yapcan kanka
Cekingenim bu yaştan sonra da sevgili zor oluyor 😐 Bu sevgili olayını nasıl yapıyorlar onu bile unuttum
Kanka beğen ve çıkma teklif et 😂
Bu kadınlar erken evleniyor ya şimdi kendimizden 10 yaş küçük falan onlara mi bakayım bilemedim 😅
Kanka kadın bul evlen sen de o zaman snsnsj 10 yaş küçükle napacan daha çok sıkılırsın
İşte diyorum ki kadınlar erken evleniyor belirli yaşın üstü bekar kız olmuyor
Oluyor kanka çok var 😂 yarısı evliyse yarısı bekar. Ayrıca evlilik yaşı büyüdü ve çocuk sayısı düştü
Benim çevremde yok 25 yaşında bile bekar kadın yok