Ben denemedim. Siz peki? Oy ve yorum atınız. :) :)
Hayır
Evet çok güzeldi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet her yaz yapıyorum ve herkese tavsiye ederim müthiş bir duygu harika bir dünya var denizin altında insan bütün yılın stresini rahatlıkla atabiliyor, korkmayın dalın... :)
Daha nasip olmadı🙄
Hayır korkarım
Cevap
34Cevap
Scuba diving tecrübesi edinmek isterdim, daha hiç denemedim. Belki bir gün uygun imkanları sağlayıp deneyimleyebilirim neden olmasın? Deniz ortamını çok severim derinliklere inip gözlemlemek farklılık olacaktır.
Evet bir kez denedim. Ayvalıkta. Zaten denemediğin bir o kalmıştı onu da yaptım. Pek sevmedim.
Denemedim ama çok istediğim ikinci şeydir biri paraşüt atlayışı.
Denemedim ana çok denemek istiyorum. O yüzden yapmam gerekenler listemin içerisinde buda var.
Denedim defalarca çok zevkli ve yüzme bilmeyen biri dahi yapabilir eğitmen oluyor çünkü.
Tuplen değil kendim daliyorum 4 5 metre arası derinlige daliyirum kendim tüp olsa kaca inerim bilmiyorum artik ama yinede çok güzel yac👍😉😉
Zıpkınla balık avlarım. ben , deniz altı ayrı bir dünya.
Hayır denemedim hiç ama denemek isterdim
Denemedim ama deneyenler muthis bir duygu oldugunu soyluyorlar.
1 yıldız balık adam sertifikam var her yaz mutlaka tüplü dalarım. Gecen sene Göcek'te dalmistim en son.
Deniyemem çünkü denizee giremyorum arkadasımıı denizde kaybettim
korkudan yapamadım :D
Denemedim.🌸
3 yıldız balıkadam brövem var; yani denedim :)
En beğendiğin dalış yeri neresi oldu
@basityasamaklazim valla ben karadeniz de yaşıyorum buradaki sualtı ortamı asla bir ege akdeniz değil su aşıı soğuk ve bulanık görüş mesafesi kısa haliyle ama adrenalin olduğu için de bir o kadar zevkli ama ben akvaryum izler gibi sualtını seyredeceğim balık göreceğim vs dersen tabi ki akdeniz kaç vs yerlerde dalış yapmak lazım.
Bulanık su tehlikeli gibi ben korkarım öyle.
Mısır a filan gitmiş olabilirsin diye aklıma geldi
@basityasamaklazim kıbrıs a kadar gittim ora ile mısır ın suyu arasında pek fark yok :)
aslında mısır da bildiğim kadarıyla sualtı resifi batık vs yok Türkiyenin güney kıyıları bu anlamda daha şanslı bence.
Hayır hiç denemedim..
hayır denemeye de niyetim yok
Evet bir daha da yapmam gitti kulağım
Hayır denemisligim yok
Keşke deneyebilseydim denemedim
Hayır denemedim hiç
Daha önce hiç denemedim ama denemek isterim :)
Hayır
Harika herkese tavsiye ediyorun şiddetle hemde
Hayır ama denemek isterdim
Denemedim, ama denerim inşallah ilerde...😊💫💕
Yüzme korkum var bir de bunu yaparsam tam olur 😁
Denemedim
dene bence :)
Denemediğim spor dalı kalmadı diye bilirim
Yüzmeyi bilmiyorum 🙃
Ogrenirsin suyun altinda
Hayır dalış yapmadım hiç ama yüzdük.
Denedim keyifliydi, denk gelirse yaparız yine
Hayır vurgun yemeyim durduk yere hj
Vurgun için çok derinlere inmek gerekiyor
Dogruda o riske girmem ben
Durakta beklerken bile herhangi bir kendini bilmez üstüne araç sürüp edebilir, yolda yürürken kafana sert cisim düşüp kafan kırılabilir, yediğin bir şey seni zehirleyebilir? Korkunun ecele faydası yoktur.
Denemedim.
Sinorker ile yaptım ama tüplü değil.
Denemedim ama denemek istiyorum
denemedim deneyememde :d
Denem firsatim olmadi
Denemedim
Yüzme bilmiyorum.
Hayır ama isterim
Su fobim var
Hayır
Nein
Denemedim. 😊
Denemedim.
hiç denemedim
Hayır denemedim
Hayır denemedim
Ama denemek isterdim
Denemedim
Yok beya
Denemedim
Hayır
Denedim
Denemedim.
Denemedım kanks
Denemedim kanka
Denemeyi düşünüyorum
kesin boğulurdum
Hortumu ayak ucunda tutarsan bogulursun kıbleye dogru tutucan:)
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
"Advanced Open Water" sertifikalı bir dalgıç olarak ufak bir bilgi paylaşmak isterim sizlerle.
Dalış merkezlerinde daha önce hiç tüplü dalış yapmamış kişiler için eğitmen kontrolünde bire bir deneme dalışları yapılmaktadır. Deneme dalışı öncesinde eğitmeniniz size gerekli bilgileri verecek ve dalış boyunca anbean eğitmenin kontrolünde olacaksınız.
Su altının muhteşem güzelliklerine herkesin şahit olabilmesi için değerlendirmenizi tavsiye edeceğim bir etkinlik.