Cevabın nedir?
Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rahatsız mı olurlar? Övünç duyarlar hatta daha çok kessin diye frikik bile vermeye çalışırlar.
Bu hep böyle olmuştur. Zengin ve yakışıklı isen çapkın olsan playboy ama fakir isen abaza derler.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbir süre sonra ben bile göz hapsinden rahatsız oluyorum, tamam beğenilmek güzel bir duygu ama göz hapsi strese sokuyor.
40 Yorumla
sence? tabiki de olunur. sorulması bile saçma...
burada kadın hesabıyla erkek hormonu salgılayan ergenleri ciddiye almayın beyler. tedirgin edicidir.50 Yorumla
+1 yılHoşuma gitmez. İnsan gibi yanıma gelsin konuşsun daha iyi. Hem tipe de önem vermem
627 Yorumla- +1 yıl
Hem guzel hem hatbi kiz helala
- +1 yıl
mehaba geldim yanına
- +1 yıl
Helâl olsun
Mangalda kül bırakmadın 😂 - +1 yıl
@ekinovski boş yorum yapıyorsun
- +1 yıl
İnsanları tipiyle mi değerlendiriyorsun?
- +1 yıl
Ben bunca zamana kadar kimseyi tipi için sevmedim ya da kimseyle tipi için de konuşmadın. senin hakkımda söylediğin laflar ise önyargıdan başka hiçbir şey değil
- +1 yıl
@ekinovski kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş. Bir ikincisi bizim statümüze laf atman senin statünü gösterir.
- +1 yıl
@ekinovski gerçekten boş bir insansın çünki ilk yorumda kızın tipine laf atıp daha sonradan tipe laf atanların sosyal statüsü düşük olanlar olduğunu söyledin yani kendini bize kendin tanıttın.
- +1 yıl
@ekinovski tamam. Git ötede ağla.
- +1 yıl
Uzatmayın artık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
74Cevap
+1 yılKızların bişeyden rahatsız olduğu yok kendilerine baktırmak için herşeyi yapıyorlar
60 Yorumla
+1 yılRahatsız eder tabikide dış görünüşü nasıl olursa olsun ama zihniyeti çirkin adamlarin zihniyetiyle ayni.
O yakışıklı herifin anasına bacisina bı yakışıklı herif baksa hoşuna gitmez demi.
Ben çok iyrenc buluyorum bu tarz seyleri00 Yorumla
+1 yılYani şimdi bakış var bakış var. Çekingence baksa arada bir hadi bulaşmayayım derim de yiyecek gibi bakıyorsa isterse model olsun plajı mezar yaparım ona.
13 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler genelde nefes alsın yeter mantığında oldukları için haşema giyenlere bile yiyecek gözle bakıyorlar. Mükemmel bir fizik şart değil yani
+1 yılO kadar kısa hatta üzerinizde hiç olmasa bile normal karşıladığım şeyi giyince bakılması normal. kimileri bakılması için giyer kimileri denize girmek için. şahsen bakarım.
20 Yorumla
+1 yılBen kendimi kadınlara maddi yönden kullandırmayı ve sömürülmeyi severim. Paralarımı yediririm kıza. Sonra da beni aşağılayıp hakaret edip, alay etsinler isterim. Yani kullanılmayı severim.
10 Yorumla
+1 yılİşin tuhaf yanı da yakışıklılar kızları kesmiyor işinde gücünde insanlar
Yakışıklılar kendinden emin olduğu için ilk adımı hep kızlardan bekler
Ben kendimden biliyorum ya da çok tembelim 😂😂00 YorumlaHayır olmaz bilakis memnun olurlar. Tacizcilik sadece standart ve çirkin erkekler için geçerlidir. Çünkü anneleri onları insan olarak doğurmamış
50 Yorumla
+1 yılBen oraya oturayım zaten kızlar bana bakar yanıma gelirler yakışıklı bide güvenilir bir tipim var 😂 😂 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Gözgöze gelirsek oda sık sık bakarsa bakabilirim ama bana bakmayana asla bakmam çoguda bana bakar zaten kendimden eminim 😂
+1 yılyakışıklı, tipsiz olması hiç fark etmez sonuçta biri sana uzun süredir bakıyor ben her türlü rahatsız olurdum
10 YorumlaŞu bakışlar sayıliyo mu ablam 😂😂😂🐴🐴
10 Yorumla
+1 yılBunlar mı yakışıklı? Bildiğin Muş’tan çıkıp vücut yapmışlar.
