Köyde yaşamak güzel mi sizce 🤔 buyrun bakalım arkadaşlar söz sizde
#mekân44

Köyde yaşamak güzel mi sizce 🤔 buyrun bakalım arkadaşlar söz sizde
#mekân44
Köylü milletin efendisidir. Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk 🖤 bir kez daha Atamızı bu güzel söz için rahmetle anıyorum.
Tüm yatırımım köye olmuştur şehir ve taş yığınları sıkıyor oldum olası şehri sevmedim. Köyüm le şehir arasında 20 dakika kadar süre var o yüzden ne yediği belirsiz insanlarla dolu şehirlerimiz ne yazıkki. İzinlerim de bile bağ bahçeye meyve ağaçları diker hep toprakla meşgul olur yaşlılarımızı ziyaret eder hayır duasını alırım. Birikimimle de şehirde ki evleri aratmayacak şekilde projesini oluşturup müstakil evimi yaptırmışım. Çok canım sıkılırsa yine hatrı sayılır arkadaşlarımın yanına gezmeye farklı sosyal aktiviteler için giderim. Psikolojik olarak da temiz havada farkını net şekilde hissedilebilmekte.
Evet seviyorum tarım işi ilede uğraşıyorum fırsat bulursam hemen köye gidiyorum söğüt ağacı altında çeşme başında oturup kuş sesleri dinlemek gibisi var mı birde komşunun köpekleri gelir değme keyfime
Cevap
18Cevap
Hayır sevmem.
Çok severim ama çalışmak falan değil tadını çıkarmak
Hayvanlarım olsa güzel bir çiftligim VS ahh ahhh
Köy hayatını bilmiyorum yaşamak istermiyim diye düşünürken hayir istemezdim sadece 1 hafta bi kalirdim
orası öyledir tabi
Bilmem olabilir
Yok ben yabanciyim ya yari türkümde
Yari türküm yari yabanci iste haha orasi da bende kalsin
Bir günlüğüne gerçekten köy hayatı yaşamak isterdim ineklerle koyunlara falan ama sadece bir günlüğüne fazlasına dayanabileceğimi düşünmüyorum
Ya annenemlerin bahçesi var da sadece tavuk var oda uzaktsn baktım yani pek uğraşmadım
Ben yapamazdim El beceri ve ilgi olmazsi gerek... ama tabiki Amcamlara, Teyzemlere gidince güzel oluyor. Severim köyü
koy demek toprak demek su demek nasıl sevılmez yaşamın temelı sehrın efendısı koylerımız
Kafa dağıtmak için evet güzel ama sürekli yaşayamam...
köy havası gerçekten cok güzel ama imkânlar günümüz şartlarında çok kısıtlı sosyal hayat sıfır sadece kafa dinlemeye gidilir uzun süre yasanmaz
Bir dağ evim olsun isterdim. Herkesten her şeyden uzak. Stressiz huzur dolu bir yaşam
Bazen seviyorum.. Ama işlerden yorulunca sevmiyorum
Hayır köyde yaşayamam köy insanı değilim 1 haftadan sonra sıkılırım.
Her ne kadar sakinlikten hoşlansam da ben pek sevemiyorum ama tabi tercih meselesi.
Valla malları satıp çitflik kurma hayali var bu aralar kafada
Köy hayatı sade ve temiz ama şehirde yetişmiş bir insan köyde yapamaz bence
Kimse köy hayatını sevmiyor ondan sonra bu ülke tarım ülkesiydi diyorlar üretim yok diyorlar dışarıdan alıyoruz diyorlar diyorlardı diyorlar nasıl olacak bu iş hem kimse sevmiyor ama herkes tarım ülkemizde yapılsın dışarıdan alınmasını istiyor
Yaşıyamam ama nefes almaya gidilebilir
Güzel ama çekilecek derdi büyük
varsa kullanmadığın köy evin hediye kabul edilir.
Anladım. Yenisinin yapılması çok güzel.
Sürekli olmaz ama arada olabilir
İstanbul'u terk edip bir köy e yerleşmek istiyorum
Bizim var memleket her yaz gidiyoz isparta
Mutlaka toprak bahce isleri akrabalar iyi gelio
Siz nerelisiniz kõyunuz
Cok guzel😊👍🏼
Köy yaşamı bana göre değil
Köyde büyüdüm severim
Evet severim ama hep değil arada köy arada şehir
Seviyorum ama zorluğu da çok fazla tabi.
Sevmiyorum pek tatil için güzel
Pek benlik değil
Hayır sevmiyorum
sevmiyorum
Sadece 10-15 gün
Hayır
Köy hayatı sevilmez mi.
Seviyorum
Evet ve özlüyorum
Çok isterdim köyde bi evim olmasını
Bayılırım
Çalışması güzel, ama yaşaması berbat