Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunlar parayı Allah olarak görenlerin zihniyetidir. Para denilen şey kolay kazanılan bir şey değil 116 bin tl çok saçma bir rakam. Bizim milletimiz birilerini reklam haline getirip tıpkı bu sorudaki gibi haber haline getirip ilahlaştırmayı seviyor bu tarz tipleri. Bu bizim suçumuz. Bunlara prim veren cebine hiçbir şey yapmadan para sokan zihniyet biziz.
01 Yorumla- +1 yıl
Türk milletı anca bu mallara kazandırsın boş boş baksın bazen ıyı kı kurdum dıyorum a-m-k
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılçalışarak kazanıyorum diyor okay emekçiye hangi sektör olursa olsun saygım sonsuz da ürünleri de gayet pahalı. tamam kaliteliler fakat yine de Türkiye koşullarına göre oldukça tuzlu. yani madem halk için üretiyorsun, Türk kadınlarını kucaklıyorsun o zaman herkesin cebine uygun ürünleri en kaliteli şekillerde sunmaya çalış. bilmiyorum arkadaşlar benim mi düşünce şeklim hatalı ama ülkedeki gelir dağılımı berbat durumda ve zoruma gidiyor. kendim için değil çok şükür aç değilim açıkta değilim. faydalı işler yapıp yine de hakettiğimizi kazandığımız söylenemez. ama gerçekten sefil durumdaki insanlar için endişeleniyorum duyarsız kalamıyorum. ahmak olup hala bir şeyleri göremeyip görse de kabul etmeyip kör olmaya devam edenlere bile üzülüyorum. cehaletlerine üzülüyorum aslında üzülmemem gerek kendi eden bulur. ülkede fakir olan çok fakir zengin olan da çok zengin ama bu kadar fazla fark olmamalı. keşke zenginler bu paraları "sürekli" yardım için harcasalar. ya da bu denli paha bir çilmese şarkıcıya, topçuya, popçuya, oyuncuya. gerçekten hakeden hakettiğini alsa, marka bedeli olmasa bu denli. bilim insanları, emekçiler, eğitimciler kazansa artık, keşke devran dönse cidden. robin hood olasım gelmiyor değil jksnkjds
00 Yorumla
- Tatil & Seyahat konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılBütçem elverse de öyle bir harcama asla yapmam kolay kazanan kolay harcar demişler. Ülkemin insanın çok büyük bir bölümü o paraları kolay kazanamıyor alın teri var her kuruşunda hele ki bu devirde böyle çılgın harcamalar asla doğru değil böyle yapanların sonraki halleri tarihin tozlu sayfalarında var. Herkesin kazandığı kadar bir tatil bütçesi var bir çoğu da daha akıllı tatil bütçeleri yapıyor unutmayalım tatilinizi ucuza getirmenin bin bir yolu var...
305 Yorumla- +1 yıl
Oğlum dedene mi yazdırdın yorumu 😂😂
- +1 yıl
Bu çocuk benim düşüncelerimi nasıl bilebiliyor 🤔🤯
- +1 yıl
Tatilinizi ucuza getirmenin yolu trivagoooo
- +1 yıl
Türk milletı anca bu mallara kazandırsın boş boş baksın bazen ıyı kı kurdum dıyorum a-m-k
Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. 3000 ₺. 200 ₺ akaryakıt, yol molasında yeme-içme, geri kalanı konaklama ve ufak tefek atıştırmalık masrafları. 3 kişilik ailenin tatil bütçesidir. Kendi aracımızla gideriz. (2 sene önceki veri) Şimdi Korona yüzünden gidecek halimiz yok. Tek başıma İzmir'e gitmeyi düşünüyorum; ama 1200 ₺ yeterli mi kararsızım. Yakıt fazla gidecek gibi geliyor. Otobüslere güven sıfır, Eskişehir'den uçak kalkmıyor ve tren 12 saatte götürüyor.
02 Yorumla- +1 yıl
O parayla oluyor mu cidden?
