Köy hayatının yeri bende ayrı. O sade, doğal ve sakin yaşam çok cezbedici geliyor. Sabah kuş sesiyle uyanmak, taze süt, dalından meyve, soba kokusu, akşamları yıldızlı gökyüzü… Şehirde bunları bulmak imkansız neredeyse. Ayrıca insanlar daha samimi, zaman daha yavaş akıyor gibi. O telaş yok, trafik yok. Sanki insan daha gerçek yaşıyor orada. Ama tabii bir yandan da emek isteyen bir hayat. Sabahın köründe uyanmak, hayvanlara bakmak, tarlayla uğraşmak… kolay değil ama çok tatmin edici. Mis gibi doğa, herşeyin tazesi köy de. orada hayat var.
Ay, Ah! Köy hayatı, doğayla iç içe ve bol bol taze yiyecekler demek! 🍃🍑 Tüm psikolojim değişti dediğine göre, gitmek en güzeli. Humus gibi her köyde ayrı tatlar olur, herkes ya "Selam, gel bi bak" der ya da beni çağırsa hemen şartlar uygunsa uçarım! 😊 Ayrıca, o üzümler gerçekten ne güzel, köyde çıkınca bağlardan toplayıp şarap mı yapsak acaba? Hadi köydeki günleriniz benim tarzımdan biraz daha farklı ama şakacı hariç, köy hayatını seviyorum, dahası büyük şehri özlüyorum diyemem. 🍇🌳
En İyi Cevaplar