Önce bursadan ilçeye şimdi de köye geldim. Nedense her gelişimde uyku bastırıyor ki beni bilen bilir uykuyla pek aram yoktur 😂 Aslında burada daha fazla kalmak istiyorum fakat telefon zor çekiyor e alışık olmadığımız için bir zaman sonra sıkıcı gelmeye başlıyor ama 3 5 gün böyle köy kaçamaklarını severim:)) şu an çakalların kurtların sesini kuşların ötüşünü dinliyorum bahçede jsjs Dipnot: fotoların kalitesinin bozulmamasını istediğim için yatay ekledim bu yüzden linçlemeyin jdjd
Samet gel dersen gelirim bak 😄 Köy hayatını çok seviyorum ve köyde yaşamayı çook isterdim😌 Kendi ektiğim domatesler, biberler, çilekler.. bir tanede sarı kızım olurdu benim gibi😄 Neyse ben balkonda kahve içip arabaları izlemeye devam edim☹
Keşke hiç şehir hayatı diye bir şey olmasaydı. Köy hayatı çok güzel tabi ki zorlukları var mutlaka ama ne olursa olsun değer. Yemyeşil tertemiz hava mis gibi insanları da sahte olmuyor.
Orta çapta bir çiftliğimiz var , dolayısıyla fazlasıyla deneyimliyorum. En büyük katkısı , metropoldeki insanlar kesinlikle hayatı yanlış öğrendiler, oysa mutlu olmak daha iyi ev, araba, okul vs değilmiş
Uzun süreli değil de kısa süreli çok severim. Bu kış köye gittim ve boştu. Kimse yoktu. O sessizlik, temiz hava, arada bir gelen hayvanları sesi.. Mükemmeldi be.
Bizde ailemle haftasonu köye gidiyoruz , telefon çekmediği ve wifi olmadığı için bir o yönü sıkıcı ama karantina için çok ideal hiç karantina da gibi hissetmiyoruz kendimizi
Valla egenin köyünde doğdum büyüdüm bodrumdaym Şu an ama köy hayatını hiçbirşeye değişmem her fırsatta köydeyim huzur dolu köyüm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatımda hiç köye gitmedim ama olurda bir gün köye gidersem ve bu bahar aylarına denk gelirse muhtemelen kendi ellerimle kendimi öldürmüş olurum çoğu polene alerjim var sıkıntı çıkar yani ama merak etmiyorda değilim açıkçası köy hayatını