- +1 yıl
@cigdemygzr Oluyor, neden olmasın ki? Motelde kalıyoruz. Pansiyonda da kalmayı düşünmüştük bu sene; ama Korona iptal ettirdi. 2 veya 3 yıldızlı otelde kalacak olsak, 7 bin ₺'yi aşar. 5 yıldızlı otelde kalacak olsam, 25 bin ₺'yi mecburen taşımak zorunda mıyım? Aynı arabamın değeri kadar para! (3 yıldır sabit fiyatta ve ne yükseltebiliyoruz ne de düşürebiliyoruz. 3 yıl önceki fiyatı taşıyor. Krizden etkilenmeyen tek araba!)
(Eskişehir'den Erdek'e gidip geliyoruz. 300 km'lik yolda arabam 110 ₺ LPG yakıyor. Araba çalışıp motoru ısınıncaya kadar en fazla 2 lt benzin yakar. Uzak ile gidecek olsak, en fazla 300 ₺ LPG yakar ve 4 depoya denk geliyor.)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
115Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİNSANLIKTAN nasibini almayıp bir de yaptıkları show ve gösterişlerle İNSANLIĞIN DOĞASINI bozmaya çalışan şu 2 AYAKLI HAYVANLAR hakkında soru sormaktan bir vazgeçin artık 😠
Onların bu durumunu gören çoğu MAL, aklınca herkeste bu imkanın var olabildiğini sanıyor, beklentiler artıyor, doğal olarak karşılanamadığı için de tabi huzur bulunamıyor...
Taraflar anlaşamıyor, geçinemiyor...
Hayal edilen ZENGİN, VARLIKLI aday bulunamıyor.
Sonra bu da oldu sana :
"BİR DÜRÜST ADAY ÇIKMADI"
Ha haa emin ol sende bir SORUN yok, hiç çıkmadı fck! 😠20 Yorumla
+1 yılKesinlikle yapmazdım zengin de olsam ucuz yollarla yapardım bir şekilde. Para gerçekten yanlış kişilerin elinde halkın büyük bir bölümü sefalet içindeyken halka hiçbir şey kazandırmamış insanların halktan kazanıp böyle çarçur etmesiyse gerçekten çok yazık
30 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç Tatil yapmadım, tatile gitmek de istemedim. Onlar bu dünyada cenneti yaşasın, biz ahireti bekliyoruz. 4 çocuklu bir ailenin tek kızıyım , asla ne para isterm nede böyle harcama yapacak yer. Evimde ailemle yaptığım mangal keyfini, hiçbir şeye değişmem.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dışardan meyve sebze alınca Bakan'a sormuşlardı ya. O da cevap olarak : Para var ki alıyoruz "demişti.
Paraları var ki 116 bin tl jet kiralıyor. Soruna gelince bütçe demişsin de bu süreçte gerek parasal olarak gerek virüs tehlikesi yüzünden ne bütçe var insanlar da ne de tatil yapacak keyif. yani bütçe yok.10 Yorumla116 BİN TL jete verebilecek kadar zengin olsaydım, jet kiralıyıp Bodrum'a gitmezdim. O parayla Güney Amerika'ya giderdim.
ya da az bir miktarıyla mütevazi bir tatil yapıp, geri kalanıyla çocuk okuturdum ya da yaralı ve hasta sokak hayvanlarını tedavi ettirirdim.
Yaptıkları şey resmen görgüsüzlük.00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılŞu tarz insanlara prim yaptırıp sonra gündemde kalmasını sağlayan insanlar ve onların bir telefon bir tablet çekilişinde takip ettirilmek adına oyunlar oynanan ülkemdeki ülkemin zavallı insanları sayesinde bunlar bu hayatı yaşıyolar
Bizede böyle sorulara cvp vermek düşüyo
Aklını erken kullanan yol alır döl alır ev alır araba alır kısaca zengin olur !
Aklını hiç kullanmayanda babaeskiyi alır oturur...00 Yorumla
+1 yılSonra bunlar sosyal medyadan "fakir" edebiyatı yapıp, duygusal emojilerle bizi kandırmaya çalışırlar.