20 YorumlaPlajda hiç yakışıklı görmedim. Yakışıklı olsalar bile bakmaları umurumda olmazdı.
28 Yorumla- +1 yıl
Hmm baktıklarından mutlu olmazmısın yani
- +1 yıl
En son birne plajda gittim konuştum babasıda ilerdeymiş :) o yüzden plajda sıkıntı oluyo kanka
- +1 yıl
Babası benimle tanış gel dedi :) özür diledim sonra akşam discoda yine gördüm babası vardır die 3 gün yaklaşamadım sonra bir şekilde yaklaştım ama o gün gidiyorlarmış kanka :)
- +1 yıl
:) aynen numarasını aldım ama kız hollandada yaşıyomuş bu sene gelecekti ne hayaller kurmuştuk bu sene gelemedi
+1 yılBen rahatsız olurum yakışıklı çirkin ne farkeder? Yakışıklı diye yatağa da atsın oldu olacak bu nasıl düşünce tarzı...
00 Yorumla
+1 yılBakmak var, bakmak var ve yakışıklı var, yakışıklı var. Tavırlar daha önemli tiptense. Çapkınlıkla abazanlık karıştırılmamalı.
10 Yorumla
+1 yılyani..
sana bakanın tipiyle senin rahatsız ya da hoşnut olmanın cizgisi uzanıyor sanırım
öyle işte00 Yorumla
+1 yılBen plajdaki kesecegim kizin gozune bakarim is var mı diye is varsa yaklasirim kimse tutamaz. Bana bakti kendisine baktigimi farketti eger suratini asip yonunu donduyse hic zaman kaybetmem baska hedefe yonelirim.
10 Yorumla
+1 yılBen olurdum sahsen istemem bakan gozleri ciksin emi😁😁
30 YorumlaYani süper olur. Bakar bakar gülücük atarız
Öpücük atarız521 Yorumla- +1 yıl
Kanka bekarmısın
- +1 yıl
sen gülücuk atarsında o neler dusunuyor bır bılsen
- +1 yıl
@oskikartal adam yakışıklı
İstediğini düşünebilir😉
+1 yılBakmak tamamen serbest ama gelde sorki ilgileniyormuyum: hayır
10 Yorumla
+1 yılOlurlar mı bilmem de ben rahatsız olurum
Sapığın yakışıklısı çirkini mi olurmuş
Sapık sapıktır. Net!10 Yorumla
+1 yılkesen yakışıklı playboy
kesen çirkinse abazan..60 Yorumla
+1 yılRahatsiz edici srkilde bakiyosa tabiki olur ama o kadr da rahatsiz edici deglse sorn olmaz😄😂
00 Yorumla
+1 yılBakmayın arkadaşım seninde esin akraban var Ayıptır yav
00 Yorumla
+1 yılplajda kızlar kesen erkekler çirkin olsa rahatsız olur musun?
00 Yorumlarahatsız edici derecedeyse evet rahatsız olurum fakat bir iki göz göze gelinmesinde sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılYakışıklısı, çirkini, zengini, fakiri yok bunun. Abazan abazandır.
Rahatsız olurum..00 Yorumlasohbet amaclı takılırız deniz kum güneş , sonra onlar yoluna biz yolumuza :) teşekkürler sevgiler saygılarrrr , cay varsa icerim
00 YorumlaSorun bakmaları, kimin baktığı değil. Rahatsız olurum tabi. Oldukça itici bir durum.
00 Yorumla
+1 yılUmrum dışı. Bakarsa baksın etkileyemez hatta tiksinirim.
