Size bunlar yerine :

Bunlar bakacak :

- Bugünün konusu da bu olsun. Hazır yaz yaklaşıyor :D
Plajda tatil yapan kızları kesen erkekler çok yakışıklı olsa, kızlar yine rahatsız olur muydu?
Size bunlar yerine :

Bunlar bakacak :

Plajda tatil yapan kızları kesen erkekler çok yakışıklı olsa, kızlar yine rahatsız olur muydu?
Nasıl da bakmışlar avına yaklaşan kertenkele gibi :D kızlar rahatsız olmaz tabi ki de.. yakışıklı erkek baksa hoşlarına bile gider.. mesela çirkin erkek selam yazsa cevap vermezler ama kıvanç gibi biri yazsa direk cevaplarlar hepsi aynı değil ama
Ya insan insana ister istemez bakıyor. Çevreye bakarken görüyorsun bakıyorsun yüzüne ama bakmak var, bakmak var. Yakışıklı ya da çirkin olmayla alakası yok, bazen korkunç bakışlar oluyor. Bakmanın da bir adabı var. Zaten tek yapabildikleri ağızlarından su aka aka bakmak olur ama insan tabiki sinirleniyor rahatsız oluyor. Kaç kere hayırdır demişliğim vardır.
cirkin/yakışıklı fark etmez çok rahatsız olurum
Cevap
8Cevap
Tipsiz erkek bakinca kizlar begenilmemek icin kambul durur kendini cirkin gosterir ama yakisikli baksa poposunu disari cikarir saclarini savurur bunla ilgili bi sey gormustum
Birilerinin bakışını hissetmek her durumda rahatsz edici olur..
Ben her şekilde rahatsız olurum. Herkes önüne baksın.
Evet, olurdum. Bana göre bu kesmek değil, taciz.
Tiple ilgisi yok. Rahatsız edici bakışlarla taciz edilmek kadar kötü bir duygu yoktur
Sanmıyorum.. Asılan erkek yoktur, çirkin erkek vardır.. 😄
Hayır direkt kucağa atlarlardı jdkd
Kesilmekten hiç hoşlanmam
Kizlar keser o zaman ;)
Olmazdı, saçını falan savururlardı keyiflenirlerdi
Tiple alakası yokki bunun her türlü rahatsız edici
bende hiç sanmıyorum irite edici bir durum
tiple alakası yok yine rahatsız olurdum
Ben olurdum şahsen. Bakacağına numaramı alsın 🤡
Evet rahatsız olur😂
Olurdum
Olmazlardı.