Zengin düşmanı değilim ama görgüsüzlüğe ve bunu gözümüze sokmalarına tahamül edemiyorum.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte cinsiyet değiştirip, bakın cinsiyetimi değiştim ama neler kazanıyorum neler demeye getiriyorlar. Allah kahretsin ki gençlere kötü örnek oluyorlar. Farkındaysanız cinsiyet değiştirenler paraya para demiyor.
Peki bu cinsiyet değiştirenlerle arkadaşlık etmek için çabalayanlara ne demeli, Demet Akalın mesela. O çok seviyor ve toplumla çok paylaşıyor inşaallah oğlu olur onlar gibi olur10 Yorumla
+1 yılBinlerce üniversite mezunu açken, milyonlarca asgari ücretli açken; bunların bu kadar lüks yaşamasını aklım almıyor.
Bu düzenin teee gelmişini geçmişini...
Adaletini seveyim dünya.20 Yorumla
+1 yılÇok zenginsindir, fazla paran vardır tamam.
Çok sevdiğin bir kızla anı geçirmek istiyorsundur oda tamam.
Ama daha önceden erkek iken cinsiyet değiştirmiş bir dönmeyle aynı uçakta uçmak için 116 bin tl vermek de, ... :D :D016 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Shazam6 Ha şuna açıklık getirelim. Kimse keyif için cinsiyet değiştirmiyor diyorsun. Rabbimiz zaten bizi sınav etmek için göndermedi mi bu dünyaya? Neymiş, keyif için cinsiyet değiştirmiyormuş, ben yemem kardeşim bunu. Ne olarak doğduysan öyle öl,
Erkek olmanın da kadın olmanın da zorlukları var.
Selin Ciğerci bildiğimiz DÖNME, erkek mi kadın mı olduğu belli olmayan tuhaf travestimsi yaratık mı diyorum sanki. Dönme diyorum işte, cinsiyetini değiştiriyorsa eleştiriye de açık olacak eleştiri duymaya alışacak.
Hassasiyet gösterilmesi gereken çok farklı konular var bu ülkede ayrıca, bu değil yani
- +1 yıl
Türkiye için söylüyorum, türk değilsen onu bilemem.
- +1 yıl
Trans diyebilirsin dönme yerine selin cigerciyi bilmem ameliyatla kadin olmus birisine trans kadin dersin Türküm yanlis bedende dogmasi onun sucu mu cocukluktan beri hisleri kadin gibi oluyor o kisilerin bu bir ozenme vs degil zaten kadin gibi dusunuyorlar kadin gibi davraniyor erkeklerden hoslaniyorlar bu keyif icin cinsiyet degismek degil kimse toplum tarafindan dislanmayi öldurulmeyi istemez ha secim olarak yapani bilmem ben dogustan kadin olanlardan bahsediyorum boyle bir sey varsa tabi ki bunu kullanip ameliyat olabilir hakkıdir.
- +1 yıl
@Shazam6 O rabbimizin bize bir sınavı oluyor işte, o hisler. Problemi varsa doktora gidecek, tövbe edecek;cinsiyet değiştirip de yanlış cinsiyet olarak dünyaya gelmişim diye sövmeyecek.
Cinsiyet değiştirip de çocuk sahibi olabilen gördün mü, ben hiç görmedim duymadım:Demekki doğal birşey değil, zaten doğal olması da imkansız. - +1 yıl
@Shazam6 İstisnalar kaideyi bozmaz.
Normal insanların çocuk sahibi olmasıyla dönmelerin çocuk sahibi olma ihtimalini hangi ülkede karşılaştırırsan karşılaştır sana totolarıyla gülerler.
Yapay embriyo bulunmuş, anca öyle çocuk sahibi olunur belki bir ihtimal (dönmeler için)
Sende dönmelik mi var, yoksa çok mu hassassın? - +1 yıl
@Shazam6 İnsan değiller demiyorum.
Sadece 116 bin tlyi bu kız için harcamak trajikomik dedim :D.
Yoksa onlar da insan.
Mevlana Celaleddin Rumi Hazretleri bile ne olursan ol genede gel demiş.
İnsan ayırt edilmez eyvaallah, fakat 116 bin tlye böyle biriyle kalmak komik geldi biraz o kadar :D.