00 Yorumlayakışıklı, tipsiz olması hiç fark etmez sonuçta biri sana uzun süredir bakıyor ben her türlü rahatsız olurdum
20 YorumlaBazı kadınlar var az çakal değiller.. o yüzden rahatsız olmazlar elbette.
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 797 cevap paylaştı. Kızlar kime vereceğini iyi bilir
Kimine namuslu ayağı yapar
Kiminin kucağından inmez30 Yorumla
+1 yılOlurdum, sırf yakışıklı diye rahatsız etmeye hakkı yoktur
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmazsiniz
Fakir ve cirkin biri yapsa tacizci
Yakisikli zengin yapsa capkin veya tatli cocuk olur20 YorumlaHoşuma gider mi gitmez mi bilmiyorum ama genelde hep rus alman vardı soyun gene bakmazlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Orası neresi peki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYakışıklı olan zaten yanındakine ya buraya geldik de güzel kız yok gibilerinden dalga gecer bakışı atarlar ama kızlar farkında bile olmaz
Gele gele buraya mı geldik bakışı o. işi olmaz yani.10 Yorumla
+1 yılDesteklediğinden değil ama olurum diyenler hiç inandırıcı gelmiyor 😏
#SporcuBirisi10 Yorumla
+1 yılGöz bu herkese bakar nasıl baktığımı nerden anlayacak
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olmazlar bro. Bazıları yatağa bile girerler :)
10 Yorumla
+1 yılYa nasıl kestiğinde bağlı abaza gibi keserse arızaya Bağlarım net
00 YorumlaDiğerlerini bilmem ama ben acayip rahatsız hissederim.
00 Yorumlabence rahatsız olmazsınız :D donlu abiler baksa bile rahatsız olmazsınız egonuz oksanır :D
20 YorumlaHiç kimse rahatsız olmuyor gerçi kim kime bakar orda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyorsunuz 😄 kendimden biliyorum. Aksine gülücük atıyorsunuz. 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de rahatsız olmam tam tersine hoşuma gider bir taraflarım kalkar. Yalana gerek yok 😂
10 Yorumla
+1 yılBana hatunlar bakarsa rahatsız olmam adamlar bakmasın
20 Yorumla
+1 yılYakisikli bakarsa capkin fakir bakarsa abazandir gec o isi
10 Yorumlasen niye rahatsız olmuyorsun arkadaş biri benim göbeğime baksa ben olurum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPlajda kız kessem katil olurum o yüzden sadece bakarım.
00 Yorumla
+1 yılKizina göre değişir kimi hemen atlar kimi cilve yapar kide hic yüz vermezler
10 Yorumla
+1 yılBile bile gidiyoruz zaten o yüzden alıştım
53 Yorumla- +1 yıl
Bakmaları hoşuna gidiyomu
- +1 yıl
@Çıtırçıtır rahatsız edici oluyor çoğu bakıp geçmek var , bir de izlemek var
- +1 yıl
Ama bazı kadınlarda yabancı film gibi kanka izlemekten bir an olsun vazgeçemiyoz
İkisinde de rahatsiz oluyorum suzerseler
30 Yorumla
+1 yılYakisikli olsunlar. 24 saat boyu izlesinler. 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Waaawww
+1 yılOlmam bende onu keserim😂
31 Yorumla- +1 yıl
Hmm 😋
- Tatil & Seyahat konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılOlmazlar hoşlarına gider
30 Yorumla
+1 yılÇifte standart yok bizde.
30 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılAsla bakışlarımla kimseyi rahatsız etmem bakmamda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlarınki gözde çirkin olanların göz değil mi tencere mi 🤣
10 Yorumla
+1 yılKeşke herkes senin gibi cömert olsa
20 Yorumla
+1 yılyakışıklının dibi gidip plajda kız kesmez ablası
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Plajda kızlar kesen erkekler yakışıklının dibi olsa, kızlar gene de rahatsız olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım