Tatil denen şey pahalı evet ama 1 aylık maaşı da yatırmak hiç de mantıklı değil :/ Tatili nasıl ucuza nasıl getirebiliriz?

Tatil denen şey pahalı evet ama 1 aylık maaşı da yatırmak hiç de mantıklı değil :/ Tatili nasıl ucuza nasıl getirebiliriz?

Denizli Pamukkale Karahayit ve de Laodikya antik kenti otellerimiz pahali gelirse pansiyonlarimiz var dort kisilik bir ailenin kalabilecegi pansiyonun gunlugu 60 lira zaten esnaflarimiz tok gozludur diger tatil beldeleriyle karistirmayin bir de merkeze 10 km uzaklikta bir mesafede aracla gelmenize gerek yok ulasim agimiz cok yaygin diger buyuk sehirlerdeki gibi metromuz ve otobusumuz yok her mahalleye her koye dolmuslarimiz kalkiyor gidiyor bir de pamukkale ile denizli arasinda kalan tarim arazilerini gormenizi siddetle tavsiye ederim cok verimli topraklar sonra Denizli son 10 yilda evrim gecirdi diyebilirim resmen sehir bir ressamin tablosundaki ince noktalar gibi didik didik islendi ve bastan asagi yenilendi duzenlendi halkimiz kulturlu ve zengindir buyuk tekstil carsilarimiz vardir daha ne duruyorsunuz hadi gelin
Ben her yıl fethıyeye gıderım orada gunluk kıralık dayalı doselı vılla ve evler mevcut 300 tl den baslar 700 -1000 tlye kadar cıkar ancak cok rahat ıkı aıle konaklar kısı basına vurursanız 100 tl bıle dusmez elektrık su vs masrafı evsahıbıne aıttır ve turkıyenın bence tatıl ıcın en cok alternatıfı olan ve nezıh yerıdır yeme ıcmeyıde artık butcenıze göre evde ya da dısarıda karsılarsınız. Benım ekonomık durumum ıyı olmasına ragmen 20 yıldızlıda olsa oatellerı asla sevmem bedava cagırsalarda kalmam kendı evım gıbı rahat rahat takılmayı sevdııgmden vılla kıralıyorum hep bence arkadas ya da ıkı aıle olursanız kesınlık ev tutmaktır
Akraba eş dost yazlığına gidilebilir... Ev masrafına katılırsın... En azından tatil için yer ücreti ödemezsin. Gerçi geçen senelerde yazlığa misafir kabul ediyordum. Denizden geliyorlar kumlu ayaklarla içeri giriyorlardı yine de ses etmiyordum yarandım mı no... O yüzden artık kimseyi kabul etmiyorum ya da Çadır kurmak kamp yapmakta olabilir
Kesinlikle eylül de git okullar açıldığı icin 1000 lik otelde geceligini 250 ye kaldigimi biliyorum bodrum gumbette. Eylul diye korkma ekim de bile gidenler var. Üstelik eylulde denizin en sicak oldugu aydir bodrumda da eylulde hava sicak oluyor
Neresi orası bizde gidelim çok pahalimi
Cevap
28Cevap
Kardeş ev kirala, mesela 1 haftalık 1.000 TL diyelim ya da villa kirala. Daha hesaplı.
Otelde vereceksin günlük kişi başı en az 300 TL.
Onun yerine villa ya da ev kirala.
Balıkesir civarı biraz daha uygun
Ev kiralamak otellerden daha pahalıya gelir genelde çünkü suya bile ücret verirsin yemek yapmak zorundasındır yemek masrafı var ve genelde havuzlı evler ama eğer 10 kişi villa tutulursa ucuza gelebilir çünkü masraf 10 a bölünür :)
@sımgeozden aynen kaç kişi ile gideceğine bağlı bir insanın. Diyelim 4 kişi gidiyor , villa nin haftalık kirası 1.500 olsa mesela daha uyguna gelir?
@sımgeozden ben hersene gıdıyorum fethıyeye dayalı doselı ultra lux havuzlu ev kırlaıyorum 350.400 tl bandında hıcbır seye karısmıyorum hele aıle olarak gıdılırse ev en mantıklı ve uygunudur fethıyede bu ıslerı profosyonel sekılde yaptıklarından oyle gelenı gıdenı gagalama mantıgı yoktur balıkersıre gırtmedım ama ufak yerleden sakınmak lazım
Güzel bir tatil için otellere gitmeye gerek yok. Ben tatilimi doğanın kendisinde yapıyorum, denize gidiyorum, ağaç eklyorum. Doğa bana en güzel tatili veriyor.
Kredi kartı kullananlara çok indirim mevcut, bir de temmuz da tatil yapacaksan aralıkta rezarvasyon yaptırman daha iyi.
Tanıdık birinin yazlığı varsa oraya gidilebilir. Bir tanıdigimizin Urlada yazlığı var mesela, kalıcak yer masrafı olmayınca çok iyi oluyor.
Motor ve kamp malzemeleri ile her rotada yapılır ❤️ günlük konaklama maliyetinle 1 günü doya doya yaşarsın. Yolda tanışacakların bonus 🥰😁
Turla gidebilir sin ya da pansiyon apart ev tutabilirsin
Bisiklet
Çadır
7 günlük boş vakit
500 TL para
Al sana tatil
Getiremezsin. Bizim ülkemizin ekonomisi düzelmedikçe getiremezsin tatili ucuza falan.
Erken rezervasyon ile çok uyguna bulunuyor ama şu an biraz geç tabi bunun için
Şişme havuz al doldur suyu iki kulaç at balkonda güneşlen
1 çadir bir kaç kamp malzemesi bir bilet 5 10 kuruş yolluk misss
Önce gideceğiniz bölgeyi seçin ve sonra da o bölgedeki uygulama otellerini arayın. Boş odaları varsa çok uyguna tatil yapabilirsiniz.
Birden fazla kişiyle tatil yapman paranın bölüşülöesi olduğu için cebe dost onun dışında
Daha ucuz şehirlerdede gayet güzel yerler var.
Ucuz tatil fırsatlarını yakalayarak😊
Evde yat dinlen. Boşver boşuna para verecen.
Al çadırını istediğin yerde kamp kur gez.
Kabatepe orman kampı mis gibi
Tatil yapabiliyor muyum sorsana
Bozcaadaya gidin ucuz bir yer
Guzelmi bozcu ada
Yahut bir köy evini kiralayarak.
Mersinde yapılır en ucuz ama hiç sevmem
En ucuzu ve eğlencelisi kamp yapmak
gümüldür sadece mayonu al denize gir mavi bayraklı
Kamp yaparak yapılır
Kamp olabilir.
Cadir alil kamp yapmaya gideksin sessiz sakin
Evde mesela?