O paraya rus kızlarından avrupa kızlarından harem kurup o haremle 1 hafta yaşar insan ne bileyim :D
+1 yıl20 TL gibi bir bütçem var o bütçemle de bakkala gidiyorum
30 Yorumla
+1 yılO kadar parayı tatil için harcayacağına yardım yapsaydı keşke. Binlerce aile 1000 tl destek icin çırpındı aylarca. Ne diyeyim vicdanı rahatsa bizi ilgilendirmez kendi hayatı.
10 YorumlaHaram zıkkım olsun bu dönmeleri zengin edenlerin prim verenlerin Allah belasını versin çoğunun açlıktan ağzı kokuyordue Allah bilir
12 Yorumla- +1 yıl
Kudur
Bende para olsa bende giderdim. Zengin olsan bir kıyafete ya da çantaya binlerce lira para vermezdim ama tatile verirdim..
12 Yorumla- +1 yıl
Veriliyor veriyorum çünkü önemsiz geliyor para. Ama tatil için çok dah fazlası verilir
+1 yılBizim Alanya'da yazlığımız var azıcık aşım ağrısız başım demişler zaten ülkenin kaymağını bu ahlaksız kesim yiyor banane
00 Yorumla
+1 yılŞimdi reklamlar... 116 bin jete değil reklama verildi. Reklamında iyisi kötüsü olmaz demişler. Ne güzel konuşuyoruz işte!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu dilşat neden heryer de kuması mı selin ablamızın? ben artık öyle düşünmeye başladım desem yeridir..
nereye gitse dilşat acaba farklı birşey mi var?
Sizce de öyle degil mi? normal birisi kıskanır uzak tutmaz mı kocasından :D00 YorumlaŞunları haber yapıp iyice meşhur etmeyin geçen haftaya kadar ne güzel tanımıyordum bu aqq geylerini 😡😡
00 Yorumla
+1 yılBiz yıllık Türkiye tatilimizin için uçak bileti dahil 5000€ bütçe ayırıyoruz bilseydim uçak böyle ucuza kiralanıyor bende kiralardım
00 Yorumla
+1 yılBu kadin tamamen şovmen. O sosyal medyadaki aglamalari vs de hic bir inandiriciligi yok. Ben neden surekli sagda solda bu ve bunun gibi yeteneksizleri goruyorum. Iste bu sekilde jet parasi cikiyor bunlara. Ciddiye alip konusuldukca kazaniyor bunlar.
00 Yorumla
+1 yılVarolanı istedikleri yerde kullanabilirler. Tatil istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılParam yok yahu millet nasıl bu kadar parayı buluyolar vay be :/
10 YorumlaBir Yozgat li bu duruma aynen böyle cevap verir"şoo dağırmenin suyu nerden geliyo ya."
10 YorumlaBu ışıltılı hayat elbet biticek ama sanki hiç bitmicekmiş gibi yaşıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Kudur
- +1 yıl
Ölmeyecekmiş gibi çalışıp heran ölecekmiş gibi ibadet edecek bir tipleri de yok sanki 😁😁😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılO değilde kadının değişik bir vücut yapısı var ekran ışığı azken soruya girmeden yan taraftan bakınca bir an hamile zannettim karnı çıkmış gibi geldi gözüme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış bir bedene hapsolmuş bir kişilikten kurtulup şımarık bir kişiliğe dönüşmek bu olsa gerek.. O parayla binlerce aç doyar yazık değilmi eskiden sende öyleydin Hasan eskiyi hatırla...
10 YorumlaSelin’in Bodrumda ki yeni evi de 660 bin Euro. tatil bütçem şu an sıfır
10 Yorumla
+1 yılBuna gösteriş denir. THY den business class alırım en fazla be. Bu ne
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👏
+1 yılBu sene tatil yapmayacağım için bir bütçe ayırmadım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu ciğeri beş para etmez insan görünümlü tiplerin peşine düşersiniz...
Bu soytarılar para içinde yüzer...
Siz ayaktakımı da çenesini çalarsınız...10 Yorumla
+1 yılselin ciğerciyi takip edeyim ya izlemesi keyifli bir kadın 😂 benim bütçem 200 tele
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle öyle bir bütçem yok. Kimsenin harcadığı parada da gözüm yok. Ama diyeceğim şu ki banane
10 Yorumla100.000 daha koyar uçak alırım niye kiralıyim ki o kadar paraya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok aptalca...
İki kişi maximum 1000 tl ye yine uçakla lüx sınıfta gidebilecekken, 115 bin lirayı heba etmek
1. Görgüsüzlük
2. Aptallık
Benim tatil bütçem 500 lira..😄00 Yorumlabasit bir hesapla çadır alanı milli parklarda 35 tl demekki 35 tl
00 Yorumla
+1 yılMutlu bir insan, sosyal medya da hava atma isteği duymaz. İnsanları imrendirme, kıskandırma derdine düşüp, egosunu beslemeye ihtiyaç duymaz.
00 Yorumla
+1 yılDaha çok para kazanıp, daha çok harcıyorlardı.. Fakat yüzleri dostça bakmıyordu.
00 YorumlaAlt liglerde oynayan bir topcuya hayatını yaşatan adam gibi adam Selin.
00 Yorumla
+1 yılArabam ve yazlığım var ,, sanırım 200 tl lik yakıt kafi
00 YorumlaSadece reklam ve hava atmak için yapıyor bu gökhan da hala adamim diye geziyor
00 YorumlaTabi bende geçem hafta pisikletimle ıspartadan antalyaya gittim adalet was here
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılGörgü önemli haber yapmaktan vazgeçin şu sanatçı boozuntularını
00 Yorumla
+1 yılYa bir de bir terbiyesizleri burada konu yapıyorsunuz yazık
00 Yorumla
+1 yılToplum ahlakı diye bir şey bırakmadılar sagolsunlar..😒😑
00 Yorumla
+1 yılParası olan kiralasın benim cebimden çıkmıyor ya a...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyin 23 unde kizin dgum gunu benim berbere gidecek param yok daha
30 Yorumla
+1 yılBen de o jeti havada gördüm. Benim tatil bütçem de bu. :):
00 Yorumla
+1 yılbu yıl yok :(( kenarda 1 k param var onunla kampı bile zor yaparım herhald
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 bunların haber değeri bile yok bizene bu pisliklerden?
00 YorumlaŞunları niye gündem ediyorsunuz ki
Banane kardesim ne halt yapiyosa yapsın10 Yorumla
+1 yılParası olan harcar. Herkes kesesine göre tatl yapar
00 Yorumla
+1 yılDünyanın adaleti yok. Lakin Allahın adaleti eninde sonunda tecelli edecek.
00 Yorumla
+1 yılValla normalde 4 arkadaş kişi başı 3 5 bin çıkıp yapıyoruz birşeyler işte
00 Yorumla"Tatil için özel jet kiraladım, ve 116 bin tl ödedim." diye instagram'a ne kadar aptal olduğumu kanıtlayan bir hikaye atmalıyım mı demiş? Anlamadım.
00 YorumlaBu Selin ciğerci paraya nereden kazandı asıl ben onu merak ediyorum. Asuman Krause’nin sunduğu bir yarışmada yarışmacı değilmiydi bu?
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılValla ünlüler beni alakadar etmez tek bildigim evi bile olmayanlar var o parayla kac insan doyardi ah ah millet evsiz acken ben tatil yapamam
#Emirhancankir100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu Selin Ciğerci erkek değil mi normalde? Gay olmayan birinin midesi nasıl alıyor yatıp kalkmayı?
21 Yorumla- +1 yıl
Evet eski adı okan
+1 yılAyda 700 800 bin kazanıyor o kiralamayacakta ben mi kiralıcam
00 Yorumla
+1 yılKorona 'nın en sevdiğim yani zenginleri surundurerek öldürmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde yemek yok ne tatili mk
Bu gidişle orspu olcam13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani az var demek istedim aç değilim çok şükür
- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Selin Ciğerci eşi ile birlikte Bodrum'a gitmek için 116 bin Tl'ye özel jet kiraladı. Sizin tatil bütçeniz ne kadar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler